O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Legitatea #158: Dependență fără beneficii

Legitatea #158: Dependență fără beneficii

Nu am abordat până acum subiectul fumatului pentru că am considerat că scrie suficient de clar pe fiecare pachet de țigări ce efecte nocive are și ce afecțiuni poate cauza.

Declanșatorul nu este acolo, deoarece impresia că „mie nu mi se poate întâmpla” este mai puternică. 

Pornit de multe ori dintr-un teribilism sau din nevoia de apartenență socială la un grup, fumatul nu vine cu niciun fel de plăcere de moment, în comparație cu alte droguri sau cu banalul zahăr.

Practic, încă de la „primul fum” nu simțim nici o plăcere, din contră, o repulsie… însă ciudat, dependența se instalează și creierul cere din nou. 

Practic fumatul nu aduce niciun beneficiu pentru sănătate, doar dependență și efecte nocive. Nici măcar senzația de relaxare psihică nu este reală, ci este un efect al dependenței.

Acest tip de dependență, fără niciun efect pozitiv, este asemenea unui om care cară o piatră în spate toată ziua, doar pentru că se simte bine când o pune jos.

 Dacă dorești să renunți la fumat, să știi că regăsești pe site-ul nostru remedii naturale antifumat care te pot ajuta în acest proces. Dintre ele, cele mai utilizate sunt:

Pentru sfaturi personalizate poți accesa secțiunea de consultații: https://www.minuneanaturii.ro/programator/

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

 

P.S. În legitatea de mâine, despre metabolism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *