O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Legitatea #139: Nu e natural, nu e sănătos

Legitatea #139: Nu e natural, nu e sănătos

Întregul nostru organism, cu toate celulele componente, are o inteligență pe care nu o putem încă înțelege. 

Celulele vor recunoaște de exemplu dacă o moleculă de calciu este de origine naturală sau de sinteză și o vor absorbi preponderent pe cea naturala, în dauna celei chimice.

De-a lungul timpului noi ca omenire, am cam ignorat acest aspect și am încercat să ne facem viața mai ușoară cu diferite substanțe chimice care mai târziu s-a dovedit ca fac mai mult rău:

  • coloranții alimentari – dau culoare frumoasă produselor dar sunt toxici
  • potențiatorii de gust – dau un gust fantastic de bun dar distrug sistemul nervos si predispun la îngrășare
  • pesticide, ierbicide, îngrășaminte – ajută la creșterea recoltelor dar provoacă cancer (cu siguranță ai sau ai avut în anturajul tău pe cineva bolnav de cancer)
  • banalul aluminiu este în aceeași situație
  • etc.

Am învățat, dacă nu mă înșel chiar în școală, că Aluminiul nu se găsește în mod natural în corpul uman, de aceea orice cantitate, fie ea și infinitezimală, reprezintă o intruziune în organism. Aluminiul poate cauza multe boli, de la Alzheimer, autism, cancer de sân, osteoporoză, alergii și inflamații la toate nivelurile, dermatita, astm, fibroză pulmonară, scleroză amiotrofica, encefalopatii, boala Parkinson, insuficiență hepatică și renală, intoleranță la glucoză, la gluten, etc.

Știind toate acestea, nici nu pot să mă uit cu câtă lejeritate chefi-bucătari celebri autohtoni sau de talie mondială, utilizează folia de aluminiu, învățându-i și pe alții că aceasta este indispensabilă la gătit. 

Ei bine, putem să vă spunem cu siguranță că nu este indispensabilă. Utilizarea foliei de aluminiu la gătit este chiar foarte nocivă. Dar nu numai aluminiul din folia de gătit ne atacă sănătatea, ci și cel din cutiile de aluminiu pentru conserve și băuturi diverse, deodorantele, adjuvanții unor produse injectabile, unele alimente, unele dulciuri, unele medicamente, țigările etc.

La fel cum putem trăi fără Aluminiu am putea trăi și fără restul substanțelor chimice. Ar necesita mai mult efort din partea noastră dar ar fi mult mai inteligent pe termen lung.

Aproape toți pacienții cărora le-am sugerat analize de metale grele au avut, de exemplu, mercurul mult peste limita superioară. De unde atâta mercur?

Corpurile noastre sunt efectiv îmbâcsite de substanțe chimice, toxice care ne perturbă sănătatea. Faptul că ne îmbolnăvim nu este nicio mirare, este doar o consecință!

Ce este de făcut?

  • În primul rând să cunoaștem, să recunoaștem și să ne informăm corect despre potențialul nociv al substanțelor chimice asupra sănătății noastre.
  • Apoi să încercăm să limitam cât mai mult utilizarea acestora în orice direcție a vieții noastre cotidiene. Să citim de 2 ori ambalajele și să ne gândim de 2 ori când utilizăm o anumită substanță.
  • Și nu în ultimul rând să folosim antidoturi cu rol detoxifiant: 
    • Schema naturala cu efect detoxifiant – detoxifică organismul și optimizează procesele de metabolizare ale ficatului
    • administrarea de SILICIU – îndepărtează aluminiul și metale grele, le transformă în compuși mai inofensiv, ca mai apoi să fie eliminați din organism.

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

 

P.S. În legitatea de mâine, despre cum îți crești șansele de vindecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *