O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (54 voturi, medie: 3,69 din 5)
Încarc...

Infectiile urinare te supara prea des? Scapa de ele in mod natural!

Infectiile urinare te supara prea des? Scapa de ele in mod natural!

Infectiile tractului urinar sunt de 10 ori mai frecvente la femei decat la barbati. Statisticile spun ca mai mult de jumatate din populatia feminina se confrunta cu o infectie urinara pe parcursul vietii. Daca e asa, ce e de facut?

Infectiile urinare sunt cauzate teoretic de bacterii dar au si o cauza mai subtila, emotionala: un conflict interiorizat cu o persoana de sex opus, suparare in familie, rigiditatea in gandire si incapacitatea de a accepta ideile altor persoane sau lipsa senzatiei de confort si siguranta acasa sau la locul de munca. 

Infectiile cailor urinare nu trebuie neglijate, constatarea unui predispozitii la ele e bine sa fie tratata cu maxima seriozitate si responsabilitate intrucat poate duce la stari inflamatorii recidivante ale rinichilor, poate provoca insuficienta renala sau chiar infertilitate.

Simptomele infectiilor urinare

Identificarea simptomelor in cazul unei infectii urinare este relativ simpla. Simptomele variaza de la:

  • durere, usturime arsura in timpul urinarii,
  • necesitatea de a urina mai des,
  • crampe si durere la nivel abdominal pana la greata, varsaturi si stare generala de rau
  • febra

Sfaturi impotriva infectiilor urinare

Pe langa un tratament adecvat, iata cateva sfaturi care pot ajuta la reducerea simptomelor:

Consuma mai multe lichide decat de obicei: ceaiuri din plante si apa plata. Unul dintre cele mai importante si mai eficiente lucruri pe care le poti face atunci cand ai o infectie a tractului urinar, este sa bei mai multa apa alcalina. Apa te ajuta sa elimini bacteriile si alcalinitatea ei va perturba mediul de dezvoltarea al acestora. Specialistii recomanda consumul a cel putin 6-8 pahare de apa in mod normal si pana la 12-15 pahare de apa atunci cand ai o infectie a tractului urinar.

Evita sucurile indulcite sau bauturile carbogazoase, ele cresc si mai mult aciditatea si favorizeaza si mai mult infectiile urinare.

Dintre sucurile naturale, de mare folos in aceasta afectiune este sucul de merisoare, de morcovi, de coacaze sau afine (500 ml/zi).

In aceasta perioada, acorda o atentie sporita alimentatiei. Produsele alimentare cum sunt carnea de pui, alunele, pestele, alimentele procesate din carne si painea, cauzeaza cresterea excesiva a aciditatii si a cantitatii de acid uric in sange, ceea ce face ca infectia urinara sa fie si mai greu de tratat.

Inlocuieste aceste alimente cu produse alimentare non-acide, cum ar fi migdalele, morcovii, telina, merele, piersicile, salata verde, rucola, fulgii de ovaz si strugurii.

remedii naturale pentru infectiile urinare

Remedii si antibiotice naturale impotriva infectiilor urinare

Natura are intodeauna cele mai bune solutii, la fel este si in cazul infectiilor urinare.

Iata si cateva remedii recomandate in infectiile urinare:

  • Frunzele de merisor: au efect antiseptic si diuretic. Atentie, este contraindicat femeilor insarcinate!
  • Fructele de merisor: completeaza actiunea frunzelor, sunt bogate in antioxidanti si regenereaza tractul urinar; sunt studii care arata ca sucul de merisor are actiune puternica impotriva Escherichia coli, cea mai incriminata bacterie in infectiile urinare.
  • Matasea de porumb: este apreciata pentru efectele calmante, antispastice dar si diuretice. Poate fi consumata sub forma de infuzie (1 lingurita la o cana, 2-3 cani pe zi).
  • Cozile de cirese. Acestea sunt arhicunoscute pentru actiunea lor diuretica si antiinflamatoare. Cozile de cirese se numara printre cele mai bune remedii pentru infectiile urinare. Continutul lor de uleiuri volatile, saruri de potasiu, flavonoide si tanin ajuta la ameliorarea simptomelor acestei afectiuni.
  • Splinuta este o planta folosita din timpuri stravechi pentru afectiunile tractului urinar, de la “dureri de sale”, iradiate din zona rinichilor, la “raceala la rinichi”, toate cunoscute acum sub numele de infectii ale tractului urinar sau litiaza renala. Splinuta contine un amestec de ingrediente naturale antiinflamatoare si calmante, care ajuta la reducerea durerii cauzate de infectii sau calculi renali si infectii ale tractului urinar.
  • Ceaiul de coada calului este cunoscut pentru calmarea durerilor in aceasta afectiune, datorita capacitatii sale de a “strange” tesutul inflamat cu ajutorul substantelor astringente din taninurile sale. In plus, elimina toxinele si spala bacteriile din tractul urinar, alaturi de papadie, care actioneaza ca diuretic, crescand cantitatea de urina si filtrand substantele nocive din organism. Ai nevoie de o lingurita de splinuta uscata, o lingura de ceai de coada calului si o lingurita de papadie uscata, la 250 ml apa fiarta. Lasa sa infuzeze circa 10 minute, apoi strecoara si serveste.
  • Menta si ghimbirul ajuta la alcalinizarea urinei (urina devine mai putin acida si bacteriile nu se mai pot inmulti la fel de mult) si la reducerea senzatiei de arsura si iritatie care vine odata cu o infectie a tractului urinar (urina acida arde tesuturile deja inflamate de infectie). In plus, ghimbirul actioneaza si ca un antiinflamator.
  • Fructele de ienupar actioneaza ca un diuretic puternic, stimuland rinichii si vezica urinara sa produca mai multa urina si sa spele infectia si toxinele care irita tesuturile.
  • Strugurii-ursului sunt o alta planta folosita din vremuri stravechi pentru infectiile urinare. Are efect antiinflamator si reduce durerea la urinare.
  • Nefrocisturet, un remediu deosebit care combina fitoterapia cu medicina informationala; efectul este vast actionand inclusiv in plan emotional

Antibiotice naturale recomandate in infectii urinare:

Antibioticele naturale sunt foarte eficiente si pe langa asta bacteriile nu sunt capabile sa dezvolte rezistenta la ele, nu pertrurba echilibrul florei intestinale si nu au alte efecte secundare sistemice.

Cele mai indicate antibiotice naturale in infectii urinare sunt:

Iata asadar, cateva remedii naturale, la care poti apela in caz de nevoie!

Schema de tratament natural pentru infectii urinare

Ne confruntam des cu persoane care ne solicita ajutorul in tratarea infectiilor urinare recidivante. O solutie foarte buna o reprezinta schema terapeutica de mai jos:

Tratament infectii urinare recidivante

Recomandari pe scurt impotriva infectiilor urinare:

  • fereste-te de frig
  • consuma multe fructe si sucuri proaspete de fructe (in special fructe de padure si merisoare)
  • evita alimentele acidifiante
  • bea multa apa alcalina
  • foloseste remedii naturale
  • acorda importanta emotiilor si starilor interioare, ele au un impact major asupra sanatatii tale

Ai grija de corpul tau, esti singurul responsabil de sanatatea ta! Daca nu o faci tu, nu te astepta sa o faca altii pentru tine!

81 thoughts on “Infectiile urinare te supara prea des? Scapa de ele in mod natural!

  1. Lacramioara says:

    Am facut nenumarate analize din care mi-a reieșit infectie urinara cu e-coli. Problema este că acasă nu am nimic doar cand sunt intre oameni. Când sunt între oameni devin usor agitată și simt nevoia imperioasă de a merge la toaletă.Ce-mi mă sfătuiți?

    • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

      Una dintre cauzele emotionale ale infectiilor urinare este o trauma / un conflict legat de relatia cu ceilalti sau cu „teritoriul” in care va simtiti confortabila sau nu.
      Intai ar fi bine sa descoperiti cauza (probabil din copilarie) si apoi sa o vindecati….

  2. Irina says:

    De cand am intrat la menopauza, de fiecare data cand vine sotul meu din voiaj o iau de la capat cu infectii urinare. Cum as putea sa le previn? Am fost la urolog si mi-a spus ca ma confrunt cu cistita lunii de miere si ca ar trebui sa iau antibiotice cu cateva zile inainte de intoarcerea sotului acasa. Chiar nu exista alta varianta? Va multumesc

    • Farm. Mirabela Romanescu says:

      Buna ziua, in primul rand folosirea regulata de antibiotice poate chiar creste frecventa recidivelor pe termen lung si deregla flora comensala, prin urmare nu va recomand acest lucru. Dumnevoastra aveti probabil imunitatea scazuta, asa ca va propun aceasta schema de crestere a apararii organismului. Folositi si Polygemma Femei 50+, cate 2mL x 3/zi inainte de masa, intrucat va ajuta la combaterea simptomelor asociate menopauzei (inclusiv cresterea incidentei infectiilor urinare). Inaintea intoarcerii sotului va recomand sa folositi un probiotic timp de 10 zile, sa va hidratati suficient si sa consumati ceai de merisoare.

  3. Maria ciceu says:

    In urma unei infectii urinare ,am facut 5 zile tratament cu antibiotic insa,am ramas cu o sensibilitate,mai ales la frig,in zona abdomenului.Iau merisor si polygemma insa nu observ o ameliorare.

  4. Dana says:

    Din luna mai 2020 sufăr de cistită, inițial acută, apoi interstițială. Mi s-a schimbat viața! E cumplit! Senzația de presiune și micțiune, usturime și arsură sunt simptomele care mă chinuiesc continuu. Am consultat șapte medici. Am făcut și fac tratamente alopate și naturiste. Am schimbat alimentația total. Acum sunt pe linia de plutire. Încă nu am reușit să scap de Klebsiella. Am folosit Nefrocisturet, Integroadaptin si Neuroafect. Acum doresc să comand din nou și să adaug și alte produse. Vă rog frumos să îmi dați recomandările dvs, dacă se poate!
    Și pentru bartholinită o recomandare , vă rog! Nu vreau sa fac incizie pt drenaj.
    Menționez și celelalte diagnostice: sindrom de hipercoagulare, BCI – angor la efort, obezitate, hipertensiune, dislipidemie, suspect colagenoză. Am 45 ani.
    Vă mulțumesc pentru răspuns!

    • Farm. Mirabela Romanescu says:

      Buna ziua, va recomand aceasta schema de tratament, prezentata si in articol, iar de la Homeogenezis urmati tratament cu Nefrocituret si Homeourorenal. Bartholinita este in strasa legatura cu tulburarile genitourinare, prin urmare schema de tratament ar trebui sa ajute si pe partea aceasta. Trebuie sa evitati tutunul, alcoolul, cafeua, alimentele cu continut mare de potasiu (citrice, ciocolata, rosiile), alimentele condimentate. 

      Ce tratament folositi pentru patologiile asociate? Este posibil ca cistita sa fie precipitata si de catre unele medicamente folosite, sau pe fond de imunitate scazuta, sedentarism, alimentatie gresita.

  5. Mihaela says:

    Mi au ieșit la analize candida vaginala si infecție urinara, mi a dat medicul antibiotice 10 zile dar nu prea le am luat la ore fixe si simptomele tot nu au dispărut ce sa fac emoțional stau foarte prost de multi ani de zile

  6. Cercea Luisa Denisa says:

    Bună seara am o întrebare cum pot scăpa de infecție urinala asta ie a trei oara de când o tot fac acum am niște dureri și merg mai mereu la baie ne dorim un bebe cum pot scăpa am luat tratemnt de doua ori timp de doua săptămâni ce a-mi recomandați sa iau

  7. Buzila Alina says:

    Bună seara. Ma confrunt cu un Proteus Mirabillis din luna Mai. Am făcut tratament cu antibiotice injectabil dar tot nu ma simt bine. Va rog sa ma ajutați! Va mulțumesc.

  8. Vilcu Silvia Ramona says:

    Buna ziua.Anul trecut,prin august am făcut cistită (inclusiv urinam cu cheaguri de sânge) și am tratat-o cu Tavanic și un supliment alimentar(sincer nu îmi aduc aminte ce).Acum,de 2 zile am usturimi și azi a început să se coloreze urina,de la unele picături de sânge.Stau mai mult la toaleta pt că am senzația urinării tot timpul.Ce îmi recomandați?

    • Farm. Mirabela Romanescu says:

      Buna ziua, va recomand o schema de tratament care sa trateze acum cistita, insa este foarte important sa identificati cauza care tot determina  dezvoltarea de bacterii la nivelul tractului urinar, si sa o eradicati. Cativa factori des incriminati ar fi: menopauza, hidratarea insuficienta, igiena incorecta sau folosirea toaletelor publice, imunitatea scazuta sau probleme emotionale. Pana indentificati cauza, va recomand:

      Biomicin urinar: 3 x 1 cps/zi, dupa mese

      Argint coloidal forte: 3 x 1 lingura/zi, pe stomacul gol

      D-manoza: 2 x 1 cps/zi, dimineata si seara, pe stomacul gol 

      Uractiv Forte: 2 x 1 cps/zi, dimineata si seara, pe stomacul gol (poate da o usoara nuanta albastruie urinei)

      Tinctura de propolis: cate 1pic x nr.kg dimineata si seara, adaugate in putina miere si administrate pe stomacul gol.

      Sa consumati pe cat posibil minim 3L de apa pe zi, de preferat alcalina. Excludeti bauturile acidulate, carbogazoase si indulcite. Consumati ceaiuri de merisor, alaturi de cozi de cirese sau matase de porumb.

  9. Mari says:

    Buna seara! Ma confrunt cu o infecte urinaria care nu mai imi trece. Am fost de 3 oro la medicul de Familia si am luat de 2 orí antobiotic dar nu mi-a trecut . Nu stiu ce sa mai fac.

  10. Agnesia says:

    Buna ziua deja de aproximativ jumate de an sufar de dureri zilnice la nivelul uretrei combinate cu mancarimi si arsuri , avand senzatia de rana , urinez foarte des ,de multe ori sunt deranjata sa ma trezesc noaptea din somn pentru a merge la baie . Am fost la medic mi-a constat ca am cistita cronica si candida vaginala , am primit un set de lecuiere dupa care am dat analize precum analiza urinei dupa Neciporenco , analiza biochimica a urinei in care s-a depistat 2-3 leococite si epiteliu plat si secretia bacteriana si fungica in care nu s-a depistat microflora patogena . Am facut si examenul ultrasonografic al rinichilor si vezicii si mi s-a spus ca totul e in regula. Medicul mi-a prescris canephron , furagin si exagyn . Tratamentul nu m-a ajutat la fel simt dureri in fiecare zi la nivelul uretrei , usturimi , mancarimi si senzatia de rana . Deja nu stiu ce sa mai fac .

  11. comsa says:

    buna . sunt barbat am78 de ani si am o infectie urinar cu Entreococous feacalis. nu este prima dat am fost internat i martie pentru un Bypass si am primit de acolo infectie care foarte greu a trecut . acum a aparut. alta .Mi s a recomandatAmpicilina 500 . Ce sfat imi dati ?

  12. Marya says:

    Bună am fost la medic de 2 ori din cauza ca când urinez ma ustura si câteodată am mancarimi mi-au dat antibiotic sa beau dar după câteva zile iar a început să mă ustură când urinez De ce ? si ce aș putea face ?

  13. Alexandra says:

    Bună ziua ,efectiv eu nu mai știu ce inseaman sa nu ma usture după ce urinez ,am făcut analize și nu am nicio infctie urinara ,la câteva zile apare usturime după urinare care rămâne constant și nu dispare (un disconfort îngrozitor) am luat antibiotic ,Urinal akut,uractiv forte ,pur și simplu nu trece ..și urinez des și putin,nu mia știu ce sa fac

  14. Adina says:

    Buna ziua, cat timp se face va rog tratamentul pentru infectii urinare cu biomicin/urisan/uractiv/tinctura de propolis, avand in vedere ca in 3 zile de inceputul tratamentului mi-au trecut simptomele?Aproape in fiecare an, toamna fac infectii urinare asa ca de la primele simptome incep tratamentul naturist si in cateva zile sunt bine de obicei daca o iau din pripa..multumesc!

  15. Cornelia says:

    Buna seara,
    Am urinat de doua ori cu sânge și la urocultura mi-a ieșit infecție cu e- coli. Am făcut tratament cu zinnat 5 zile, cu uraktiv și diurosept.
    Am o senzație de frig și de disconfort în zona abdomenului .
    Va rog să-mi recomandați un tratament. Mulțumesc !

    • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

      Cel mai porbabil este o infectie fungica sau bacteriana.
      Puteti urma protocolul pentru infectii urinare si vedeti cum va simtiti dupa 3 zile.
      Daca nu sunt imbunatatiri semnificative, probabil e nevoie sa fie crescute dozele sau adaugat inca un antibiotic natural.

  16. Lore says:

    Buna ziua. De cateva luni nu pot scapa de o infectie urinara. Am si un sot care imi da batai de cap si imi incalca teritoriul in relatia mea cu copilul, isi baga nasul unde nu trebuie 😄. Am inceput sa folosesc uleiuri esentiale si canesten, momentan nicio ameliorare. Imi puteti recomanda ceva, va rog? Multumesc. (Alaptez bebe 7 luni).

  17. Ioana says:

    Infecție urinară. iar la urinare cu sânge si usturime insuportabila si rau
    In jumate de zi a evoluat galopant am crezut ca mor de durere si nu stiam ce sa fac cat mai urgent ca ma simteam rau de tot, nu doream sa ajung in spital, mergeam des la baie si cu usturime si mia venit in minte ca am citit undeva despre ceaiul de pelin care e bun pt infecție urinară si chiar aveam in casa altceva nu aveam pt ca sa ma ajute am facut si am băut si mi-am facut si comprese pt introdus si raul si durerea la urinare a trecut instant continuam sa merg des la baie si simteam putina usturime dar eram pe drumul cel bun, fara durerea aia ucigătoare, am continuat sa folosesc compresele cu ceai pelin Pana nu am mai simtit durere deloc la urinare. Cel mai bun si eficient leac cu efect instant, ceai PELIN. Sanatate tuturo!

  18. Ionela Florentina Petre says:

    Bună seara, va rog sa ma ajutați. De 4 ani ma chinui cu o răceală în zona intima, usturimi, mâncărimi, durere, chiar și sânge, iar de aproximativ 1 an cu o candidoza urata, miros extrem de urat, branzoasa, culoare galben verzui. M-ar ajuta mult un sfat despre medicamente, pana ajung la medic

  19. Dinu Alina says:

    Buna ziua .In urma unei infectii urinare recurente am ramas cu o sensibilitate la vezica adica cum se acumuleaza un pic de urina simt nevoia de a urina .Ce as putea sa iau sa nu mai simt acest disconfort.Mi am repetat urocultura totul este ok.Multumesc .Astept un raspuns

  20. Sterpu rodica says:

    Buna ziua eu 3 ani am purtat o sonda pe ureteru drept tot timpu mei schimba pentruca faceam infecti urinare antibiotic baut lunar am ajuns de sa infectat rinchiu mila scos din martie 2022 de atunci continui cu fel si fel de bacteria antibiotic lunar cum nu mai beau infectia e acolo nu mai pot sa l beau ca fac deeareie si cate 10 scaune pe so sunt terminata multe medicamente natural nu me pot lua din cauza sintromului sfatuitima ce sa fac nu mai pot sunt terminata va multumesc

  21. Alexandra says:

    Buna ziua.Dupa o cistita recurenta am dobandit o sensibilitate a vezicii in sensul ca exista un disconfort in momentul cand se strange urina .Am folosit 10 zile no spa forte .Cu acestea se ameliora dar nu pot lua la infinit.Imi puteti recomanda vreun tratament?Va multumesc

  22. Pingback: Remedii pentru infecțiile urinare. Sunt considerate antibiotice naturale și acționează imediat

  23. Marlen says:

    Buna ziua , am fost diagnosticata cu proteus 1000 si am o durere si usturime permanenta in uretra si vezica plina tot timpul,durere abdomen inferor si durere lombara iau ciprinol de 3 zile si uractiv forte si nu este nici o ameliorare.Sunt supraponderala si probleme endocrine cronice cu tratament de substitutie

  24. Ana Maria Rotar says:

    Bună ziua!! Sunt in Italia,de ieri dimneatza urinez cu sânge si ma doare jos in burta!! Ce as putea sa iau? Va multum3sc mult!!

  25. Dana says:

    Buna ziua,
    Am scris ieri un comentariu si inca nu am vazut un raspuns. Sotul face dializa de 2 ori pe saptamana si medicii nu i-au prescris niciun tratament de sustinere sau imbunatatire pentru organismul “agresat” de tratament. Exista ceva pentru sustinere?

    • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

      Dializa este un tratament de curățare, in sine dializa nu intoxică, ci detoxifiază.

      Doar dacă ia și alte medicamente, acelea pot fi incriminate.

      Oricum este un caz prea complex ca sa va pot raspunde in acest context.

  26. Mihaela Miha says:

    Va rog ajutați ma nu mai știu ce să fac am cistită cronică și urinez des și culoarea urinei este galbena iau tratament Urisan Sunver Zevesin și Nitrofurantoină de câteva zile urmez tratamentul și nu simt nici o ameliorare beau multe lichide și fac bai de șezut

  27. Adriana says:

    Bună seara. Soțul meu are infecție urinară cu klebsiella de vreo trei ani. A incercat diverse tratamente naturale. Îi trecea o perioadă și apoi revenea. S a ferit de antibiotice, dar până la urmă a zis să încerce și cu astea. A luat cinci zile sumetrolim. Dar degeaba. Îi puteți recomanda o schemă de tratament? Menționez că are și glicemia crescuta. Va mulțumesc anticipat!

  28. Bucalau Andrei says:

    Bună seara! Îmi cer scuze că vă deranjez cu o problemă medicală, dar am nevoie de ajutorul dumneavoastră. În urmă cu aproximativ un an am avut un contact sexual cu o persoană necunoscută și de ceva timp am observat că urinez o substanță albă ca varul. În plus, am început să simt dureri în zona testiculelor, a spatelui și a rinichilor. Aș aprecia foarte mult dacă mi-ați putea oferi câteva sfaturi cu privire la ce ar trebui să fac în această situație, deoarece nu știu unde să mă adresez pentru ajutor. Vă mulțumesc din suflet!

  29. Doinita Negreanu says:

    Buna ziua!
    Infecție urinară,mai mult de 7-8 ani,tratament alopat cu foarte multe antibiotice,vaccinul Strovac,naturiste,de 6 luni folosesc uleiuri esențiale de la Doterra,simptomele s-au mai ameliorat,cat de cat,însă persista mirosul de urina,culoarea este zeama de varza tulbure,urocultura>100000 e-coli,am făcut și insuflații cu ozon.
    Va rog sa mă credeți că sunt obosita,psihic,financiar,simt că sunt suprasaturată,a urmat și cu tratament de la Romvac.
    Va cer și eu ajutorul….
    Mulțumesc frumos!

  30. A Ianca says:

    Pentru klebsiella, care în cele mai multe cazuri este o infecţie intraspitaliceasă, regretatul farmacist Valeriu Popa din Bucureşti recomandă următoarea formulă de tratament cu uleiuri esenţiale: ulei de lavandă, de pin, de eucalipt, de cimbru. Se face un amestec din uleiurile de mai sus, apoi se pun 2-3 picături într-un ceai aromat, sau o lingură de miere şi apoi se înghite. Picăturile cu uleiurile esenţiale se iau din 4 în 4 ore câteva zile, apoi din 6 în 6 ore (vă puneţi ceasul să sune). Uleiurile esenţiale au efect antibiotic. În perioada tratamentului se va ţine un regim alimentar bazat pe sucuri naturale, sfeclă, morcov, măr şi salate. Nu se va consuma carne. Uleiurile esenţiale se procură de la magazinele naturiste. Un alt tratament pentru toate infecţiile urinare, părintele Paisie Aghioritul recomandă să se bea de 3 ori pe zi apa din care s-a fiert orezul. Un pumn de orez la 1 l apă. Se strecoară. Se lasă la răcit. Se beau 3 căni pe zi timp de o lună.
    Ziarul Tribuna C. MIERLUŞCĂ 07.08.2015

    • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

      Uleiurile esentiale au efect antibiotic dar admnistrarea acestora in ceai poate fi un adevarat calvar daca uleiurile esentiale sunt cu adevarat veritabile. Acel ceai poate fi cu greu baut. Administrarea optima se face prin incapsularea uleiurilor esentiale (se gasesc capsule goale), in miere sau pe o bucata de paine.

  31. Pascaruc Ludmila says:

    Buna ziua Am infecti urinare dese am mes de multe ori la medic si miea scris o receta de furadoni uronex canifron si ceai renal dar durele nu mai dispar ce pot sa mai eu din medicamente mentionez ca am si scauna mole de tot datimi vrun sfat

  32. Stoenciu Gina says:

    Buna ziua,de 3 zile iau ciprifloxacin,probiotic și urinal akut,beau apă și ceai diurosept și uriceai de la Dacia plant.Am urinat foarte des și spre final roșiatic cu usturime.
    De a 3 a zi,seara, a inceput o ușoară usturime și senzația iar de a urina ,cu toate că încă sunt pe antibiotic.
    Ce sa fac sa mi treacă usturimea și senzația?
    A fost bine până aseară.

  33. Manea Florin says:

    Am o fetiță de 9 ani cu infecții urinare recidivante, ies mereu cantități mari de e-coli în urocultura. Tratamentul pe care l-ați recomandat adulților în cazuri asemănătoare poate fi folosit și la copii?

    • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

      Da, trebuie adaptata schema la copii dar principiile trebuie sa ramana aceleasi.
      Spuneti-mi doar daca inghite pastile/capsule si pot sa va trimit o schema adaptata.

      Dar, trebuie sa vedeti si putin partea emotionala, de ce se simte ea amentintat sau ingradita? Cine sau in ce mod ii „incalca teritoriul”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *