O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 3,67 din 5)
Încarc...

Cum sa-mi cresc imunitatea? …rapid si natural! (Video)

Cum sa-mi cresc imunitatea? …rapid si natural! (Video)

Te preocupa imunitatea ta si cum sa faci fata racelilor si gripelor?

Urmareste video-ul de mai jos prezentat de Farm. Adrian Ienin si afla informatii interesante despre imunitate, de ce este ea scazuta, dar si o schema eficienta de tratament:

„In ultimele zile foarte multe persoane m-au intrebat ce sa ia pentru imunitate? cum sa-si creasca imunitatea?

Cum s-a schimbat putin vremea de afara cum au explodat racelile si gripele.

Imunitatea organismului este un sistem foarte complex care tine organismul in echilibru. Datorita stilului de viata in care suntem tot timpul stresati, tot timpul cu deadline-uri, tot timpul la limita, corpul este sub o presiune continua si constanta, cel mai mic dezechilibru in mediul exterior ducand la o afectiune… (in cazul nostru) de sezon: raceala sau gripa.

Gandeste-te asa: organismul nostru este construit ca sa se comport in 2 feluri:

  1. Situatii de lupta sau fugi 
  2. Situatii de recreere, dezvoltare, reproducere, atunci cand organismul este in echilibru.

Noi fiind supusi unui stres continuu suntem mai mereu in situatia lupta sau fugi, situatie in care imunitatea este redusa la minimum.

Desi e greu de recunoscut nu mai avem imunitatea celor de acum 20, 30 sau 40 de ani. Si atunci, in zilele noastre, avem nevoie de ceva intens care sa ne ajute si care sa ne sustina ca o raceala sa nu ne tintuiasca la pat 2-3 saptamani asa cum se intampla tot mai frecvent astazi.

Ti  s-a intamplat si tie? Poate esti printre fericitii care NU, dar sunt tot mai frecvente cazurile.

O sa-ti prezint o schema intensiva de stimulare a imunitatii, bazata pe produse naturale, de ultima generatie, pe produse foarte eficiente si cu un mod inedit de a actiona.

Te avertizez de la inceput, aceasta schema te va ajuta foarte mult sa-ti cresti imunitatea dar nu iti va garanta ca nu vei raci deloc. Daca o vei face insa va fi ceva usor si trecator care nu te va tintui la pat si nu te va opri din activitatile zilnice.

Sa incepem:

Primul produs este Apifitotonic, un produs inedit care combina produse apicole de inalta calitate dar le combina intr-un mod unic prin care se genereaza compusi secundari activi si imunostimulatori. Acest produs este mult mai mult decat suma componentelor sale. Acest produs iti va creste atat imunitatea cat si vitalitatea, vei avea mai multa energie si creierul tau va functiona mai bine.

Al 2-lea produs este cea mai eficienta forma de vitamina C existent astazi, non acida si absorbabila 99%. Altrient C este practic echivalentul unei vitamina C administrate intravenos, fara insa ca sa te intepi, pur si simplu o bei. Iti recomand sa o combini cu tonicul, sa amesteci si sa o administrezi asa, e mai simplu si mai placut la gust. Despre efectele vitaminei C nu are rost sa mai insist, deja stii foarte bine la ce e buna si ce minuni face.

Al 3-lea produs este System Well, o combinatie de plante care stimuleaza imunitatea pe segmente, avand o actiune foarte complexa si stimuland imunitatea la toate nivelurile.

Al 4-lea este tinctura de propolis, iti recomand tot calitatea Alvarium doar pentru ca noi avem incredere si in calitatea acesteia. Propolisul este un antibiotic natural, un imunomodulator si nici o bacterie nu a dezvoltat inca rezistenta la propolis.

Acesta poti deasemena sa-l amesteci cu Apifitotonic si Altrient C si sa le iei asa.

Al 5-lea este Biosept, un produs care completeaza actiunea celorlalte si care vine si el cu un aport imunostimulator, antioxidant si antimicrobian.

Zinc-ul este al 6-lea. Zinc-ul este indispensabil pentru imunitate si are rol functional in multe din procesele imunitare si in cele de lupta efectiva cu organismele daunatoare, ceea ce se intampla in raceli si gripe, atunci cand se duce o lupta acerba intre celulele tale si cele inamice.

Ultimul dar nu cel din urma este gemoderivatul de coacaz negru, un produs antiinflamator, antipiretic si imunomodulator, un produs care regleaza in mod minunat atat imunitatea cat si raspunsul la stres, actionand asupra glandelor suprarenale.

Toate aceste produse au impreuna un efect mai mare decat administrate separate, deoarece se potenteaza reciproc.

Poti gasi toate aceste produse sub forma unui pachet urmand link-ul de mai jos:

Desi par multe produse e nevoie de fiecare pentru un efect optim si aceasta schema si-a dovedit eficienta existand multe feedback-uri pozitive.

Pe langa toate astea mai poti adauga Magneziu si Vitamina D, 2 elemente de care ducem lipsa mai toti dintre noi datorita nivelului de stres si a lipsei de expunere la soare in sezonul rece.

In plus de toate astea tine minte ca alimentatia este cel mai eficient medicament! Consuma multe fructe si legume crude care sprijina imunitatea.

In acelasi timp elimina zaharul, lactatele si produsele procesate care inhiba imunitatea si intarzie vindecarea racelilor.

Sper ca ti-a fost util acest video si ca  ai invatat cateva lucruri noi.

Spor la imunitate!

Pe curand prieteni dragi”

Farm. Adrian Ienin

1 intrebare si raspuns la “Cum sa-mi cresc imunitatea? …rapid si natural! (Video)

  1. Pingback: Gripa, preventie si tratament, antigripale naturale eficiente – Blogul Minunea Naturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *