O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Legitatea #149: Dacă nu mănânci corect sunt șanse să nu gândești corect!

Legitatea #149: Dacă nu mănânci corect sunt șanse să nu gândești corect!

Consideră creierul ca pe o plantă, a cărei rădăcini sunt hrănite de ceea ce mănânci, de ceea ce găsesc zi de zi ca și nutrienți.

O alimentație prea bogată în alimente pro-inflamatoare (prăjeli, carbohidrați rafinați, gluten, zahăr) și în același timp prea săracă în nutrienți esențiali (omega 3, antioxidanți, minerale și micorelemente), suprapusă cu un sedentarism cronic, va avea efecte distructive asupra neuronilor și va afecta modul în care funcționează creierul.

Există multe mărturii ale persoanelor care după ce trec de la o alimentație uzuală pentru vremurile în care trăim, la una naturală, bazată pe alimente integrale și diversificate, spun că efectiv gândesc mai clar și mai limpede.

Alimentația sănătoasă și echilibrată nu influențează doar creierul, ci funcționarea tuturor organelor. Merită să faci eforturi pentru a o adopta!

Stresul, poluarea, radiațile și multi-tasking-ul suprasolicită și epuizează creierul, astfel anumite suplimente naturale pot veni în sprijinul creierului tău:

  • Neuro Optimiser – optimizează funcționarea creierului și este util și în recuperarea după accidente vasculare cerebrale
  • Citibac – produs care sprijină memoria și ajută în afecțiuni neurodegenerative (Parkinson, Alzheimer)
  • Brain Help – formulă care susține memoria, îmbunătățește rezistența la stres și ajută la încetinirea proceselor neurodegenerative

 

Pentru sfaturi personalizate poți accesa secțiunea de consultații: https://www.minuneanaturii.ro/programator/

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

 

P.S. În legitatea de mâine despre detoxifiere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *