O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Viziunea, misiunea si valorile MINUNEA NATURII

Minunea Naturii este despre sanatate si despre a ajuta oamenii sa duca o viata mai sanatoasa. Articolul de mai jos reprezinta credintele si angajamentul nostru, scopul final si mijloacele prin care il vom realiza.

Vizunea noastra este scopul nostru suprem, misiunea reprezinta modul in care o vom face iar valorile sunt ancorele noastre!

VIZIUNEA Minunea Naturii este:

„Toti oamenii pot fi mai sanatosi respectand principiile alimentatiei integrale, ale remediilor naturale si ale gandirii pozitive!”,

Noi ne asiguram ca vei gasi aceste elemente la Minunea Naturii pentru ca si tu sa fii mai sanatos.

Stim ca toate bolile au una sau mai multe cauze dar si ca toate bolile se pot vindeca prin una sau mai multe metode naturale. Dorim sa-i ajutam pe oameni sa fie constienti de acest aspect si sa implementeze aceasta viziune in viata lor pentru ca sa se poata bucura de o viata mai sanatoasa, mai lunga si de o calitate a vietii din ce in ce mai buna.

MISIUNEA Minunea Naturii este:

„…sa traim si sa-i ajutam pe ceilalt sa traiasca cel mai inalt nivel de sanatate, prosperitate, implinire, constiinta si desavarsire.

Cum spunea Mahatma Gandhi „Viata mea este exemplul meu!”, vrem sa aratam ca se poate, pentru ca mai apoi celorlalti sa le fie mai usor. Vrem sa le aratam oamenilor ca si astazi se poate trai sanatos, ca inca ne putem alimenta sanatos, ca inca exista alimente naturale si alternative sanatoase, pentru ca oamenii pot sa fie longevivi si sanatosi.

Viziunea minunea naturii-56

Dar mai ales ne dorim ca oamenii sa constientizeze ca batranetea nu trebuie sa fie un chin, ci o bucurie si o implinirea unei vieti chibzuite si echilibrate.

Punem accentul pe educatie, informare si constientizare – pe acest pilon este construita Minunea Naturii, ne dorim sa informam si sa educam oamenii despre ce inseamna un stil de viata sanatos si sanatatea deplina, vrem ca atunci cand vom inchide ochii pentru ultima data sa fim impacati ca am facut tot ce ne era in putinta pentru ca „oamenii sa fie mai sanatosi”!

VALORILE Minunea Nauturii sunt:

Dumnezeu:

Fara Dumnezeu nimic nu este posibil, de aceea credem in aceasta forta sau energie nelimitata care ne ridica atunci cand sunt cazuti, care ne impinge de la spate atunci cand ne e greu sa inaintam, care ne lumineaza atunci cand vedem lucrurile in ceata, care ne duce pe un drum chiar daca nu stim de la inceput destinatia, care ne recompenseaza pe masura faptelor noastre si care… este intotdeauna corecta„Nihil sine Deo!”

Iubire:

iubirea ar fi bine sa fie sentimentul care conduce lumea si toate actiunile noastre. Sa facem totul din iubire si in iubire pentru ca astfel vom fi fericiti. Tot ceea ce facem cu dragoste facem mai bine, chiar si bucuriile pe care le cream altor persoane din tot sufletul nostru parca ne bucura si pe noi mai mult. Astfel, sa fim buni si iubitori si asa vom crea bucurii pentru toti semenii nostri.

Sanatate:

„Daca avem sanatate le avem pe toate!”, asa suna un proverb romanesc. Intr-adevar sanatatea este un aspect deosebit de important pentru noi pentru ca ne poate elibera sau ne poate ingradi foarte mult actiunile. Credem in conceptul de sanantate deplina, sanatate holistica, in faptul ca putem fii cu totii deplin sanatosi. Consideram ca sanatatea de acum nu este o intamplare, ci un rezultat al actiunilor noastre din trecut. Sanatatea ta de maine depinde de actiunile tale astazi.

Viata ta cum este? Viata ta este generatoare de sanatate sau este generatoare de boala?

Nu este nevoie sa fii doctor ca sa raspunzi la aceasta intrebare, ceea ce iti spune constiinta ta este suficient. Chiar daca sti raspunsul dar il ignori, rezultatul va aparea oricum si se va reflecta in sanatatea ta. Un alt proverb spune ca „Daca astazi nu ai timp pentru sanatate, maine iti vei face timp pentru boala!”, asadar ai grija ce faci astazi pentru sanatatea ta pentru ca maine sa fii bucuros de ceea ce ai facut astazi.

Empatie: 

Definim empatia ca abilitatea de a ne pune in situatia celuilalt si de a ii intelege dorintele, grijile, suferintele. Ne dorim si ne straduim sa fim empatici pentru a intelege cat mai bine pacientul si pentru a ii oferi cea mai buna solutie de tratament sau cele mai bune recomandari.

Integritate:

„Un om, un cuvant!” spunea un  proverb german, noi spunem la fel, cuvantul dat este lege pentru noi. Am promis ceva, ne tinem de promisiune. Ceea ce promitem ca vom face, chiar facem. Nu ne ascundem de raspundere, ci ne place sa ne-o asumam.

Promtitudine:

Suntem promti in ceea ce facem si actionam repede. Nu avem un produs, il aducem in cel mai scurt timp posibil; am avut o scapare, o remediem repede. Traim intr-o lume a vitezei in care timpul este important pentru noi toti, de aceea acordam importanta acestui aspect, pentru ca tu sa economisesti timp si astfel sa ai mai mult timp pentru alte aspecte pe care le consideri importante in viata ta.

Inovatie:

fiecare dintre noi suntem unici in felul nostru, noua ne place sa inovam, sa creeam concepte unice si inovatoare. Ne inspiram din natura si din minunile ei, din viata oamenilor pe care ii apreciem si din realizarile lor, din inspiratie divina si voia lui Dumnezeu dar ne punem intotdeauna aprenta propie pe tot ceea ce facem si cream. Minunea Naturii este un concept unic in Romania, este singura FARMACIE NAUTUROPATA din Romania, adica este singurul magazin naturist unde FARMACISTII iti ofera consiliere terapeutica sau este singura farmacie unde vei gasi doar tratamente naturale.

INTEGRATIVE – HOLSITIC – NUTRITION – PHARMACY,

4 cuvinte care rezuma ceea ce credem si ceea ce ne face diferiti.

Natura:

Suntem parte din natura si in natura gasim tot ceea ce avem nevoie. Ne hranim trupul si sufletele cu binecuvantarile naturii. Cele mai delicioase alimente se gasesc in natura, cele mai aromate mirodenii le-a facut deja natura, cele mai frumoase peisaje le vedem in natura, cele mai puternice medicamente ni le ofera tot natura. In natura gasim remediu pentru fiecare boala si in fiecare planta se ascund remedii pentru mai multe boli. Timp de mii de ani oamenii au folosit doar remedii naturale pentru a se vindeca de boli, sa ne intoarcem si noi la natura pentru a gasi cel mai potrivit remediu pentru boala noastra.

Autovindecare:

Dumnezeu ne-a facut perfecti, astfel incat avem in noi capacitati nelimitate. Avem inclusiv capacitatea de a ne autovindeca de orice boala. Tot mai multe studii stintifice demonstreaza acest aspect, puterea nelimitata a mintii noastre de a indrepta dezechilibrele din corpul nostru. Natura vine in completare cu remediile ei pentru a accelera procesul sau pentru a oferi sustinere atunci cand organismul este foarte slabit sau nu are energia necesara procesului de autovindecare.

Echilibru:

un om fericit este un om echilibrat. Mentinerea unui echilibru intre locul de munca, familie, odihna, distractie si suflet este un tel si o valoare importanta pentru noi. Suntem constienti ca nu putem fi cu adevarat fericiti daca nu mentinem un echilibru intre toate aceste laturi ale vietii noastre. Cele mai mari bucurii nu se pot cumpara cu bani, dar banii sunt un instrument care ne ajuta sa ne implinim in multe laturi ale vietii si sa cream bucurii pentru cei dragi noua. Banii nu sunt nici buni, nici rai, sunt cum ii facem noi sa fie si ce valoare le dam noi lor.

Daca nu esti in echilibru esti dezechilbru! si nu ne dorim asta si nici tu nu iti doresti asta. Scrie o lista cu ce faci, ce ti-ar place sa faci si cum ar arata viata ta in mod ideal apoi gaseste motivatia, actiunile si echilibrul pentru a o obtine si pentru a fi pe deplin fericit!

Echipa

In spatele oricarei companii se afla oameni iar in spatele companiei noastre sunt oameni uniti si fericiti, oameni care se ajuta si care se sprijina reciproc, care stiu ca 1 om + 1 om ≠ cu 2 oameni, ci cu mai multi, 3 sau 4, oameni care stiu ca impreuna sunt mai puternici si pot realiza mult mai multe. Avem o echipa adevarata, devotata viziunii noastre, aceea de a furniza sanatate in fiecare clipa!

Prosperitate:

Ne dorim ca oamenii sa fie prosperi si impliniti, ne dorim sa cream afaceri prospera unde lucreaza oameni fericiti. Prosperitatea este un concept si o atitudine, ca intotdeauna vei avea de toate si ca niciodata nu vei avea mai putin decat ai nevoie cu adevarat. Legile universului sunt simple si corecte, astfel incat intotdeauna vei primii pe masura faptelor tale si a valorii pe care o aduci universului.