O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Călătoria, nu destinația – gustos dar și sănătos (Legitatea #434)

Călătoria, nu destinația – gustos dar și sănătos (Legitatea #434)

Pentru că alimentația majorității oamenilor a devenit atât de îndepărtată de ceea ce înseamnă sănătos, adoptarea unei nutriții corecte este asociată cu ceva greu și neplăcut.

Dar de fapt nu este nevoie să fie așa. Este o preconcepție greșită faptul că alimentația sănătoasă nu este gustoasă. Tot ceea ce este creat de natură este perfect, nu are nevoie de nimic chimic pentru a deveni mai bun.

Da, poate va fi nevoie de o perioadă în care papilele tale gustative să fie reeducate și în care creierul tău să scape de dependențele nocive, dar este inevitabil… În care este nevoie să rescrii software-ul, programul de funcționare al creierului tău.

Dar nu considera dorințele ca pe un contract nesemnat în care se prevede că vei fi nefericit(ă)  până când obții ceea ce vrei, până când dorința se împlinește! 

Bucură-te de călătorie, nu doar de destinație. Procesul de a ajunge în cea mai bună formă a vieții tale poate fi un proces minunat prin care te bucuri:

  • de mâncare gustoasă și sănătoasă, 
  • de sport și de senzația de avea tot mai multă energie, 
  • de claritate mentală și o viață organizată. 

Nicio persoană pe care am consiliat-o nu s-a plâns că mâncarea sănătoasă nu ar fi gustoasă sau de faptul că nu observă beneficii imediate după schimbarea stilului de viață!

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *