O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Să slăbești nu este un obiectiv (Legitatea #365)

Să slăbești nu este un obiectiv (Legitatea #365)

Cele mai multe persoane țin „diete” pentru a slăbi, dar de cele mai multe ori, dacă acesta este singurul obiectiv, se va solda cu eșec mai devreme sau mai târziu. Cele mai multe persoane se îngrașă după un timp mai mult decât înainte să țină dieta.

În același timp există o mulțime de persoane slabe, cu un abdomen plat, care de fapt sunt bolnave sau alte persoane care slăbesc „forțat” și care nu câștigă deloc la capitolul sănătate.

Așadar acestea sunt motive pentru care obiectivul nu este bine să fie niciodată să slăbești, ci să fii o persoană mai sănătoasă, cu mai multă vitalitate și energie, cu mai multă claritate mentală și echilibru emoțional! …iar slăbitul vine la pachet cu astea!

De aceea noi (mai exact Anca, doar ea face consilierea unu la unu) nu facem diete de slăbit, ci programe de redobândirea sănătății în care alimentația are un rol crucial.

Beneficiile slăbirii prin alimentație sănătoasă

Și apoi, deși nu facem diete de slăbit, „renunțarea” la câteva kilograme se întâmplă automat, ca un fel de efect secundar benefic. Dar mai important este că se îndeplinesc celelalte obiective:

  • mai multă sănătate
  • mai multă vitalitate și energie,
  • mai multă claritate mentală,
  • mai mult echilibru emoțional!

Tu ce ți-ai dori cel mai mult de la sănătatea ta?

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *