O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Momentul potrivit! …a trecut deja (Legitatea #337)

Momentul potrivit! …a trecut deja (Legitatea #337)

Atunci când vine vorba de schimbări radicale, pare că niciodată nu este momentul potrivit!

Ni se întâmplă des să amânăm aspecte sau proiecte importante deoarece avem mereu impresia că niciodată nu este momentul potrivit.

Deși ni se spune des că Universul conspiră mereu în favoarea noastră, se întâmplă parcă mai des ca stelele să nu se alinieze și mai degrabă pare de fapt că nimeni nu se dă peste cap sa ne ușureze lucrurile și viața. Tot noi, cu efortul propriu este nevoie să facem lucrurile să se întâmple.

Cineva spunea că nimic nu pică din cer, doar ploaia!

„Adunăm” în fiecare an câte un kilogram în plus la greutatea noastră, glicemia este tot mai la limită sau chiar peste limită, colesterolul nu a mai fost demult normal, dar ne spunem mereu că „nu acum este momentul schimbării”, ci cândva în viitor: de luni, de la întâi, de după concediu… Ne mințim pe noi înșine că vom face cândva lucrurile corect!

Se mai spune că înțelepciunea unui om este dată de gradul de adevăr pe care îl acceptă! Accepți faptul că tot tărăgănezi ceva ce trebuia să faci demult?

Totul este relativ bine până când apare boala… Dar când apare o boală toate visurile se duc în mormânt, totul se pune pe stop și dintr-o dată ai timp… Acum ai regrete că dacă făceam totuși ceva mai demult…

Oamenii nu realizează că mereu pot face lucruri mărețe și că zece ani de viață în plus ar putea face diferența între o viață mediocră și una remarcabilă!

Te îndemnăm să realizezi că sănătatea este ceva cu adevărat important pentru tine și fă pur și simplu ce este corect…

Și nu mai amâna să pui preț pe sănătatea ta, momentul potrivit a trecut deja!

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *