O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Ce inseamna naturopatie?

Minunea Naturii este prima farmacie naturopata din Romania si poate printre putinele din lume.

Totusi ce inseamna NATUROPATIE?

Multi ar fi tentati sa confunde termenul de naturopat cu naturist, insa naturopatia este mai mult de atat.

Naturopatia este o stiinta care are la baza in proportie de 100% sisteme naturale, organice de detoxifiere si nutritie care duc la regenerarea tesuturilor si vindecarea intregului organism. Acestea sunt de natura sa determine instalarea adevaratei sanatati, vitalitati si longevitati.

Farmacistul naturopat foloseste numai natura, remediile naturale si terapiile asociate acestora pentru a realiza acest lucru.

Naturopatia este una dintre cele mai grandioase stiinte de pe planeta, care desi functioneaza perfect, nu este complet elucidata pana in prezent. Ea cuprinde toata chimia, fizica, hidroterapia, terapia vibrationala, cromoterapia, fitoterapia, terapia bioenergetica, terapia emotionala, reflexologia, terapia prin hrana si nutritie, terapia prin post si detoxifiere, combinarea corecta a alimentelor si alte practici similare.

Detoxifierea si alcalinizarea organismului se afla in centrul naturopatiei.

Banner facebook 3-29

Naturopatia se intemeiaza pe premisa ca boala este un proces natural sau o consecinta, nu o intamplare sau un „blestem”. Cand organismul este marcat de aciditate si plin de toxine, mucus, puroi, paraziti, chimicale, conservanti, antibiotice, pesticide si produsi secundari, atunci sansele organismului de a fi sanatos sunt minime. Mai multe despre ce inseamna boala si ce semne ne da organsimul poti afla si citind articolul Boala, sau incercare de detoxifiere?”.

Naturopatia este o stiinta cu adevarat holistica care include corpul, emotiile, mentalul si sufletul fiindca omul este o fiinta integrata, unica si perfecta.

Holistic este un termen care provine din limba greaca, HOLOS = INTREG, adica a lua corpul ca un intreg, nu pe parti separate. Fiecare celula si fiecare organ din corpul nostru comunica si este strans legat de celalalte componente, tratamentul cel mai eficient fiind cel al intregului corp.

Omul este un sistem complex, astfel boala se poate instala la mai multe nivele, fenomen care este in mare parte necunoscut pacientilor. Boala apare mai intai in planurile subtile (emotionale) ale organismului si abia apoi in planul fizic.

Naturopatia este o modalitate curativa de ordin superior care abordeaza cauzele si nu efectele. Preventia este cel mai eficient tratament, spune un principiu din cele 3 care ne ghideaza activitatea.

In concluzie farmacie naturopata nu este doar o farmacie unde se gasesc plante ci este o farmacie unde se promoveaza un concept mult mai amplu decat atat, un concept care cuprinde stiinte si metode vaste de detoxifiere, regenerare si vindecare.

La Minunea Naturii promovam conceptul de NATUROPATIE. Personalul specializat format din farmacisti si asistenti de farmacie imbratiseaza si promoveaza conceptul de sanatate holistica si stiinta denumita naturopatie. Promovam, nu doar plante, ci si concepte de stil de viata, alimentatie, detoxifiere, gandire pozitiva si terapii complementare care vin in sprijinul unei sanatatii depline.

Cu drag,
Farm. Anca si Adrian Ienin – promotorii conceptului de naturopatie in Timisoara si in Romania.

 

20 thoughts on “Ce inseamna naturopatie?

 1. Pingback: Viziune, misiune, valori | Blogul Minunea Naturii

 2. Pingback: Minunea Naturii angajeaza asistent de farmacie! | Blogul Minunea Naturii

 3. Pingback: Atelierul de stil de viata | Blogul Minunea Naturii

 4. Pingback: Trei principii fundamentale pentru sanatatea ta | Blogul Minunea Naturii

 5. Pingback: 10 motive pentru care stresul e o toxina periculoasa – Blogul Minunea Naturii

 6. Pingback: Minunile se inmultesc… – Blogul Minunea Naturii

 7. Pingback: Meniul tau complet cu retete de post pe o saptamana – Blogul Minunea Naturii

 8. Pingback: Tincturi din plante medicinale – principii active concentrate – Blogul Minunea Naturii

 9. Pingback: Cat de sanatos e un gratar? – Blogul Minunea Naturii

 10. Pingback: Un nou concept – Minunea Naturii – Blogul Minunea Naturii

 11. Pingback: Singurul aspect gresit in medicina – Blogul Minunea Naturii

 12. Pingback: Ce inseamna vocatia si meseria de farmacist in ziua de azi?! – Blogul Minunea Naturii

 13. Pingback: Un fel de... cuvânt înainte | Sweet Aura

 14. Tina says:

  Baiatul meu are 45 de ani,are 100 kg la 1,80 si are furnicaturi in tălpi și în jurul gurii El face mult masaj,dar am observat ca nu il slăbește,din contra.Multumesc.

  • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

   Buna ziua!
   Cauza furnicaturilor poate fi multipla, nu putem sa va recomanda ceva fara sa cunoastem amanunte.
   Masajul nu ajuta la slabit ci in cel mai bun caz la drenarea anumitor toxine. Pentru slabit este nevoie de schimbarea radicala a alimentatiei si a stilului de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *