O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 4,67 din 5)
Încarc...

Prof. Vithoulkas si academia de homeopatie, un loc unic al evolutiei stiintei sanatatii

Prof. Vithoulkas si academia de homeopatie, un loc unic al evolutiei stiintei sanatatii

Am avut bucuria si onoarea sa-l cunoastem si sa fim alaturi de unul dintre cei mai importanti oameni in viata, laureat al premiului Nobel: Prof. George Vithoulkas.

Prof. George Vithoulkas este unul dintre cei mai mari homeopati in viata fiind apreciat pentru rezultatele sale fantastice, pentru intelepciunea sa si pentru descoperirile facute.

Descoperirile pe care le-a facut in domeniul sanatatii au revolutionat pentru totdeauna domeniul medical, nu doar homeopatia, de aceea a si primit premiul Nobel.

De exemplu descoperirea facuta despre NIVELELE DE SANATATE, este un aspect unic si extrem de util in toate domenile medicale si in toate tipurile de medicina. Nivelele de sanatate pot fi utile in stabilirea gradului de sanatate al unei persoane, in stabilirea evolutiei unei boli si a sanatatii pacientului in general. Bazandu-se pe antecedentele personale si pe simptomele manifestate in momentul respectiv, un om poate fi incadrat in 4 grupe mari si in 12 nivele de sanatate.

Cunoasterea nivelelelor de sanatate te poate ajuta sa ajustezi tratamentul si sa intelegi cu adevarat starea de sanatate a pacientului.

Pe langa experienta, cunostintele si rezultatele avute in cei 60 de ani de activitate, care sunt evidente si care nu pot fi contestate de catre nimeni Prof. George Vithoulkas este si un om minunat.

La cei 85 de ani (N.R. in 2017), pe care nu-i arata si ai putea sa-i dai cu cel putin 25 de ani mai putin, Prof. George Vithoulkas este un batranel simpatic, glumet, lucid, cu o memorie perfecta, cu o inteligenta debordanta si o capacitate de analiza fantastica.

Desi este apreciat si recunoscut la nivel international ca fiind una dintre cele mai importante persoane in domeniul sanatatii, Prof. George Vithoulkas ramane un om simplu si modest, smerit si care se pune in slujba oamenilor si celor care vor sa invete de la el.

Promisiunea facuta de el, pentru el insusi si pentru ceilalti este ca atatea zile cate va mai trai pe pamant, ii va invata pe altii si isi va impartasii fara cenzura toate cunostintele… pentru ca oamenii sa fie mai sanatosi.

Chiar daca rezultatele in vindecarea pacientilor avute de el sunt extraordinare el afirma cu tarie, sinceritate si deschidere ca nici el nici homeopatie nu vindeca orice boala si orice bolnav.

Pacienti cu boli grave, aparent incurabile sau la un pas „de groapa” s-au vindecat prin recomandarile lui, dar cu toate astea ramane un om modest si smerit care nu isi aroga merite ci doar se bucura ca a putut ajuta.

Vindecarea unui pacient grav bolnav nu poate insemna o vindecare a tuturor pacientilor cu aceeasi afectiune, sustine Prof. George Vithoulkas. Homeopatia nu vindeca pe nimeni ci ajuta pacientul sa se autovindece. Astfel putem afirma doar in mod indirect ca homeopatia vindeca miraculos diverse afectiuni dar, cu toate astea, nu este un panaceu universal.

Avand statul pe care il are poti fi usor „dus de val”, poti capata mandrie si poti face compromisuri dar Prof. George Vithoulkas a ales sa aiba o modestie sincera, o integritate de neclintit, sustinandu-si pozitia, valorile si parerea sincera in orice situatie.

 

Academia de HOMEOPATIE – IACH – International Academy of classical Homeopathy

Pe langa faptul ca adus vindecarea foarte multor oameni, Prof. George Vithoulkas si-a dedicat viata homeopatiei, aprofundarii ei dar si predarii ei mai departe catre cei interesati.

Dorinta ca mai multi oameni sa fie mai sanatosi la impins catre a da mai departe si a ii invata Homeopatie pe toti cei dornici sa o aprofundeze.

INTERNATIONAL ACADEMY OF CLASSICAL HOMEOPATHY” din Alonissos este un loc unic in lume unde teoria cu practica se imbina intr-un mod extraordinar. Medici, farmacisti, studenti si alte specializari din intreaga lume vin in Alonissos la Academia de Homeopatie pentru a invata aspecte unice, intr-un mod unic care nu se mai gaseste nici unde altundeva in lume.

Modul de predare unic, sistematic si prezenta cazurilor clinice reale, care se rezolva in direct, explicate si detaliate fac ca acest mod de predare si Academia de Homeopatie din Alonissos in sine sa fie un loc deosebit si nemaiintalnit.

Sa invatam de la cei mai buni

Prof. George Vithoulkas este cu siguranta un mare om iar ceea ce preda reprezinta atat cea mai autentica si cea mai eficienta forma de homeopatie cat si arta invatata de la maestrii.

Intamplarea, sau nu, face ca Prof. George Vithoulkas sa fi invatat in mod indirect arta homeopatiei direct de la fondatorul ei, Samuel Hahnemann.

„Coincidenta” si oportunitatea destinului fac ca Prof. George Vithoulkas sa-l intalneasca in India pe ultimul elev al lui James Tyler Kent, cunoscut in homeopatie ca simplu Kent. Kent fiind discipol direct al lui Hahnemann putem afirma ca arta s-a transmis de la fondatorul Homeopatiei, Samuel Hahnemann, la cel care a facut-o sa renasca in secolul XX, Prof. George Vithoulkas.

Constientizand importanta informatiei autentice si puterea de vindecare a homeopatiei, Prof. George Vithoulkas si-a dedicat a 2-a parte a vietii impartasind cunostintele si invatand Homeopatie pe toti cei care au deschidere.

A invata de la Prof. George Vithoulkas este in acelasi timp o onoare cat si o bucurie, spiritul glumet, intelepciunea, deschiderea, amploarea discutiilor, fac ca prezenta si invatarea sa-ti faca placere si sa fie foarte agreabile.

Prof. George Vithoulkas nu este doar un bun profesor sau un bun homeopat ci este si un bun om intelept, un bun psiholog, un om cu viziune si un om care iti poate schimba perceptia despre viata, politica globala si dezvoltarea durabila.

Ne face onoare si ne bucuram ca am putut fi alaturi Prof. George Vithoulkas intr-o experienta intensa si revelatoare,

Farm. Anca si Adrian Ienin

3 thoughts on “Prof. Vithoulkas si academia de homeopatie, un loc unic al evolutiei stiintei sanatatii

  1. Pingback: Retrospectiva minunata 2017 – Blogul Minunea Naturii

  2. Adriana Potra says:

    Domnul profesor George Vithoulkas este o personalitate absolut remarcabila, multi il numim “cel mai mare homeopat al secolului 21”. Si-a dedicat intreaga viata studiului homeopatiei si rezultatele sale sunt exceptionale, de netagaduit. Experienta sa in a preda homeopatia este de peste 50 de ani si a scris zeci de carti, traduse in peste 30 de limbi. A primit numeroase distinctii internationale si cursurile sale la Academia Internationala de Homeopatie Clasica din Alonissos sunt cu sala plina intotdeauna si se incheie cu aplauze prelungite de fiecare data. Modestia si simplitatea sa impresioneaza. Cea mai mare dorinta a sa este sa ajute bolnavii, adica un numar cat mai mare posibil, sa le curme suferinta si este convins ca homeopatia, aceasta “medicina a pacii”, va ajunge sa detina locul ei bine meritat…

  3. Pingback: Legitatea #91: Natura se împotrivește ca oamenii bolnavi să se înmulțească! - Blogul Minunea Naturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *