O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

Floradix

Floradix

Floradix reprezinta o gama de 2 produse estrem de utile pentru sanatate.

Exista un Floradix cu fier si un Floradix kindervital cu multivitamine.

Gama Floradix este creata de compania Salus Haus, o companie cu traditie, specializata in suplimente din sucuri pure din plante.

Floradix cu fier este un supliment din plante medicinale si fructe cu fier usor absorbabil si asimilabil.floradix-krauterblut-saft-eisen-suc-fier-natural-Shoenneberger

Floradix cu fier acopera necesarul de fier in faza de crestere, menstruatie si sarcina, alimentatie deficitara sau femei care doresc sa ramana insarcinate. Deasmentea Floradix cu fier este util pentru stari de oboseala cronica si lipsa de vitalitate.

Floradix cu fier este un excelent antianemic, corectand in mod natural si efcient carenta de fier si crescand hemoglobina.

Floradix cu fier prezinta o absorbtie ridicata in organism fara sa aiba efectele secundare ale preparatelor clasice de fier: constipatie, dureri de stomac, tulburari digestive.

Floradix cu fier contine un ameste de extracte apoase din fructe, plante si vitamine:

  • Extract apos (54%) din: morcov, radacina de urzica, spanac, radacina de pir, fenicul, alge brune, calciu fructifer de hibiscus.
  •  Amestec concentrat din fructe (29,4%): concentrat din struguri si pere, suc din boabe de coacaze, apa, concentrat din suc de lamaie, mure, cirese, portocale, sfecla rosie, extract din carob, concentrat din suc de mere.
  • Extract apos din: drojdie, miere (3,8%), extract apos din macese cu 4% vitamina C, arome naturale, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, vitamina B12
  • 10ml de Floradix contin 0,2 UM fier

Cum se administreaza Floradix cu fier:

  • Preluarea de fier in organism este un proces lent si de durata, iar refacerea necesarului de fier in organism se face dupa o cura de 2-3 luni cu acest produs.
  • Doza zilnica recomandata este 3 x 15 ml (a se folosi paharul gradat), pur, de preferinta rece, inaintea meselor, sau in amestec cu sucuri de fructe sau legume.

Floradix Elixir cu fier este un produs apreciat de mii de romani ca fiind un produs cu eficienta foarte ridicata, fara sa dezvolte efectele secundare ale altor preparate cu fier.


Pentru a corecta rapid o anemie sau un deficit de fier iti recomanda sa lecturezi articolul special cu subiectul Anemie si carenta de fier.

Pentru un efect optim si o corectie rapida a deficitelor iti recomandam:


Floradix Kindervital cu fructe, vitamine si plante este un supliment fortifiant, vitaminizant si mineralizant pentru copii.Floradix Kindervital Elxir bio din fructe 250ml SALUS HAUS

Floradix Kindervital este indicat pentru copii, adolescenti dar si adulti in caz de suprasolicitare, astenie, inapetenta sau efort prelungit.

Floradix Kindervital contine calciu, vitamine si plante medicinale de mare valoare.

Ce contine Floradix Kindervital:

  • amestec concentrat de sucuri de fructe (51%): concentrat din suc de struguri, apa, extract de porumb, concentrat din suc de mere, caise, ananas, maracuja, suc de lamaie.
  • extract apos de plante medicinale (41%) din: morcovi, anason, coriandru, nasturel, frunze de urzica, spanac, musetel.
  • Lactat de calciu, gluconat de calciu, arome naturale, agent de ingrosare (faina de guarant si xantina), vitamina C, nicotinamida, vitamina E (acetat de tocoferol- alfa- D), vitamina B2 (natrium fosfat de riboflavina), vitamina B6 (hidroclorura de pyridoxina), vitamina B1 (hidroclorid de clorura de thiamina), vitamina A (retinopalmitat), vitamina D (cholecalciferol), vitamina B12.

Cum se administreaza Floradix Kindervital:

Copiii incepand de la varsta de 3 ani iau de doua ori pe zi cate 10 ml sau o data pe zi cate 20 ml (a se folosi paharul gradat), inaintea mesei. Cantitatea recomandata nu trebuie depasita.

darm-care tonikum 250ml salu haus

Din aceeasi gama mai face parte si Darm Care, un supliment pentru reglarea tranzitului intestinal si pentru tonifierea organismului.

 

Floradix, un renume de eficienta pentru sanatatea ta si a copiilor tai.

 

One thought on “Floradix

  1. Valentina says:

    Buna seara.Folosesc acest produs de cativa ani buni (binenteles cu pauza intre cure) si sunt foarte multumita de el.Astazi am cumparat alta sticla de 500 ml …chiar l-am recomandat si unei persoane in magazin ce mi-a cerut parerea .Eu am lipsa de fier si oboseala cronica…..ma ajuta foarte mult. va mulțumesc. ..un salut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *