O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...

Un nou concept – Minunea Naturii

Un nou concept – Minunea Naturii

Minunea naturii – farmacia minunata este un nou concept venit in sprijinul sanatatii tale.

MN FM logo-01

Conceptul nostru incepe cu mult timp in urma, odata cu prima planta medicinala, cu primul aliment-medicament si cu prima minune care s-a intamplat… conceptul nostru este practic fara de inceput si fara de sfarsit la fel ca si natura care ne inconjoara, natura este o minune care ne surprinde si ne incanta in fiecare zi, noi doar o aducem in fata ta…

Am adus in fata ta acest concept inspirati de natura care ne inconjoara si de belsugul de minuni care vin odata cu ea.

Minunea naturii este locul unde ne dorim sa nu facem nici un compromis atunci cand vine vorba de sanatate, un loc minunat unde sanatatea este pe primul loc.

Minunea naturii este locul unde vei gasi tot ceea ce ai nevoie pentru sanatatea ta. Incepand cu o consiliere de specialitate si terminand cu produse atent selectate la cel mai bun raport eficienta/pret. Nu in ultimul rand vei gasi carti, filtre de apa si aer, storcatoare prin presare lenta dar si diferite alte aparate de uz casnic care iti vor fi de mare ajutor in pastrarea calitatilor alimentelor in procesul de preparare.

Este posibil ca anumite produse, chiar foarte cautate, sa nu le gasesti la Minunea Naturii, daca noi consideram ca au in compozitie anumite substante care iti pot face mai mult rau decat bine, nu le vei gasi pe raftul farmaciilor noastre. Cu alte cuvinte ne straduim sa facem un filtru al calitatii produselor pe care le achizitionam pentru sanatatea ta.

Consilierea terapeutica si nutritionala este asigurata de experti in domeniu. Minunea naturii este singurul loc unde vei primi sfaturi legate de tratamente naturale de la farmacisti. Ei iti vor recomanda cea mai eficienta metoda de tratament, insa iti vor recomanda doar produse naturale, nimic de sinteza.

Nu ducem o lupta impotriva medicamentelor de sinteza, si ele au rolul or in anumite situatii, insa preferam sa recomandam tratamente cat mai aproape de natura. Consideram ca natura ne ofera intotdeauna cea mai blanda, cea mai eficienta si cea mai buna varianta de tratament pentru orice afectiune.

Noi am trait minuni si ne-am schimbat radical modul de abordare si stilul de viata! Vrem sa impartasim asta si cu tine, pentru ca si tu sa traiesti minuni!

Te asteptam sa ne treci pragul si sa intri in „lumea minunilor” pe care noi o dezvoltam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *