O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (9 voturi, medie: 2,67 din 5)
Încarc...

Cautam farmacist care stie sa faca “magie” pentru pacientii sai! 

Cautam farmacist care stie sa faca “magie” pentru pacientii sai! 

…farmacist sau asistent de farmacie iubitor de oameni si de solutii eficiente pentru sanatate!

Daca esti acel farmacist sau asistent de farmacie care iubeste sa ajute oamenii, acest anunt este pentru tine. Probabil, super-puterea ta este sa intelegi nevoia oamenilor si sa faci conexiuni pentru a le oferi solutii optime pentru sanatatea lor. Si este perfect! Asa suntem si noi. Iar, ca sa nu iti pierzi timpul, citind un anunt care nu are nici o treaba cu ceea ce iti doresti tu pentru viitorul tau, iti spunem sincer si specific, care ar fi situatiile in care ar fi bine sa nu aplici pentru acest job:

Nu aplica pentru acest post daca:

  • Nu ai studii farmaceutice
  • Nu prea ai rabdare cu oameni diferiti 
  • Te-ai saturat sa inveti continuu, vrei doar sa iti faci treaba
  • Nu iti place sa stai sa ii asculti pe oameni, ti se pare pierdere de timp
  • Nu iti place sa fii creativ, preferi sa stii ce ai de facut
  • Discutiile despre nutritie si fitoterapie te plictisesc 
  • Atentia la detalii nu este punctul tau forte
  • Nu esti omul cu solutiile, preferi sa le gaseasca altii

Daca cele de mai sus nu te reprezinta, fii atent ce avem pentru tine:

Responsabilitatile tale sunt:

  • Consilierea pacientilor. Vei fi omul de baza al pacientilor cu care vei interactiona. Le vei pune intrebari astfel incat sa iti dai seama care e nevoia lor reala, apoi ii vei invata despre corpul lor si despre produsele care ii pot ajuta. 
  • Recomandarea produselor potrivite. Dupa ce ti-ai luat toate informatiile necesare, vei gandi si elabora cea mai potrivita varianta pentru nevoia lor si le vei da schema de tratament cu toate produsele care ii pot ajuta sa ajunga la rezultate. Pacientii vor avea mare incredere in tine si in sfaturile tale.
  • Atingere praguri de vanzari. Pentru ca esti o persoana inteleapta, stii ca vanzarile sunt doar consecinte la faptul ca ne facem bine treaba. Esti mereu focusat pe cum putem sa facem recomandari complete, de folos clientilor.  
  • Gestionare rafturi. Vei organiza produsele pe rafturi astfel incat sa fie mereu ordonate si la zi cu termenele de valabilitate. Si ne bazam pe tine, pentru ca stim ca iti plac detaliile si ordinea.   
  • Gestionarea stocului. Ca un specialist responsabil, iti vei gestiona strategic si cu atentie stocurile, astfel incat, sa nu existe diferente intre stocul scriptic si cel faptic. Deasemenea te va preocupa sa ai in farmacie mereu cele mai bune produse. 
  • Invatarea produselor sau terapiilor noi. Fiind pasionat de profesa ta si preocupat de sanatate, vei invata continuu despre produse sau terapii noi, astfel incat sa poti produce “magia” usor atunci cand consiliezi pacientii. Te vei folosi de sistemul nostru intern de educatie dar nu numai, pentru ca iti place sa iti gasesti si singur informatiile. 

Cum vei sti ca iti faci bine treaba de farmacist?

Setam si agream impreuna de la bun inceput ce asteptari avem, asteptari pe care apoi, ni le asumam reciproc, iar de acolo vei avea spatiu maxim sa iti faci treaba in timpul si la calitatea, agreate. 

Cu cine vei lucra cel mai mult din echipa?

Vei interactiona zilnic cu teamleader-ul echipei! El va fi persoana care iti va da suport si care te va ajuta sa performezi. Timp in care ceilalti colegi, care fac “magie” pentru pacientii nostri, abia asteapta sa te cunoasca si sa lucreze cu tine. 

De ce ar fi o oportunitate pentru viitorul tau sa lucram impreuna? 

  • Pasiunea ta pentru sanatate este in locul potrivit pentru a creste si evolua la Minunea Naturii!
  • Vei sti clar ce ai de facut si cum esti rasplatit pentru asta. E datoria noastra sa iti oferim asta si vrem sa ai siguranta si claritate alaturi de noi. 
  • Pentru ca aici e “obligatoriu” sa se investeasca in dezvoltarea ta. Ca sa cerem, e nevoie sa daruim, iar educatia ta pentru noi e foarte importanta, fiind una din cele mai importante valori ale companiei.
  • Vei putea invata de la cei mai buni specialisti din compania noastra, adevarati experti in sanatate care au studiat mult ce inseamna corpul uman, alimentatia sanatoasa, cum emotiile influenteaza bolile din corp si multe alte subiecte interesante. Sunt experti care au avut rezultate incredibile cu pacientii lor. 
  • Vei avea cadrul perfect ca sa iti folosesti abilitatile si expertiza, sa fii creativ si cu adevarat de folos oamenilor. 
  • In sfarsit, vei scapa de regulile impuse pentru recomandarea produselor si vei avea libertatea deplina sa iti pui propria amprenta. 
  • Pentru ca te vei antrena impreuna cu colegii tai continuu pentru a fi la curent cu noile produse si terapii. Va fi cu adevarat fun sa va ajutati reciproc in cresterea voastra!
  • Pentru ca vei construi, impreuna cu noi, un concept unic in Romania (suntem prima farmacie naturopata din tara) si vom duce aceasta viziune la cat mai multi oameni. 

Cum aplici pentru acest rol:

I. Varianta prin care ne trimiti un e-mail:

  1. Trimite-ne cv-ul tau la adresa: office@minuneanaturii.ro cu subiectul: Vreau sa fiu farmacist la Minunea Naturii!
  2. Raspunde in e-mail la intrebarea: Care consideri ca e super-puterea ta prin care poti sa iti ajuti cel mai mult pacientii?

II. Completezi formularul de aplicare

Completeaza formularul de aplicare

 

Daca faci parte din profilul ideal pentru acest rol, vei fi sunata sa programam o intalnire unde sa ne cunoastem. Abia asteptam!


PS: Daca vrei mai multe detalii despre companie si despre viziunea echipei Minunea Naturii, citeste informatii pe blog-ul nostru.

Daca acest post nu este pentru tine, stim insa ca ai prieteni valorosi, asadar te rog ajuta-ne cu un share, astfel incat sa gasim mai usor persoana potrivita! Iti multumim!

6 thoughts on “Cautam farmacist care stie sa faca “magie” pentru pacientii sai! 

  1. Ana Maria Stan says:

    Bună seara! De când visez la astfel de job? Sunt în creștere copil, dar sunt fan naturopate, doar asa mi-am tratat copiii. Și cu singuranta nu ma mai regăsesc un alopate ca înainte.
    Numai ca sunt din Ploiești, și posibil aici sa nu aveți punct de lucru. Dar dacă da, ar fi minunat sa ajung sa lucrez cu astfel de echipa. Sa fim sănătoși!

  2. Mihaela says:

    Buna ziua,nu am studii de farmacist,dar,cunosc bine remediile naturopate datorita pasiunii mele pt nutritie si sanatate!Sunt mama a 2 copii pe care ii tratez cu aceste remedii,de fiecare data cand intampinam vreo problema!Mi-ar placea sa fac parte din echipa Minunea Naturii,unde,de altfel sunt si client!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *