O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Un software nou pe o mașină antică! (Legitatea #435)

Un software nou pe o mașină antică! (Legitatea #435)

Creierul nostru are ca principal obiectiv menținerea noastră în viață. De aceea nu poți controla cu mintea pulsul, secreția gastrică sau secreția biliară. El simte pericolul dar ne spune (mai nou eronat) și faptul că ceea ce este gustos, înseamnă că este și sănătos.

Un corp adaptat pentru a supraviețui în condiții de jungla nu este obișnuit cu o viață sedentară în care mâncarea există din abundență.

Creierul tău nu este obișnuit cu abundența alimentară de aceea el nu se poate limita instinctual la un număr de calorii sau doar la anumite mâncăruri, etc. Corpul este nevoie să fie învățat să facă asta! Este nevoie să fie educat, doar că de multe ori forțat, deoarece instinctul primar îți va spune de multe ori să încalci principiile unui stil de viață sănătos!

Până la urmă va ține de tăria ta de caracter să nu faci asta.

Creierul tău este construit pentru a își caută mâncare, a vâna și a fost construit să reziste mai multe zile fără mâncare, în nici un caz nu a fost gândit pentru 3 mese copioase pe zi. Tu trebuie să-l reeduci și să-ți stăpânești instinctele (animalice) de a înfuleca tot ce prinzi.

Iar dacă ne readucem aminte de legitatea #428 în are am spus că îți este foarte greu să iei decizii raționale, corecte asupra alimentației tale seara, îți dai seama că se ajunge de fapt la nevoia unei organizări stricte a stilului tău de viață pentru a-l menține sănătos!

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *