O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 3,67 din 5)
Încarc...

Retrospectiva minunata 2017

Retrospectiva minunata 2017

A fost un an frumos a fost un an minunat!

Minunea Naturii este si va ramane un concept inovator care se dezvolta dincolo de limitele impuse de statutul de farmacie naturopata.

Din dorinta de a ajuta cat mai multi oameni si de a aduce aspecte de valoare in vietile lor, am avut planuri mari pentru 2017 iar ele s-au indeplinit intr-un mod minunat.

Ca sa ne aducem aminte, am inceput in 2014 cu vise marete si o viziune despre o lume mai sanatoasa. Am deschis prima locatie din Str. Sf. Ap. Petru si Pavel, nr.48, in 06.iun.2014, din dorinta de a furniza cele mai bune servicii de consiliere si de a oferi o alternativa naturala si eficienta.

Anul 2015 a venit cu noi proiecte si am deschis si cea de-a 2-a locatie din Shopping City Timisoara in 25.nov.2015, din dorinta de a scurta drumul catre tot ce e minunat a celor care, de multe ori, erau departe de locatia 1.

Anul 2016 a fost pentru a consolida cele 2 locatii si pentru a lansa site-ul www.minuneanaturii.ro.

In 2017 ne-am propus sa desavarsim conceptul Minunea Naturii si sa integram si mai mult partea de educatie si preventie.

Cele mai importante realizari pentru 2017 sunt:

1. CONFERINTA „SANATATE PRIN PROPRIA PUTERE”, SUSTINUTA DE CRISTELA GEORGESCU LA TIMISOARA:

Am organizat un eveniment minunat, foarte profund si foarte apreciat. Cristela Georgescu a venit la Timisoara umplandu-ne inimile de emotie, bucurie si readucandu-ne aminte de cele mai importante aspecte ale vietii.

Conferinta Cristelei Georgescu a fost ca un dar divin pentru Timisoara, impactul ei fiind unul pe termen lung in vietile si sanatatea noastra.

2. SALA PROPRIE DE CONFERINTE:

Am renovat, dotat si lansat sala de conferinte la Minunea Naturii 1 si odata cu ea conceptul INTEGRATIVE – HOLISTIC – NUTRITION – PHARMACY, o investitie mare dar care are un scop inalt: educatia populatiei in importanta preventiei si in alte aspecte legate de sanatate.

Sala de conferinte are toate dotarile necesare pentru seminarii, workshop-uri si conferinte de succes beneficiand de: sistem de sonorizare, ecran cu videoproiector, internet de mare viteza pentru transmisiuni live, sistem de climatizare si 50 de locuri pe scaune.

Aici au avut si vor avea loc diverse evenimente pe diverse teme in stransa legatura cu sanatatea: nutritie, alimentatie, preventie, tratamente naturale, psihologie, parenting, psihologie biblica, medicina integrativa, homeopatie, lansari de filme, etc.

3. SEMINARII DE SANATATE:

Am organizat in 2017, 3 seminarii sustinute Farm. Anca si Adrian Ienin cu un impact remarcabil pentru cei prezenti:

Stim ca va doriti mai multe seminarii si mai multe prezentari din partea noastra, insa le organizam pe cat de des putem. Dupa cum ati constatat seminariile noastre sunt laborioase, bine pregatite si bine documentate, va furnziam informatii inedite si interesante astfel incat pregatirea unui seminar dureaza un timp indelungat.

4. PREMIERA FILMULUI: „DOAR O PICATURA”

Tot in sala noastra de conferinte s-a lansat in premiera nationala filmul „Doar o picatura”, un documentar fenomenal despre Homeopatie si controversele ei. O lansare live, simultana in 15 orase din tara, urmata de o conferinta unde au lecturat:

  1. Dr. Rajan Sankaran – Fondatorul Academiei de Studii Avansate in Homeopatie „The Other Song” – Mumbai, India – online
  1. Prof. Dr. Mihaela Gheorghiu – UMF „Carol Davila”, Catedra de Fiziopatologie si Imunologie
  1. Prof. Dr. Pavel Chirila – fondator si medic primar al Centrului Medical Naturalia, doctor in stiinte medicale si membru al Institutului Boiron – Lyon
  1. Dr. Manish Bhatia – Fondatorul celui mai mare portal de homeopatie din lume – Hpathy
  1. Dr. Gentiana Ciubuc – Fondatoarea Filialei din Romania a Academiei de Studii Avansate in Homeopatie „The Other Song” – Mumbai, India
Dr. Gentiana Ciubuc
Prof. Dr. Mihaela Gheorghiu
Prof. Dr. Pavel Chirila
Dr. Manish Bhatia
Dr. Rajan Sankaran

5. ALTE EVENIMENTE:

Au mai fost evenimente, seminarii, conferinte si workshop-uri sustinute de:

  • Florentina Gionea,
  • Farm. Daniela Hajdu
  • Psiholog Simona Elena Popa

6. CURSUL PROF. GEORGE VITHOULKAS:

Am avut bucuria si onoarea sa intalnim una dintre cele mai importante personalitati in viata din domeniul sanatatii. Laureat al premiului Nobel pentru medicina alternativa si un om desavarsit, Prof. George Vithoulkas.

Cursul cu el a fost ceva magnific, inovatia in sanatate pe care o aduce si modul holistic de abordare al sanatatii ne-a lasat o „amprenta” emotionala si mentala pe care nu o sa o uitam niciodata si care ne-a ajutat sa devenim si mai buni profesionisti. Mai multe detalii aici.

7. REORGANIZARE MINUNEA NATURII 1:

Am reorganizat farmacia Minunea Naturii 1 pentru o mai buna expunere a produselor si o mai buna usurinta in gasirea produselor. Procesul este inca in desfasurare…

8. LANSARE MINUNEANATURII.RO, VERSIUNEA 3.0

Terminam anul in forta prin lansarea versiunii 3.0 a website-ului www.minuneanaturii.ro, o varianta total schimbata, imbunatatita, securizata si mult mai facila. Site-ul minuneanaturii.ro este un proces continuu care se dezvolta permanent pentru a fi in pas cu schimbarile, functionalitatea dar si cu securitatea.

9. 5000 DE LIKE-URI PE FACEBOOK

Folosim retelele de socializare pentru a comunica ceea ce consideram ca este important. Nu tinem cu ardoare sa avem un anume numar de like-uri iar cele peste 5000 sunt formate efectiv din persoane care ne apreciaza, nu am „cumparat” like-uri si nu am facut o dorinta din asta. Va multumim pentru aprecieri!

10. PESTE 100.000 DE CLIENTI MULTUMITI!

In 2017 ne-au „trecut pragul” o multitudine de persoane, prieteni ai Minunea Naturii! Peste 100.000 de persoane au cumparat sau/si au primit un sfat cu folos de la noi!

Va multumim tuturor si va transmitem imbratisari calde! Va mai asteptam cu drag si cu tot ceea ce e mai minunat!


Mai presus de toate realizarile este mai important pentru noi numarul de vieti schimbate! Si ne bucuram ca am influentat „cateva” vieti… iata doar un exemplu mai jos:


Anul 2017 a fost mult mai incarcat de atat, fiind prezenti si invitati la o sumedenie de evenimente, seminarii si conferinte atat publice cat si in cadru privat sau la companii in  programele de „well being at work”, „healthy week”, etc.


Realizarile pe care le apreciem cel mai mult, sunt dincolo de cifrele financiare. Cifra de afaceri si profitul sunt importante dar nu sunt scopul nostru principal. Scopul nostru principal, care reprezinta si viziunea noastra, este ca oamenii sa fie mai sanatosi.

Investitia pe care am facut-o in sala de conferinte, organizarea si prezenta la multitudinea de evenimente au scopul de constientizare a importantei preventiei in sanatate si metodelor naturale de pastrare si redobandire a sanatatii.


Ii multumim in primul rand lui Dumnezeu pentru toate aceste realizari si pentru ca ne-a calauzit pasii spre cele mai bune decizii!

Si iti multumim in special tie, cel/cea care citesti acest articol, cel/cea care treci pragul farmaciilor Minunea Naturii, iti multumim pentru ca esti alaturi de noi!

Fara tine, fara contributia ta si a celor ca tine, Minunea Naturii nu ar fi existat si toate cele de mai sus nu s-ar fi putut realiza! Iti multumim!


Le multumim colegelor noastre care au dat dovada de profesionalism si dedicare, care au avut grija zi de zi ca totul sa fie minunat, care s-au dezvoltat mult in acest an si care au crescut si ele odata cu Minunea Naturii! Felicitari si tineti-o tot asa!

Va multumim pentru ca formam impreuna acest colectiv minunat!

Prin profesia pe care ne-am ales-o, cea de farmacisti, ne-am asumat dedicarea pentru sanatate si facem tot ceea ce ne sta in putinta pentru ca sa ne aducem propria contributie la sanatatea populatiei.

Pentru 2018 avem deasemenea planuri mari si inedite, ne dorim si speram sa se indeplineasca. Continuam seria de seminarii si multe alte suprize pe care o sa vi le dezvaluim pe rand…

Nu suntem perfecti, suntem oameni simplii dar cu aspiratii mari si vise marete, ne dorim sa ne dezvoltam si ne imbunatatim continuu pentru a ajunge cea mai buna versiune a noastra!

La multi ani sanatosi impreuna!

Cu bucurie si recunostina,

farm. Anca si Adrian Ienin

One thought on “Retrospectiva minunata 2017

  1. Pingback: Sala de conferinte Minunea Naturii – Blogul Minunea Naturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *