O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Legitatea #140: Șansele de vindecare cresc cu numărul de cărți citite

Legitatea #140: Șansele de vindecare cresc cu numărul de cărți citite

Nu am realizat încă un studiu, dar experiența ne spune că practic șansele de vindecare ale unui bolnav cresc odată cu numărul de cărți citite despre vindecarea bolii de care suferă sau cu frecvența informației benefice cu care intră în contact.

Pot fi și alte forme din informații benefice: cursuri, video-uri, podcast-uri, etc.

Acesta este și motivul pentru care postăm zilnic aceste legități, pentru ca voi să intrați zilnic în contact cu o informație benefică pentru sănătatea voastră!

Cunoaștem mule persoane care au trăit efectiv minuni legate de sănătatea lor, însă nu au fost consecvenți, au renunțat la principiile care i-au vindecat și boala a revenit. Apoi au fost nevoiți să o ia de la capăt (dacă s-a mai putut) pentru a reveni la stilul de viață sănătos și pentru a se vindeca din nou.

Cărțile, cursurile și alte materiale nu ajută doar ca și informație, ci și ca motivație sau ca exemplul altor persoane.

Se spune că o persoană suferă de o boală gravă. Cu siguranță sunt cel puțin 10 cărți scrise despre acea boală și despre cum alți oameni s-au vindecat de ea. Citind cele 10 cărți, persoana primește motivație și exemple că se poate, astfel încât să reușească și ea.

Dar să nu se oprească doar la cele 10 cărți, să implementeze practic ce citește și să continue să se documenteze chiar și după ce boala s-a vindecat.

Recitește și legitatea #16!

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

 

P.S. În legitatea următoare, despre cine și cum formăm profesioniști în sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *