O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Suplimente pentru memorie și creșterea capacității de concentrare

Suplimente pentru memorie și creșterea capacității de concentrare

Cum ar fi să spunem „La examene înainte, la emoții înapoi!” și ce suplimente naturale eficiente există pentru sporirea memoriei și capacității de concentrare.

Cu toții am trecut printr-un sezon de examene și știm cât de stresant poate fi acest moment pentru un elev sau un student.

Dar în același timp și adulții pot avea nevoie de ajutor pentru că deși nu mai au de învățat sau examene de dat, tot există termenele limită, taskuri și responsabilități sau colegi care sunt în concediu și toate astea pot pune o presiune suplimentară pe capacitatea de concentrare.

Dar nu îți face griji, am scris acest mail, tocmai pentru a te ajuta să înfrunți aceste provocări cu încredere și să obții cele mai bune rezultate, atât cei mari cât și cei mici.

Realitatea este că stresul și anxietatea pot afecta negativ performanțele școlare sau cele din timpul examenelor, dar avem soluții naturale care vă pot ajuta să vă mențineți calmul și să vă îmbunătățiți capacitatea de concentrare și memorie.

Solutii pentru memorie si buna functionare a creierului

Soluții pentru sporirea memoriei și capacității de concentrare

1. Suplimente pe bază de Ginkgo Biloba:

Extractul natural de Ginkgo Biloba este cunoscut și recunoscut pentru îmbunătățirea circulației sângelui la nivelul creierului, ceea ce poate conduce la o mai bună concentrare și memorie. Este disponibil atât sub formă de capsule cât și sub formă de lichid concentrat.

2. Omega-3:

Deși ar putea părea că nu are nici o legătură, acizii grași Omega-3 sunt esențiali pentru funcționarea optimă a creierului. Consumați suplimente de Omega-3 pentru a susține sănătatea mentală și pentru a combate oboseala mentală.

3. Rhodiola Rosea:

Această plantă adaptogenă ajută la reducerea stresului și îmbunătățirea clarității mentale. Rhodiola este ideală pentru perioadele de studiu intens sau stres prelungit.

4. Bacopa Monnieri:

Cunoscută pentru proprietățile sale nootropice, Bacopa Monnieri îmbunătățește memoria și capacitatea de învățare, fiind un ajutor de nădejde în timpul examenelor sau a perioadelor în care capacitatea de concentrare este pusă la grea încercare.

6. Polygemma Neuro

Polygemma Neuro este o combinație de gemoderivate cu actiune asupra sistemului nervos si pentru protectia neuronilor. Ea stimulează excelent funcțiile cerebrale și previne oboseala cronică.

7. Memorium Students

Memorium students este un supliment creat special pentru creșterea capacității de memorare. Este un produs complex care conține o asociere de ingrediente cu rol benefic în îmbunătățirea capacității de concentrare, memorare și creșterea atenției. Conține Taurina care oferă suport pentru funcția mentala si o formulă îmbunătaățită cu Laptișor de matcă liofilizat, ce reprezintă o sursa naturala de acetilcolină, cu rol în transmiterea influxului nervos

Memorium students este un produs cu o compoziție extinsă care conține cafeina din Guarana, bioflavonoide, taurina, colina, carnitina, laptisor de matca liofilizat, zinc, Vitamina C si vitamine din complexul B.

8. Magneziu

Magneziul sprijină toate procesele cognitive fiind indicat în perioadele de stres și suprasolicitare. Astfel este indicat să iei magneziu în perioadele dinaintea examenelor sau dacă treci printr-un stres intens.

Suplimente memorie si concentrare

De ce să alegi suplimente naturale pentru memorie?

Suplimentele naturale sunt o opțiune sigură și eficientă pentru a îți îmbunătăți funcțiile cognitive fără efecte secundare negative. Ele pot fi integrate cu ușurință în rutina zilnică și te pot ajută să faci față perioadelor stresante sau de examene cu mai multă ușurință și încredere.

Suplimentele stimulează funcțiile creierului fără a crea dependență și fără a avea efecte secundare la dozele recomandate.

Nu lăsa stresul să-ți strice memoria și concentrarea

Perioada examenelor este o perioadă importantă și poate avea un impact major pentru viitorul adult, astfel nu lăsa emoțiile să te împiedice să atingi succesul și cele mai bune rezultate.

Un supliment foarte potrivit pentru stresul adiacent examenelor este Rescue, o combinație de remedii florale Bach care acționează blând dar eficient pentru reducerea stresului, anxietății și a emoțiilor.

Profită de puterea naturii pentru a susține memoria și concentrarea ta sau a celui mic.

Suplimente pentru memorie examene copii

Sfaturi de stil de viață care îmbunătățesc memoria și concentrarea

Sfaturile sunt multe dar pe scurt:

  • Redu la minim consumul de zahăr, deși aparent îți poate da energie, de fapt scade nivelul de concentrare (vezi legitate)
  • Elimină complet monoglutamatul si toate produsele care îl conțin, este o neurotoxină care este demonstrat că afecteză performanțele școlare (vezi legitate). Aici intră toate chipsurile, sosurile și mâncarea fast-food.
  • Redu consumul de prăjeli și alimente ultra-procesate, ele nu îți oferă nutrienții de care ai nevoie și vin cu un aport de toxine și stres oxidativ care perturbă funcțiile cerebrale
  • Crește consumul de fructe de pădure, bogate în antioxidanți și vitamine pentru creier
  • Cunsumă mai mult pește, el vine cu un aport de omega-3, proteine de calitate și fosfor, care ajută funcțiile creierului
  • Dacă ești adult, nu exagera cu cafeaua, ea nu îți oferă mai multă energie și în doze mari îți poate epuiza și deregla organismul (vezi legitate)

Mult succes la examene și finalizarea cu succes a proiectelor importante!

 

Bucuros să te știu sănătos,

Farm. Adrian Ienin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *