O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (145 voturi, medie: 3,66 din 5)
Încarc...

Despre produsele Homeogenezis, informatii interesante si utile

Despre produsele Homeogenezis, informatii interesante si utile

Homeogenezis este o gama de produse inedite si originale creata de laboratorul Imprint Invent din Romania. Produsele Homeogenezis au o abordare deosebita neputand fi comparate cu alte produse din punct de vedere al formularii lor.

Produsele Homeogenezis combina fitoterapia cu medicina informationala sau energetica, avand astfel un efect intens dar si subtil actionand in organism atat in plan fizic cat si in plan emotional.

Modul de actiune si formularea produselor Homeogenezis nu sunt usor de inteles de aceea mai jos aveti informatii despre acestea.

Principiile dupa care sunt elaborate produsele Homeogenezis:

  • Homeogeneza = geneza similara, asemanatoare, in acelasi fel si/sau mod, dupa acelasi model si/sau tipar, dupa chip si asemanare, etc.
  • Homeogenezica = identificarea si valorificarea principiilor, legilor, regulilor si normelor homeogenezei

Produsele Homeogenezis reprezinta o evolutie decisiva in practica terapeutica. Ele imbina fitoterapia cu tehnologia medicala avansata si alte terapii complementare. Organizate pe criteriile medicinii alopate, ele dezvolta cel putin trei directii noi in tratamentul problemelor de sanatate:

  • accesul facil la tratamentele de tip informational,
  • utilizarea eficienta a principiilor active din plantele medicinale si
  • abordarea directa a dezechilibrelor emotionale.

Scurt istoric al Produselor Homeogenezis

Primele tratamente complementare Homeogenezis s-au aplicat in 2010 in cadrul unui cabinet medical de medicina generala dedicat terapiilor complementare. Initial s-au utilizat ca mediu suport de transfer comprimate, pastile, tincturi alopate si/sau naturiste pe care pacientii le foloseau deja in medicatie si/sau cura. Pentru ca procesul de informatizare era indelungat si laborios, dupa cateva luni s-a trecut la folosirea ca mediu suport de transfer a apei, solutiilor hidroalcoolice, uleiurilor comestibile, a zaharului. In paralel s-au conturat pachetele de informatizare dedicate celulelor, tesuturilor, organelor, aparatelor si sistemelor. Intre 2011 si 2013 s-au conturat pachetele de informatizare destinate tabloului emotional-afectiv. In 2013 s-a inaugurat deschiderea Laboratorului Homeogenezis destinat realizarii, avizarii si productiei de suplimente alimentare Homeogenezis.

In 2016, Laboratorul Homeogenezis a definitivat o tehnologie proprie de extractie a principiilor active terapeutic din plantele medicinale si traditionale. Aceasta tehnologie asigura sinergia, biocompatibilitatea si biocomplianta prin care se reduc  la minim eforturile si perioadele  metabolice necesare organismului sa valorifice potentialul terapeutic al plantelor si ofera un efect crescut al acestora. In prezent cu toate ca se dezvolta productia, principala activitate ramane cercetarea si realizarea de noi produse.

imagine homeogenezis

Din studiile si monitorizarile efectuate asupra produselor Homeogenezis se contureaza urmatoarele:

– Produsele Homeogenezis nu sunt un panaceu, dar oricine le-a folosit adecvat a evaluat diferenta dintre aceasta abordare complementara si orice alta forma de medicatie, terapie si tratament alopate, complementare sau alternative.

– Intr-un procent de 100%, la toate persoanele care au utilizat cel putin un an produse Homeogenezis de minim 3 ori pe zi, analizele medicale s-au incadrat in parametrii declarati normali de medicina alopata.

– Toti prescolarii cu frecvente probleme respiratorii, digestive si imunitar-alergice, la care s-au utilizat complementar asocierile Homeogenezis necesare, minim sase luni, s-au echilibrat stabil.

– Produsele Homeogenezis sunt remedii naturale pentru tratamente si terapii complementare care sustin, potenteaza si completeaza practica medicala alopata.

– Suplimentele alimentare Homeogenezis pot scurta perioada de tratament alopat al afectiunilor acute.

– Utilizarea acestora ca tratament medical complementar alopatiei in bolile cronice pentru o perioada de unu pana la trei ani poate duce la o recuperare a echilibrului organismului.

– Produsele Homeogenezis pot contribui la evitarea efectele secundare si adverse ale medicatiei alopate.

– Intervin direct in mecanismele durerii, dar principala actiune este la nivelul sursei acesteia si anume la nivelul disfunctiilor si dereglarilor  celulare, organice si tisulare care au generat durerea, pe care le echilibreaza,  realizand astfel rezolvarea pe termen lung. Acest efect poate contribui, inca din primele zile, la renuntarea treptata la antialgicele si antiinflamatoarele cu efect local si temporar.

– Optimizeaza si echilibreaza activitatea si organizarea celulara si organica, astfel oboseala cronica si surmenajul dispar din primele saptamani de administrare de cele mai multe ori

– Contribuie la realizarea unui substrat emotional – afectiv care sa echilibreaze perturbarile si tulburarile de conduita si personalitate si consecintele psihosomatice ale acestora.

– Suplimentele alimentare Homeogenezis pot  contribui la echilibrarea organismul in diverse cazuri de dezechilibre considerate cronice pana la situatia in care acesta nu mai are nevoie de tratament.

Descrierea produselor Homeogenezis:

Produsele Homeogenezis sunt suplimente alimentare care contribuie la echilibrarea organismului uman prin aport de informatie. Informatiile homeogene (homeogen = similar specificului organismului uman si a componentelor sale) si homeogenezice (similar specificului vietii si evolutiei umane) sunt identificate, realizate si imprintate pe un mediu suport de transfer prin intermediul unei biotehnologii de tip acusticogravitational care depaseste handicapul nonlinearitatii secventiale prin care opereaza dispozitivele si tehnologiile electromagnetice si cuantice.

Datorita caracterului nonlinear continuu atat ca frecventa, cat si ca amplitudine, ele pot fi stocate pe mediul suport de transfer in numar nelimitat. Informatiile homeogenezis se deosebesc de informatiile de tip homeopatic, floral, litocristalin, gemoterapic, etc., ele sunt informatii specifice organismului  si vietii umane sau informatii prelucrate sa respecte acest specific. Ca mediu de suport si de transfer al informatiilor homeogene si homeogenezice a fost alese extractele hidrogligerice, uleiul din samburi de struguri sau comprimatele pentru ca permit pastrarea intacta a acestora peste sapte ani.

Informatiile homeogenezis pot fi impartite in urmatoarele categorii:

elementare, solvante si adjuvante.

Informatiile elementare sunt informatiile specifice elementelor constitutive ale organismului, atat organocelulare, emotional-afective, cat si de centre, puncte si meridiane vitale si de metamerie spinala. Ele contribuie la intretinerea si echilibrarea celulelor, tesuturilor, organelor, aparatelor, sistemelor, emotiilor, sentimentelor si a componentelor acestora.

Informatiile solvante sunt informatiile invertoare de patologie (boli, afectiuni, sindroame) si infectie (microbi, virusi, paraziti, fungi). Ele contribuie la dizolvarea, indepartarea, prevenirea sau ocolirea bolilor sau a riscurilor de imbolnavire.

Informatiile adjuvante sunt informatiile specifice de tratament si terapie: medicamente, suplimente alimentare, produse homeopate, produse naturiste, esente florale, minerale, oligoelemente, vitamine, litocristale, etc. Informatiile adjuvante pot contribui la refacerea echilibrului organismului doar temporar si contextual si de aceea este indicat sa fie utilizate doar personalizat si sub monitorizare.

Lista informatii nonlineare prezente in produsele Homeogenezis:

Lista cu informatii  nonlineare elementare continute suplimentele HomeoGenezis:

Acid phosphatase, adeno-hypophysis – wala, adenosine – 3.5 cyclic monophosphate in blood, alaninaminotransferase of serum, aldosterone in blood, alpha 1 globulin, alpha 1- antitrypsin, alpha 2 globulin, alveolocyte, angiotensin converting enzyme, angiotensin I, angiotensin II, antidiuretic hormone, antistreptolysin, aorta, aorta abdominalis, aorta thoracica, aorta (tunica intima), arachnoidea ancephali, arteria auricularis posterior, arteria auricularis profunda, arteria axillaris, arteria basilaris, arteria brachialis, arteria bronchiales, arteria carotis commun, arteria carotis externa, arteria carotis interna, arteria cecales, arteria centralis retina, arteria cerebelli superior, arteria cerebri anterior, arteria cerebri media, arteria coeliaca, arteria communicans posterior, arteria coronara, arteria coronaria dextra, arteria coronaria sinistra, cystica, arteria digitalia palmares, arteria ductus deferentis, arteria esophagi, arteria facialis, arteria femoralis, arteria gastrica dextra, arteria gastrica sinistra, arteria gastroduodenalis, arteria hepatica propria, arteria ilei, arteria iliaca interna, arteria illocolica, arteria intercostales, arteria jejunalis, arteria lienalis, arteria lingualis, arteria mesenterica inferior, arteria mesenterica superior, arteria musculophrenica, arteria nasales posterior, arteria ophthalmica, arteria ovarica, arteria pancreatica dorsalis, arteria pancreatica magna, arteria pancreaticoduodenali, arteria poplitea, arteria pudenda interna, arteria pulmonalis, arteria radialis, arteria rectalis inferior, arteria renalis, arteria sigmoigea, arteria spinalis posterior, arteria subclavia, arteria suprarenalis superior, arteria testicularis, arteria thyroidea inferior, arteria thyroidea superior, arteria tibialis posterior, arteria tympanica superior, arteria ulnaris, arteria uterine, arteria vaginalis, arteria vertebralis, arteria vesicalis, arteria laryngea superior, arteriae- komplex, articulatio genus, articul- complex, articul. Intervetebr. Thoracica, articul. Intervertebr. Cervicales, articul. Intervetebr. Lumbales, articulato coxae, articulatio cubiti, aticulatio humeri, articulatio radiocarpea, articulatio sacroiliaca, articulatio subtalaris, articulatio talocalcaneol., articulatio talocruralis, articulationes intercarpeae, auris, basophils, beta globulin, bile acids, blast cell, blood histamine, blood phosphorus, blood sugar, blood urea, bronchiole, bronchus, bulbus olfactorius, bursa articul. cubiti, bursa articul. humeri, caecum, calcitonin, cardia, cardiomyocyte, cartilago, cartilago articularis coxae, cartilago articularis genus, cartilago articularis humeri, cavum tympani,cerebellum, cerebrum, cerebrum region motorica, cervix uteri, chief exocrinocyte, chorioidea, chromophile, adenocyte, cicterna chily, circus arteriosus cerebri, cochlea, collicului seminalis, colon, common alkaline phosphatase, common creatinphosphokinase, common plasma cholesterin, common thyroxine, conductive system cell, conjctiva, cooper, cor, cor dextrum, cor sinistrum, corium, cornea, corpora quadrig., corpora cavern penis, corpus amigdoloideum, corpus luteum, corpus vitreum, corticotropin, cutis, delta- aminolevulinic acid, dens, diaphragma, diencephalon, disci intervertebrales cervicales, disci intervertebrales lumbales, disci intervertebrales thoracici, discus intervertebrlis, dopamine, ductus choledohus, dusctus cisticus, ductus deferens, ductus hepaticus, ductus thoracicus, duodenum wala, dura mater encephali, endocardium, endometrium, endoteliocyten, eosinophiles, epidermis, epidermis cells, epipharynx, epiphisis, erythrocyten, esophagus, fasciculis atrioventricularis, femur, ferritin, fibroblast, folic. Lymphat, follicle- stimulating hormone, formatio reticularis, free plasma cholesterin, free thyroxine, free triiodothyronine, gamma glutamyltranspepsidase, gamma-globulins, gastrointestinal endocrinocyte, gingiva, girus cinguli, glandula lacrimalis, glandula parathyreoidea, gladula parotis, glandula sebacea, glandula suprarenalis, glandula thyreoidea, glucagon, glucose in plasma, glutamatedehydrogenase, glycosylated hemoglobin, haemoglobin, haptoglobin, hematocrit (whole blood), hepar- peterling, hepatocyte, hippocampus, hirsute sensory epitheliocyte, hypothalamus, hypothalamus neurosensory cells, ileum, immunoglobulin A, immunoglobulin D, immunoglobulin E, immunoglobulin G, immunoglobulin M, insulin, intestine epitheliocyte, iris, jejunum, labyryntus, lactic acid, larynx, lens, leycociten, lien, ligamentum latum uteri, ligamentum vocale, lipase, liquor cerebrospinalis, lithium, luteinizing hormone, lymphocyten, mamma, medula oblongata, medula spinalis cervicalis, medulla ossium rubra, meniscus, mesencephalon, miocardium, molecular universum, mucocyte, mucosa nasalis, musculus biceps brachi, musculus deltoideus, musculus glutae, musculus iliopsoas, musculus pectoralis, musculus sphincter, musculus sternocleidomastoideus, myoglobin, nervi thoracici, nervi complex, nervus abducens, nervus accessorius, nervus auricularis magnus, nervus axillaris, nervus cochlearis, nervus cutaneus femuralis lateralis, nervus facialis, nervus femoralis, nervus geniofemuralis, nervus glossopharingeus, nervus hypoglossus, nervus iliohypogastricus, nervus ilioinguinalis, nervus intercostales, nervus ishiadicus, nervus jugularis, nervus laringeus recurrens, nervus medianus, nervus musculocutaneus, nervus opturatorus, nervus oculomotorius, nervus olfactorius, nervus opticus, nervus peronaeus, nervus phrenicus, nervus pudendus, nervus radialis, nervus spinalis, nervus tibialis, nervus trigeminus, nervus trochlearis, nervus ulnaris, nervus vagus, neuro- hypophysis, neurocyte, neurosensory cells, neutral fats of plasma, nitrogen of aminoacids in serum, nodi lymph. axillares, nodi lymph. Inguinales profundi, nodi lymph. mediastinales anteriores, nodi lymph retropharyngei, nodi lymph bronchopulmonales, nodi lymph. celiaci, nodi lymph. cervicales profundi, nodi lymph. cervicales superficiales, nodi lymph. colici, nodi lymph. colici dextri, nodi lymph. colici medii, nodi lymph. colici sinistri, nodi lymph. cubitales, nodi lymph. gastrici, nodi lymph. gastrici dextri, nodi lymph. gastrici sinistri, nodi lumph. Hepatici, nodi lymph. iliaci externi, nodi lymph. iliaci interni, nodi lymph. inguinales superficiales, nodi lymph. mandibulares, nodi lymph. mesenterici inferiors, nodi lymph. mesenterici superiors, nodi lymph occipitals, nodi lymph. pancreaticolienalis, nodi lymph. parasternalis, nodi lymph. parotidei, nodi lymph. phrenici, nodi lymph. pulmonalis, nodi lymph. pylorici, nodi lymph. rectalis, nodi lymph. retroauricularis, nodi lymph. sacrales, nodi lymph. submandibularis, nodi lymph. submentales, nodi lymph. tibiales anteriores, nodi lymph. tracheales, nodi lymph. tracheobronchiales, nodi lymphatici, nonetherized fatty acids of plasma, noradrenaline in blood, nucleus ruber, oculus, olfactory epithelium, omentum majus, os – komplex, os palatinum, osteocyte, ovarium, pancreas, papillae duodeni, parametrium, parathyrocyte, pars intermedia hipophisis, pelvis renalis, pericardium, pericardium fibrosum, pericardium serosum, periodont, periostium, peripheric blood reticulocytes, peripheric blood thombocytes, peritoneum, pharynx, pia mater encephali, pituicyte, plasma phosphotides, plasma potassium, plasma sodium, plasmocyte, pleura, plexus brachialis, plexus cardiacus, plexus celiacus, plexus cervicales, plexus coronarius cordis, plexus gastrici, plexus hepaticus, plexus iliaci, plexus lumbalis, plexus pulmonales, plexus renalis, plexus sacralis, plexus uterinus, plexus venosus cavernosi concharusn, plexus venosus rectalis, plexus venosus uterinus, podocyte, pons, porphyrines in red blood cells, processus mastoideus, prolactin, properdin, prostata, protein C, prothronbin index, pulmo, pulpa dentis, pylorus, rectum, ren, rennin, retina, rhinos, salpinx, sclera, secretory alveolar cells, segmented neutrophils, seromucoids, serotonin, serum albumen, serum alphaamylase, serum ammonia, serum asparagaminotransferase, serum calcium, serum ceruloplasmin, serum complement, serum fibrinogen, serum iron, serum magnesium, serum triglycerides, serum uric acid, sialic acid, sinus aortae, sinus durae matris, smooth myocyte, somatotropic hormone, stem cell, tendo, testis, testosterone, thalamus, thrombocyte, thymus, thyreoglobulin, thyritropic hormone, thyrocyte, thyroxine binding globulin, tonsilla palatine, tonsilla pharyngea, tongue, trachea, trachea epitheliocyte, transferrin, trichos, tripsin, troponin, truncus pulmonalis, truncus symmpathicus, tuba auditiva eustachi, tuber cinereum, tunica mucosa coli, tunica mucosa intestine tenius, tunica mucosa recti, tunica mucosa ventriculi, tunica mucosa vesicae urinar, ureter, uretra, uterus, vagina, valva aortae, valva mitralis, valva tricuspidalis, valva trunci pulmonalis, vasus lymphaticus, vena basilica, vena brachialis, vena cava, vena cephalica, vena cerebri magna, vena cordis anteriores, vena cordis magna, vena esophagea, vena femoralis, vena gastrica, vena gastroepiploica, vena hepatica, vena iliocolia, vena iliaca communis, vena iliolumbalis, vena jugularis externa, vena jugularis interna, vena labyrinthi, vena lienalis, vena mesenterica inferior, vena mesenterica superior, vena oblique atrii sinistri, vena ophthalmica, vena ovarica, vena poplitea, vena portae, vena posterior ventriculi sinistri, vena pudenta interna, vena pulmonalis, vena renalis, vena saphena magna, vena saphena parva, vena suprarenalis, vena testicularis, vena tibialis anterior, vena tibialis posterior, venae – complex, ventriculus, ventriculus cor, vertebra cervicalis, vertebra lumbalis, vertebra sacralis, vertebra thoracica, vesica fellea, vesica seminales, vesica urinaria, vitamin A(retinol), vitamin B1(thiamine), vitamin B12, vitamin B2, vitamin B6, vitamin D3, vitamin E(tocopherol), centrele, punctele si meridianele vitale si de metamerie, Onestitate, corectitudine, responsabilitate, asumare, respect, gratitudine, smerenie, recunostiinta, integralitate, integrare, integritate, intregire, armonie,  simpatie, ordonare, ritmare,  cinste, sinceritate, obiectivitate, disponibilitate, asimilare, initiativa, curiozitate, masura, precautie, chibzuinta, incredere, calm, acceptare, intelegere, deschidere, receptivitate, curaj, veselie, optimism, valorificare, rabdare, bucurie, consideratie, daruire, disponibilitate, competenta, prietenie, colegialitate, colaborare, personalizare, autenticitate.

iridociclita, irita, sclerita, blefarita, glaucom, cataracta, corioretinita, keratita si ulcerul corneean, detasare de retina, atrofie sau nevrita de nerv optic, conjunctivita, presbitia, otita externa, otita medie acuta, otita medie supuranta cronica, mastoidita, parotidita, sindrom Meniere sau vestibular, surditate, surditatea prin otoscleroza, acnee, dermatoza, dermatita, sclerodermie, actinomicoza, candidoza, dermatomicoze, eczeme, fisuri anale, foliculita, furunculoza, herpes, hiperhidroza, ihtioza, intertrigo, negi, neurodermita, papiloame, psoriazis, tuberculoza cutanata (tuberculoza verucoasa, lupusul tuberculos), urticarie, vitiligo, migrena, nevralgie de trigemen

Lista cu informatiile nonlineare invertoare continute pentru aparatul digestiv:

gingivita, parodontoza, candidoza bucala, afte, esofagite, reflux gastroesofagian, gastrita, duodenite, ulcer gastroduodenal, pancreatita cronica, diabet zaharat, hepatita cronica, hepatita epidemica, colesteroloza, hepatoza colestatica, steatoza hepatica, ciroza macronodulara, ciroza biliara, ciroza micronodulara, abces hepatic, fibroza subcapsulara, fibroza periportala, litiaza biliara, dischinezie biliara, colangita, colecistita, enterita, disbacterioza, enzimopatie, enteropatie, colita ulceroasa, colon iritabil (colita mucomembranoasa), boala Crohn (ileita terminala), sigmoidita, mezoadenita, proctita, paraproctita, hemoroizi, angiocolite, ciroza hepatica, constipatie cronica, gastrita hiperacida , glosita, sindrom dispepsic duodenal (dischinezia duodenala cu staza, duodenitele), stomatita, stomatita catarala, stomatita ulceroasa si aftoasa, tuberculoza intestinala, stenoza pilorica, ptoza viscerala, polipii colonului, peritonita tuberculoasa, peritonita acuta, parazitii intestinali, pancreatita acuta purulenta, pancreatita acuta hemoragica, pancreatita acuta edematoasa, megacolon, insuficienta pancreatica externa, icter mecanic, icter grav, hipoglicemie, hernie hiatala, gastrita cronica, gastrita acuta, enterocolita provocata de antibiotice, enterocolita cronica, enterita si enterocolita acuta, dolicocolon, diverticulii intestinului (diverticuloza), diverticulii esofagieni, dischinezie biliara hipotona, dischinezii biliare hipertone, constipatie, colecistita cronica, colecistita acuta, ciroza ascitogena, chisturi pancreatice, chist hidatic al ficatului, apendicita cronica, apendicita acuta, cancerul rectului, cancerul pancreasului, cancerul hepatic secundar, cancerul hepatic primitiv, cancerul gastric, cancerul colonului, constipatie la copii, diaree la copii, enterocolita la copii, gastroenterita la copii, parazitoze intestinale la copii, varsaturi la copii.

Lista cu informatiile nonlineare invertoare continute pentru aparatul respirator:

rinita si rinita gripala, sinuzita, tonsilita, adenoidita, traheita, rinopatie, faringita, laringite acute si cronice, laringita si traheita acuta, bronsita cronica, bronsiectazie, bronhopneumonie, astm bronsic, pneumonie, bronsiolita la copii, pneumoscleroza, emfizem pulmonar si silicoza pulmonara, pleurezie serofibrinoasa, rinita hipo si atrofica, rinite cronice catarale hipertrofice, rinite si rinosinuzite alergice, rinosinuzita, abces pulmonar, traheobronsita acuta, tuberculoza pulmonara, pleureziile purulente, pneumotorax, pneumonii virale, pleurita uscata, IACRS la copii, pneumonii la copii, astm bronsic la copii, bronsite la copii, chist hidatic al plamanului, cancerul pulmonar, laringite la copii.

Lista cu informatiile nonlineare invertoare continute pentru aparatul cardiovascular:

tahicardie paroxistica supraventriculara, tahicardie paroxistica ventriculara, tahicardie sinuzala, tahicardie paroxistica, cardiomiopatie restrictiva, boala cardiaca, aritmie cardiaca, cardiomiopatie hipertrofica, cord pulmonar, cardiomiopatie restrictiva stagnanta, aritmie ciliata, stenoza subaortica, cardita reumatismala, miocardiodistrofie, cardiopatie ischemica, accident vascular cerebral, anevrism cardiac, angina pectorala, endocardita post reumatica, miocardita cronica, miocardita acuta, cardioscleroza, bloc cardiac, pericardita cronica, pericardita acuta, vasculita alergica, arterita si trombangeita obliteranta, endarterita obliteranta, ateroscleroza, periarterita nodoasa, hipertensiune arteriala, varice, tromboflebita, microangiopatie trombocitopenica, endocardita post reumatica, acrocianoza, acroparestezie, boala Raynaud, eritromelagie, hipotensiune arteriala, insuficienta cardiaca compensata, insuficienta cardiaca cu edeme, nevroza cardiaca, ulcer varicos, hemoroizi, boala tromboembolica (tromboflebita), anevrisme, aritmie extrasistolica, bloc atrioventricular, tetralogia Fallot, stenoza mitrala, stenoza istmului aortic (coarctatia aortei), stenoza arterei pulmonare, stenoza aortica, spasm esofagian, soc cardiocirculator, sindrom intermediar, scleroza renala, bradicardie sinuzala, persistenta canalului arterial, miocardoze, insuficienta ventriculara stanga, insuficienta ventriculara dreapta, insuficienta tricuspida, insuficienta mitrala, insuficienta cardiaca globala sau biventriculara, insuficienta arteriala cronica, insuficienta arteriala acuta, insuficienta aortica, infarctul miocardic, flutter-ul atrial, fibrilatia atriala, endocardita reumatismala, endocardita bacteriana subacuta, endocardita bacteriana acuta, embolie si infarct pulmonar, defect septal interventricular (boala Roger), defect septal interatrial, bloc atrioventricular, aritmie extrasistolica.

Lista cu informatiile nonlineare invertoare continute pentru aparatul uro-renla:

glomerulonefrita, pielonefrita acuta, pielonefrita cronica, cistopielita, nefrolitiaza (litiaza renala), paranefrita, chist renal, rinichi polichistic, diabet insipid, enurezis, pielocistita, cistita, uretrita, litiaza renala (calculoza urinara), nefrita, sindrom azotemic-uremia, sindrom entero-renal, tumori renale, hidronefroza, insuficienta renala acuta, insuficienta renala cronica, nefrita in focar, nefroze, ptoza renala, insuficienta renala cronica, insuficienta renala acuta, hidronefroza.

Lista cu informatiile nonlineare invertoare continute pentru sistemul circulator:

limfadenita, limfangita, boala Lyme, borelioza, mieloza, leucoza, limfoleucoza, lupus eritematos sistemic, alergie, anemie, policitemie, hemocromatoza, hiperlipidemie, sclerodermie, mielom, agranulocitoza, limfom, porfirie.

Lista cu informatiile nonlineare invertoare continute pentru aparatul locomotor:

osteoporoza, discopatie, spondiloartroza, spondilita, spondiloza, gonartrita, gonartroza, epicondilita, periartrita scapuloumerala, artrita, artroza, poliartrita, osteocondroza intervertebrala, coxartroza, hemartroza, osteoscleroza, guta, spondilartrita, artrita reumatoida, osteoartroza, artropatie, periostita, artroza soldului (coxofemurala, coxoza), hidrartroza, osteofitoza calcaneana (pinteni calcaneeni), reumatism abarticular, reumatism degenerativ (artroze), reumatism metabolic (pseudoguta si guta), reumatism cardio-articular, sindrom de oligodistrofie reflexa (sindrom umar-mana), osteomalacie (rahitismul adultului)

Lista cu informatiile nonlineare invertoare continute pentru sistemul hormonal:

tireotoxicoza, hipotiroidism, gusa difuza, gusa nodulara toxica, gusa simpla, tiroidita, sindrom Addison, feocromocitom, sindrom hipotalamic, hipofizita, adenom hipofizar, mixedem.

Lista cu informatiile nonlineare invertoare continute pentru sistemul neuronal:

radiculopatie, mielita, amiotrofie, hematomielie, neurastenie, psihostenie, nevroza obsesiv-compulsiva, encefalopatie discirculatorie, Alzheimer, Parkinson, coreea, meningita, ischemie cerebrala, accident vascular cerebral, arahnoidita, encefalita, scleroza multipla sau in placi, nevrita, polinevrita, neuropatie, neuropatie faciala, prosopalgie, nevralgie de trigemen, paralizie de nerv facial, hemiplagii si paraplegii spastice, sechele poliomielitice.

Lista cu informatiile nonlineare invertoare continute pentru aparatul genital masculin:

prostatita, adenom de prostata, adenocarcinom de prostata, orhita, epididimita, varicocel, azoospermie.

Lista cu informatiile nonlineare invertoare continute pentru aparatul genital feminin:

anexita, amenoree, dismenoree, leucoree, sindrom premenstrual sau premenopauza, cervicita, eroziune de col uterin, endometrita, metrotromboflebita, metroendometrita, fibrom, parametrita, endometrioza, uter fibromatos, ovar polichistic, chist ovarian, chist folicular, ooforita, salpingita, obliterare de trompa uterina, candidoza vaginala, bartolinita, lipogranulom mamar, lipom mamar, fibroadenom mamar, mastopatie, mastita, metroragii, metrite ulcerate, metroanexite, vaginita.

Lista cu informatiile nonlineare invertoare continute pentru planul emotional, psihologic:

teama, frica, panica, neincredere, ingrijorare, tensiune psihoemotional, tentatia de a minti, tentatia de a ascunde, nervozitate.

resentiment, fuga de raspundere, neincredere, pesimism, complexare, invinovatire, autorepros, coplesire, iresponsabilitate, suprasolicitare, dezorganizare, agonie emotionala, disperare, soc afectiv, pierzanie, sentiment de insingurare, neputinta, ambitie, exagerare, sentiment de murdarie, nemultumire de sine.

indecizie, influentabilitate, nevoia de confirmare externa,nehotarare, fluctuatie emotional, dezamagire, depresie, pesimism, plictiseala, dezinteres, resemnare,neatentie,regret, melancolie, nostalgie, ingrijorare, oboseala, stres, abandon, indispozitie afectiva, regresie, neglijenta.

suferinta ascunsa, veselie falsa, curaj fals, vointa precara, servilism, refuz si rezistenta la idei si schimbari, legaturi si dependente afective, ura, invidie, gelozie, suspiciune, inchistare.

egoism, santaj, posesivitate, senzatie de nedreptatire, tentatie justitiara, incapatanare, tentatie si dorinta de dominare, insensibilitate, criticism, perfectionism, autoreprimare, negare de sine, duritate, inflexibilitate

insingurare, raceala relationala, mandrie, egocentrism, nerabdare, agitatie, individualism.

tensiune psihoemotionala si interioara,nerabdare, senzatia de murdarie interioara, nemultumire de sine, vinovatie, cedare nervoasa, opozitie la schimbari, nesiguranta.

depresie, pierderea sperantei, suferinta ascunsa (ingropata), veselie falsa, curaj fals, opozitie la schimbari si idei noi, legaturi si dependente afective, neacceptarea etapei de varsta, soc afectiv, suferinta prelungita, pierzanie, desartaciune.

rezistenta la idei si schimbari, dependenta afectiva, nesiguranta, incertitudine, influentabilitate, indecizie, dependenta de sfat si confirmare externa, teama de a fi in centrul atentiei, de a fi examinat si studiat, neincredere, pesimism, teama de nou, tentatie suicidara, cedare nervoasa, tensiune psihoemotionala, nemultumire de sine, vinovatie.

tentatia de amanare, lene, plictiseala, panica, tremor interior, nervozitate, ingrijorare, neatentie, teama de examinare, tensiune psihica, curaj fals, veselie falsa, framantare interioara, obsesie, dezamagire, teama de esec.

Ghid de utilizare al produselor Homeogenezis:

Suplimentele alimentare Homeogenezis se administreaza astfel:

  • tabletele Forte:
    • Adulti si copii de peste 14 ani cate 1 comprimat de 2 ori pe zi.
    • In situatii cu simptome intense, in probleme grave de sanatate si la recomandarea specialistilor in sanatate se pot utiliza pana la 6 comp. pe zi.
  • solutiile Optim: 
    • Uz intern: cate 6 -12 picaturi de 3 – 9 ori/zi
    • Uz extern: aplicatii locale prin atingere sau badijonare.

Ce spun pacientii in legatura cu produsele Homeogenezis?

Desi formularea este una deosebita, diferita de medicina clasica si mai greu de inteles de catre o persoana fara pregatire de specialitate, produsele Homeogenezis au fost foarte bine primite de catre pacienti. Putem afirma ca produsele sunt intr-adevar eficiente si rezolva problemele pentru care au fost elaborate.

Siguranta formularii exclude prezenta efectelor secundare fiind produse sigure din acest punct de vedere.


Pentru o consultanta personalizata va invitam sa ne scrieti sau sa folositi sectiunea de comentarii de mai jos.

Multa sanatate!

0 0 votes
Article Rating
Abonează-te
Notify of
guest

270 Comments
Cele mai noi
Cele mai vechi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Raluca David
Raluca David
1 martie 2025 19:52

Pentru hipotiroidism cu tratament de euthyrox 150

Marinela
Marinela
15 ianuarie 2024 22:54

Buna seara! Pt o candidoza vaginala care nu cedeaza la niciun tratament alopat sau naturist ( Candida Cleans, Probiotice), ce produse recomandati ?
Multumesc mult!

Gabriela
Gabriela
19 decembrie 2023 12:10

Buna ziua. Multumesc pt raspunsuri. O recomandare daca se poate, un tratament pt reducere sau stopare crestere fibrom uterin 5,2 cm?

Gabriela
Gabriela
15 noiembrie 2023 14:52

Pt barbati cu varicocel, spermatozoizi cu motilitate lenta cu modificari forma, ati putea recomanda un tratament? Multumesc

Gabriela
Gabriela
15 noiembrie 2023 14:49

Lactatele ar trebui eliminate complet, sau doar reduse, cu ce se pot inlocui? Fibrom uterin

Gabriela
Gabriela
15 noiembrie 2023 14:47

Buna ziua, imi puteti recomanda un tratament pt reducere sau stopare crestere fibrom uterin 5,2 cm?
Varsta 45 ani, intentie sarcina, rezerva ovariana scazuta, usoara rezistenta la insulina ( medicament Glocophage- de la medic endocrinolog), tratament pt reducere TSH fara pb tiroida.
Am folosit pt fibrom colonsan, gemoderivat mladite zmeur. multumesc
De asemenea Vitamina D este scazuta, pt care iau suplimente.

Gina Catalan
Gina Catalan
20 septembrie 2023 5:03

Bună ziua! Pentru gastrita atrofica autoimuna ce recomandați, vă rog frumos?

Mirela
Mirela
13 decembrie 2022 3:34

Buna ziua! Sotul a suferit o interventie in zona axilara pentru hidrosadenita. Din pacate a recidivat pe langa taietura cu umflaturi mici si multe, unele dureroase, altele care sangereaza. Fumeaza si este supraponderal. Stie ca trebuie sa slabeasca si sa se lase de fumat dar pana acolo ce tratament ii recomandati pentru hidrosadenita? Dar pentru slabit si antifumat? Multumesc!

Tomescu Oana Codruta
Tomescu Oana Codruta
13 februarie 2022 10:33

Buna ziua ! Am 43 ani si sufar de tiroidita autoimuna ( cu tsh tinut sub control cu 75mg euthyrox) ,hipertensiune arteriala ( tratament 1/2 nebilet dimineata ,Noliprel 2,5 ,1 tb pranz si 1/2 nebilet seara) ,endometrioza gr.3 cu dureri mari in zilele 1-3 de menstruatie, sindrom de colon iritabil si obezitate . Mentionez ca am facut investigatii Rmn ,markeri tumorali( ok) si colonoscopie (ok ,cativa hemoroizi interni). Am suferit si stari depresive in urma decesului tatalui meu ,insotita de atacuri de panica . Mi-am achizitionat produsul Ginesenciclin forte 86( 60 cps) dar ma gandesc ca poate ma ajutati cu o schema de tratament care sa coroboreze si celelalte afectiuni . Va multumesc si astept cu mult interes raspunsul dumneavoastra!

Ana
Ana
22 decembrie 2021 14:34

Buna ziua , îmi puteți spune pentru anexita și o trompa înfundată ce pot lua . Mulțumesc !

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Ana
24 decembrie 2021 9:49

Buna ziua, va recomand aceste produse, utilizate timp de 2 luni:

Ginesenclin Forte 86 Homeogenezis: 3 x 1 cps/zi, pe stomacul gol

Homeofeminin Homeogenezis: 3 x 5 pic/zi, pe stomacul gol

Crema solida Alvarium: 1 ovul la 3 zile

Mihaela
Mihaela
2 septembrie 2021 11:17

Buna ziua!
Va rog sa imi recomandati o shema de tratament pentru mama mea in varsta de 74 ani, avand urmatoarele afectiuni:
artroza, gonartroza, coxartroza, osteoporoza, scolioza lombara, spondiloza cervicala, reumatism
infectii urinare recidivante (a avut si interventie pentru scoaterea unei pietre la rinichi, acum 3 ani)
Are tratament clasic cu arcoxia sau dorreta, alpha d3, etc.
Are o stare generala de sensibilitate, iritabilitate, cred ca si un pic de depresie, dureri mari de maini, genunchi, de spate, de umeri, cateodata si de solduri si ii amortesc repede mainile.
Iar dimineata in general se trezeste foarte obosita, fara nici un chef de activitati, o stare de moleseala totala.
Multumesc anticipat.

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Mihaela
19 noiembrie 2021 15:47

Buna ziua, dintre produsele Homeogenezis, pentru afectiuni mentionate se pot utiliza:

– Locomotric Forte: 3 x 1 cp/zi inainte de mese

– Adaptor: 3 x 10 pic/zi inainte de mese

– Neuroafect Forte 11: 3 x 1 cp/zi inainte de mese

Aditional, va recomand No-Dol 1 cps/zi dupa masa, alaturi de unguente locale cu arnica, gheara diavolului, tamaie.

Marinela
Marinela
5 iunie 2021 20:54

Buna seara! Va rog sa-mi recomandati o schema de tratament alternativ pt fibrom uterin de 9cm fara simptome; mastoza fibrochistica si atacuri de panica (foarte multe frici nefondate).
Multumesc!

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Marinela
19 noiembrie 2021 16:03

Buna ziua, dintre produsele Homeogenezis, puteti utiliza Neuroafect Forte 11 si Homeofeminin, pe o durata de minim 2 luni. Va recomand sa folositi si Crema solida, cate 1 ovul aplicat la 3 zile si Laptisor de matca 2 g/zi inainte de masa, care se tine 5 minute sub limba, iar apoi se inghite.

Mihaila Beatrice
Mihaila Beatrice
18 mai 2021 13:23

Fiul meu de 20 ai a fost diagnosticat in Anglia cu colita ulcerativa,pancolita mayo 2 are tratament cu mesalazine3g,a doua oara in decurs de 5 luni e pe prednison si de 5 zile i sa dat imunosupresant azathioprine de 5 mg .Sunt disperata si ma agat de orice gasesc pe internet,tot sper sa gasesc o solutie de vindecare ,va rog mult daca exista ceva pt acest diagnostic astept un mesaj cu ce as pute sa ii dau

Monica
Monica
7 mai 2021 16:43

Buna ziua! Ce recomandati pentru urticarie cronica( o am de 2 ani) si sclerodermie cutanata?

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Monica
19 noiembrie 2021 16:16

Buna ziua, dintre produsele Homeogenezis, puteti folosi Tegudermvigor Optim. Va mai recomand gemoderivate din muguri de ulm si de nuc.

Faina Claudia
Faina Claudia
6 aprilie 2021 18:35

Buna ziua! Pentru o persoana de 68 de ani cu anevrism cerebral si dureri zilnice de cap si ochi, ce imi recomandati? Multumesc?

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Faina Claudia
19 noiembrie 2021 16:24

Buna ziua, dintre produsele Homeogenezis, puteti folosi Homeoneuronal 3 x 5pic/zi inainte de masa. Va mai recomand Neuro Optimizer 3 cps/zi inainte de masa si Migra Defense 2 cps/zi.

Ada
Ada
17 martie 2021 14:09

Buna ziua,
Ce produse din gama homeogenezis recomandati pt endometrioza? Cunoasteti cazuri de paciente ale caror simptome s-au ameliorat in urma utilizarii ancestor produse?
Va multumesc!

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Ada
19 noiembrie 2021 16:29

Buna ziua, dintre produsele Homeogenezis, incercati Ginsenclin Forte 86, asociat cu Homeofeminin. Avem paciente pentru care tratamentele acestea au functionat.

Silvia
Silvia
4 martie 2021 11:25

Bună!soacrei mele i-au fost descoperiti 2 noduli tiroidieni dintre care unul destul de dubios.O cunostinta i-a recomandat picaturile Tiroreglin dar am aflat ca intre timp s-a sistat productia acestui medicament.Ce i-ati recomanda ca si inlocuitor al acestor picaturi dar care sa aiba aceleasi beneficii?În caz ca acesti noduli sunt cancerosi ,este indicat sa ia acest tratament?multumesc anticipat penttu raspuns

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Silvia
19 noiembrie 2021 16:53

Buna ziua, care sunt valorile hormonilor tiroidieni (TSH, FT4)? S-a facut o biopsie a nodulilor?

Dina Alina
Dina Alina
4 februarie 2021 18:52

Pentru infecția urinară cu e coli,care nu răspunde la tratament cu antibiotice,ce recomandați?(o am de 10 luni)

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Dina Alina
19 noiembrie 2021 17:01

Buna ziua, va recomand aceasta schema de tratament:

– Nefrocisturet: 3 x 1 cp/zi

– Argint Coloidal Forte: 3 x 1 lingura/zi

– Biomicin Forte: 3 x 1/zi 

– Propolis: 2 pic/kg-corp/zi divizat in 2 prize, adaugat in 1 lingurita miere

Marioara
Marioara
26 decembrie 2020 20:35

Buna seara! Dupa chimioterapie(operatie de colon) am nerupatie periferica – furnicaturi la maini si picioare, seara se transforma in dureri la picioare. Puteti sa-mi recomandati ceva? Va multumesc anticipat! Va doresc Sarbatori fericite si La multi ani!

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Marioara
19 noiembrie 2021 17:24

Buna ziua, incercati Locomotric Forte 59 si Homeoneuronal. Asociat se pot folosi Neurovert Forte si Magneziu.

Luciana
Luciana
21 decembrie 2020 11:53

sotul meu are diabet tip 2 si adenom de prostata. De cateva luni are bufeuri , daca mananca sau ia medicamente, care se mentin aproape toata ziua. Cu ce produse ar putea scapa de bufeuri?

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Luciana
19 noiembrie 2021 17:30

Buna ziua, poate incerca Homeomasculin, tinctura de salvie si branca ursului. Daca simptomele nu se reduc intr-o luna, recomand analize de PSA, Free PSA si testosteron.

Ivan Maria
Ivan Maria
26 noiembrie 2020 10:09

Am o tiroidita autoimuna cu hipotiroidie, iau de ceva timp Euthyrox si nu am nicio inbunatatire. vreau sa ma tratez natural. Ce imi recomandati din gama Homeogenezis? Si, ma chinui si cu comstipatie cronica, nu am reflexul de a merge la toaleta, ma ingrijorez f tare. Am folosit de f f multi ani, laxative, Pana si clisme dese. Va rog frumos! Precisez ca am o alimentatie fara carne de !4 ani, alimentatie bio. Multumesc si va rog, astept un raspuns.

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Ivan Maria
19 noiembrie 2021 17:43

Buna ziua, pentru hipotiroidism puteti utiliza Homeohormonal, Tiroidin si Kelp cu Acid Folic. Legat de constipatie, va recomand sa cititi acest articol si sa implementati masurile mentionate in el, intrucat va vor remedia cu siguranta problema.

Elena
Elena
20 noiembrie 2020 22:50

Bună ziua!
Pentru obezitate, hipertensiune și circulație periferică deficitară ce recomandați?

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Elena
19 noiembrie 2021 17:51

Buna ziua, va recomand urmatoarea schema de tratament: Homeocardiovas Homeogenezis (3x5pic/zi), Tensopril (2cps/zi inainte de masa), Spirulina Obio (3x2cps/zi, administrata inainte de masa), Garcinia extract DVR (3cps/zi inainte de masa) si Crom Seleniu Zinc Fares (1cps/zi inainte de masa).

Ela
Ela
17 noiembrie 2020 21:49

Bună ziua! Pentru torticolis spasmodic ce îmi puteți recomanda? Mulțumesc!

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Ela
19 noiembrie 2021 17:53

Buna ziua, va recomand Locomotric Forte 59, alaturi de extract de turmeric si unguent cu ghiara diavolului. De asemenea, exercitiile fizice regulate (in special stretching, yoga) va vor ajuta considerabil.

Mares Florina
Mares Florina
8 noiembrie 2020 13:14

Buna ziua

Pentru helicobacter ca mă sfătuiți sa iau ?

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Mares Florina
19 noiembrie 2021 16:46

Buna ziua, dintre produsele Homeogenezis, va recomand Digestometab, alaturi de aceasta schema de tratament.

Monica Pop
5 noiembrie 2020 23:20

Bună ziua! Sufăr de osteoporoza, osteogeneza imperfecta, obezitate gr.2, probleme cu tensiunea arteriala și prediabet.Am 38 de ani mi-aș dori ceva pentru detoxifierea organismului,slăbire și pentru bolile de mai sus enumerate.Va rog frumos să -mi recomandați tratamente și perioada de tratament.Va mulțumesc frumos!

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Monica Pop
19 noiembrie 2021 18:56

Buna ziua, din gama Homeogenezis se pot utiliza Digestometab Forte si Locomotric Optim. Aditional va recomand Spirulina 3cps/zi inainte de masa, Coenzima Q10 2/zi in timpul mesei si Tensopril 3/zi inainte de masa. Urmati tratament timp de 2 luni, dupa care acesta trebuie reevaluat, in functie de analize si simptomatologie.

szecsodi judit
szecsodi judit
1 octombrie 2020 16:04

Buna ziua,as dori o recomandare ptr.trigliceride marite la +300 de citiva ani si am luat omega3 dar nu scade,mentionez ca alte afectiuni nu am,am 62 ani,multumesc,

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  szecsodi judit
19 noiembrie 2021 18:28

Buna ziua, va recomand Digestometab Forte 3/zi inainte de masa, Polygemma 18 Colesterol 3x2ml/zi inainte de masa si capsule cu ulei de canepa Canah 3/zi in timpul mesei. Este indicat sa introduceti in alimentatie semintele de canepa, pestele si uleiul de in. Sa evitati consumul de carne de porc, vita, unt, margarina, si sa va axati in schimb mai mult pe fructe, legume, cereale integrale.

Lina
Lina
28 septembrie 2020 18:42

Buna ziua! Fiica mea de 17 ani are de mica un fond alergic (pe la 4 ani, in urma unor teste, a iesit alergica la niste alimente) si de mai bine de un an are mancarimi ale pielii, in special la indoitura cotului, la interior, unde se formeaza o zona rosie de vreo 8 cm care apare, se diminueaza, reapare). Ce tratamente am primit de la medicul dermatolog au avut efect de scurta durata.
Ce imi recomandati? Multumesc!

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Lina
19 noiembrie 2021 18:35

Buna ziua, va recomand Integroadaptin Forte 2/zi, Quercetina 500mg 1/zi in timpul mesei, Alergy Stem 3/zi in timpul mesei si Magneziu + B6 2/zi. Va rog sa consultati si acest articol si sa implementati masurile mentionate, deoarece va pot fi de un real ajutor.

Răileanu
Răileanu
27 septembrie 2020 12:32

Bună ziua!
Pentru mama mea, în vârstă de 84 de ani, căreia îi este foarte afectată digestia (mâncarea stă foarte mult în stomac, după scaun are dureri abdominale foarte mari), ce îi recomandați?
Are reflux gastro-esofagian, aerocolie importantă, colită, gastrită, poliartrită reumatoidă, spondiloza cervicală, hernie de disc, osteoporoză. În ultimul timp, are dureri mari de cap. RMN-ul nu a evidențiat nimic deosebit. Medicul neurolog presupune că durerile de cap vin din coloană. A fost operată de colecist acum 4 ani. Are dureri mari de oase. O dor toate oasele, de nu se poate odihni noaptea. Unguentele folosite pentru calmarea durerii nu o ajută foarte mult.
Credeți că produsele Homeogenezis ar putea să o ajute?
Mulțumesc.

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Răileanu
19 noiembrie 2021 19:06

Buna ziua, incercati produsele Homeoneuronal si Locomotric Optim. Va recomand si Neuro Optimizer 3/zi pe stomacul gol si Stomach Blend 3/zi la masa.

Ana Maria
Ana Maria
18 septembrie 2020 14:46

Buna ziua, pentru noduli tiroidieni ce recomandati?

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Ana Maria
19 noiembrie 2021 18:37

Buna ziua, aveti si analize ale hormonilor tiroidieni? Este important sa cunoastem natura acestora si ce fel de disfunctie are glanda tiroida. La modul general, de la Homeogenezis exista produsul Homeohormonal, care este adjuvant in reglarea secretiilor hormonale, insa pentru o actiune tintita si specifica avem nevoie de mai multe detalii.

Georgeta Buzea
Georgeta Buzea
12 septembrie 2020 7:42

Buna ziua !Nepoata mea de 17 ani are enurezis.Ce recomandati ?

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Georgeta Buzea
19 noiembrie 2021 18:44

Buna ziua, o poate ajuta preparatul Nefrocisturet Forte, insa trebuie identificata cauza enurezisului. Exista si alte simptome asociate, sau probleme de natura emotionala? De cele mai multe ori incontinenta urinara la copii si tineri se produce pe fond anxios, si ar fi indicat in plus un produs precum Anxivital sau Bidepresan Plus.

 

Anamaria
Anamaria
7 septembrie 2020 12:14

Ptr probleme digestive de tip colon iritabil și helicobacter,dar și un polip gastric ce îmi puteți recomanda?Multumesc,o zi bună!. PS. Folosesc de ceva vreme locomotric optim 5 și sunt fff mulțumită, chiar ma ajută din plin,deci recomand!!

Dumitru Marin
Dumitru Marin
26 august 2020 19:49

Pentru uretrita ce recomandati

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Dumitru Marin
19 noiembrie 2021 19:10

Buna ziua, va recomand Nefrocisturet Optim 3x5pic/zi, alaturi de D-mannoza 2/zi si Polygemma 7 Cai urinare, 3x2ml/zi.

Monica
Monica
15 august 2020 14:51

Buna ziua,
As dori sa stiu care dintre produsele dvs. ar putea sa o ajute pe mama mea, diagnosticata cu mai multe boli: Parkinson, Alzheimer, depresie si infarct miocardic. Ma gandeam la Adaptor.
Multumesc!

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Monica
19 noiembrie 2021 18:46

Buna ziua, recomand asocierea din Homeoneuronal si Adaptor.

Nicolae Magda
Nicolae Magda
13 august 2020 22:18

Buna ziua!
De un an de zile am descoperit ca am osteoporoza( -2,9 la coloana), osteopenie la solduri. Am urmat un an de zile tratament cu ossica injectabil și am repetat osteodensitometria. Acum am – 2, 6 la coloana, dar la soldul drept anul trecut aveam -1,9, iar acum, -2,7. Nu stiu ce sa cred, medicul mi-a spus ca este normal și sa urmez în continuare tratamentul. Dumneavoastră ce- mi recomandați? Multumesc!

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Nicolae Magda
19 noiembrie 2021 19:20

Buna ziua, va recomand sa folositi in continuare tratamentul si sa reevaluati densitatea osoasa dupa 6 luni. In aceste luni utilizati in plus aceasta schema de tratament:

Calciu Coral: 1/zi in timpul mesei, timp de 20 de zile, urmate de 10 pauza (se va repeta lunar aceasta metoda de administrare)

Gemoderivat de brad: 3 x 2ml/zi inainte de masa cu 30 minute

Vitamina D3 si Cofactori: 1/zi in timpul mesei

Chlorella: 3/zi cu 30 minute inainte de masa

Savu Victoria
Savu Victoria
28 iulie 2020 16:50

Buna ziua, va rog sa mi spuneti ce mi puteti recomanda, pentru un adult, diagnosticat endoscopic cu BRGE, non-acid dar si in sfera ORL(reflux laringofaringian), gastrita declansata pe fond biliar(emotivitate crescuta), hernie hiatala de tip A, raguseala+secretii destul de multe, care deranjeaza, din ce in ce mai mult, cu ,,dregerea”frecventa a gatului, pentru a putea expectora, deviata sept drept, uneori, uscaciune nas si gat! In urma CT sinusuri, medicul orl, este aproape sigur ca aceste simptome, se datoreaza, BRGE! Nu are dureri, sau arsuri, iar regurgitarile nu sunt dese!Se plange de faptul ca, aceste mucozitati il ineaca si ii provoaca si tuse! Noaptea doarme, nu tuseste, doar dimineata, revin simptomele de mai sus!

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Savu Victoria
3 decembrie 2021 18:55

Buna ziua, pentru asocierea de simptome relatate de dvs. va recomand sa incercati urmatoarea schema de tratament:

Digestometab forte: 3cps/zi inainte de mesele principale

Integroadaptin forte: 3cps/zi inainte de mesele principale

Sinus wellness: 2×2/zi inainte de mesele principale

Daniela
Daniela
27 iulie 2020 10:51

Buna ziua!
Puteti detalia, va rog, o schema de tratament naturis pentru lupus?

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Daniela
3 decembrie 2021 19:00

Buna ziua, va recomand urmatoarea schema terapeutica:

Homeoimunosang: 5 pic x 3/zi pe stomacul gol

Serra plus: 1 cps x 2/zi intre mese

Vitamina D3 si K2: 1 cps/zi in timpul mesei

Pop Nelu
Pop Nelu
20 iulie 2020 21:31

Bună ziua.
Ce recomandați pt tatăl meu a avut un avc iskemic de curând și nu poate sa stea pe picioare. Mulțumesc

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Pop Nelu
3 decembrie 2021 19:04

Buna ziua, va recomand urmatoarea schema terapeutica, folosita timp de minim 2 luni:

Homeoneuronal: 5 pic x 3/zi pe stomacul gol

Cebraoptim: 3cps/zi inainte de mesele principale

Gemoderivat de maldite si radicele de ovaz: 2 mL x 3/zi

Daliana
Daliana
16 iunie 2020 16:10

Buna ziua! Am diabet de tip 2 descoperit acum 3 ani si urmez un tratament cu Glucophage si Januvia ( am ajuns la glicemie 135-160) , dar diabetul nu se joaca. Am ceva complicatii : hidrosadenita aparuta acum un an – pentru care nu gasesc niciun remediu, un tremor la picioare , hipertensiune … Am comandat de la Dumneavoastra setul forte Neuroafect Forte 11 si Integroadaptin Forte 29, au ajuns chiar azi :) . In paralel iau si Curcumin. Cu ce ma sfatuiti sa completez tratamentul si ce durata sa aiba?
Va multumesc anticipat!

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Daliana
3 decembrie 2021 19:13

Buna ziua, va recomand sa completati tratamentul dvs cu urmatoarele remedii, administrate timp de 3 luni:

Coenzima Q10: 2 tb/zi in timpul mesei

Polygemma 19 Glicemie: 2 mL x 3/zi

Nastase Iuliana
Nastase Iuliana
16 iunie 2020 2:43

Bună ziua. Ma lupt de 3 ani cu cistita interstitiala,cu durere iritatie si arsuri groaznice În vezica urinara.Am urmat diferite tratamente dar nu prea am avut rezultate.Ce imi recomandați ca sa scap de acesta boala sau macar sa se amelioreze? Multumesc.

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Nastase Iuliana
19 noiembrie 2021 19:44

Buna ziua, va recomand aceasta schema:

– Nefrocisturet: 3 x 1 cp/zi

– Argint Coloidal Forte: 3 x 1 lingura/zi

– Propolis: 2 pic/kg-corp/zi divizat in 2 prize, adaugat in 1 lingurita miere

– D manoza: 2/zi inainte de masa

– amestec de ceai de cozi de cirese, matase de porumb si frunze de mesteacan

Apetrei Ioan
Apetrei Ioan
11 iunie 2020 5:38

Buna ziua! Am fost diagnosticat de medicul urolog cu varicocel de gradul II sau III la testiculul stang. Anumite vene prin care nu circula sangele corect in zona testiculara,deregleaza productia de spermatozoizi,acestia fiind sub limita normala. Mi-a prescris pentru 3 luni Profertil(suplimente alimentare). Intrebarea mea este daca pot sa utilizez in acelasi timp si tabletele Orhiprostasem forte 96, de pe site-ul Homeogenezis ? Daca pot utiliza Orhiprostasem forte 96, acestea pot debloca corect vasele de sange,pentru a nu mai exista varicocel si a mentine un flux sanguin dar si o temperatura normala in zona testiculara ? Multumesc anticipat

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Apetrei Ioan
17 decembrie 2021 13:32

Buna ziua, va recomand sa folositi un alt produs de la Homeogenezis, si anume Homeomasculin, administrat cate 5 picaturi de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. De asemenea, acest produs standardizat cu Maca are un efect benefic asupra tulburarilor genitale masculine si se foloseste in timpul mesei, de 3 ori pe zi. Ambele produse va pot ajuta, prin efectul lor vasodilatator si modulator hormonal, imbunatatind fluxul local. Ele pot fi folosite impreuna cu Profertil.

Rusneac Daniela
Rusneac Daniela
20 mai 2020 15:52

Buna ziua,as dori o recomandare pentru desfundarea trompelor uterine,multumesc frumos!!!

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Rusneac Daniela
19 noiembrie 2021 18:10

Buna ziua, puteti folosi Ginesenciclin Forte 2/zi si Homeofeminin 3x5pic/zi, alaturi de care va recomand sa asociati crema solida Alvarium (1 ovul la 2 zile) si Female Hormone Blend Secom (3cp/zi inainte de masa).

Stela liliana
Stela liliana
15 mai 2020 7:57

Bună ziua, eu am avut o leziune cerebrala lacunar de 3 mm, și am rămas oarecum cu o disconfort pe partea stingă mina picior, dureri de cap, sunt și o persoana care mai tot timpul sunt stresata, întreb ar fi bun ptr mine picăturile Adaptor, dr neurolog mi a dat doar Aspirin cardio… Mulțumesc.. Aștept răspunsul dvs

ana
ana
13 mai 2020 10:18

Buna ziua
Ginesenciclin Forte 86 se poate lua impreuna cu Neuroafect Forte 11?

EVA
EVA
2 martie 2020 8:28

Buna ziua!Pentru inflamatii si dureri articulare generalizata ce-mi recomandati? Multumesc.

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  EVA
5 noiembrie 2021 15:44

Buna ziua,

Din gama Homeogenezis va recomand Locomotric Forte Homeogenesis, 1cps x 3/zi. Pe langa Locomotric puteti folosi si Inflanat + Curcumin 95, 1 cps x 3/zi. Totusi, pentru un remediu tintit si personalizat, va rog sa oferiti mai multe detalii despre motivul aparitiei durerilor, de cat timp persista, varsta dumneavoastra si daca in prezent urmati un tratament pentru alte patologii. In plus, durerea si inflamatia sunt influentate in mod direct de ceea ce consumam zilnic. Despre alimentatia cu efect antiinflamator va invit sa va documentati AICI.

cioni
cioni
12 februarie 2020 20:16

ptr. emfizem plumonar destul de avansat ce recomandati-multumesc

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  cioni
5 noiembrie 2021 13:30

Buna ziua,

Va recomand urmatoarea schema de tratament care se administreaza cu o ora inaintea celor 3 mese principale:

Otorespirin Forte Homeogenezis – 3cps/zi 

Polygemma 16 Plamani – 2ml x 3/zi 

Eficaf – 3cps/zi

Zinca Corina
Zinca Corina
31 ianuarie 2020 16:12

Buna ziua! Am cumpărat produsele dvs si sunt mulțumită…sunt interesata de niste produse homeogenezis ptr un copil de 5 ani care este hiperactiv și cu probleme de atenție. Mentionez că face terapie comportamentala. Multumesc

Farm. Mirabela Romanescu
Răspunde la  Zinca Corina
5 noiembrie 2021 12:41

Buna ziua,

Va multumim pentru apreciere. 

Inainte de a institui tratament (chiar si naturopat), va rog sa discutati cu medicul pediatru/psiholog si sa stabiliti impreuna daca se justifica aceasta abordare. Nu este un lucru neobisnuit ca un copil sa fie plin de energie si hiperactiv.

Daca totusi exista un diagnostic pozitiv, dintre produsele Homeogenezis, va recomand Adaptor 30 ml. Acest produs contribuie la echilibrarea integrarii in colectivitate, temperand excesele si fiind util ca adjuvant in probleme de comportament, personalitate si hiperactivitate. Pentru o eficienta ridicata, se poate folosi in urmatoarea schema:

Adaptor Homeogenezis: 5 pic x 3/zi

Gemoderivat din muguri de tei argintiu: 1ml seara cu 1 ora inainte de culcare

Gemoderivat din mladite si radicele de ovaz: 1ml dimineata pe stomacul gol

Kulcsar
Kulcsar
27 ianuarie 2020 17:28

Buna seara!am consumat siropuri de la dvs.,respectiv Dializin si cel pt scaderea colesterolului cu rezultate nemaipomenite!!pb e ca nu le mai gasesc..s au scos de pe piata cumva?si daca da,ma intereseaza ceva pt colesterol.va multumesc mult!

EVA
EVA
23 ianuarie 2020 12:29

Buna ziua!Pentru cancer de prostata ,bradicardie si hta oscilant,ce imi recomandati?

maria
maria
22 ianuarie 2020 0:03

Buna seara, Ptr tiroidita Hashimoto si artrita reumatoida , ce-mi recomandati.Multumesc

Dorin Drumea
Dorin Drumea
20 ianuarie 2020 15:53

Dorin Buna ziua Pentru prostatita cu dureri si urinari frecvente ce-mi recomandati

270
0
Ne-ar plăcea să știm gândurile tale, te rog lasă-ne un comentariu.x