O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Maximizează absorbția, minimizează pierderea (Legitatea #443)

Maximizează absorbția, minimizează pierderea (Legitatea #443)

Resveratrolul este unul dintre cei mai benefici antioxidanți pentru inimă și pentru sistemul cardiovascular. Dar la fel ca multe alte substanțe naturale există o problemă cu absorbția și metabolizarea acestuia pentru a ne bucura de aceste efecte fantastice.

Rezveratrolul este un antioxidant puternic, ce se găsește mai ales în struguri roșii și în vinul roşu, și se consideră că ne-ar putea proteja creierul şi inima de efecte nocive.

Entuziasmul cercetătorilor a scăzut la un moment dat când s-a descoperit că resveratrolul, fără grăsimi, are o absorbția de 5-10 ori mai mică și efectul este diminuat proporțional.

La fel ca și în cazul altor substanțe, este păcat să nu te bucuri de aceste efecte fantastice, e nevoie doar să ajustezi puțin administrarea lui.

Așadar pentru o absorbție optimă și pentru un efect maxim, administrează resveratrolul la o masă la care consumi grăsime, de exemplu avocado, iaurt, etc.

Același principiu se aplică și în cazul suplimentelor cu: Vitamine A, D, E și K, Coenzima Q-10, Omega-3 și a altor substanțe liposolubile.

Un ficat curat și un intestin sănătos maximizează absorbția tuturor nutrienților din alimente sau suplimente, iar o stare proastă a acestora din contră maximizează pierderea și dezvoltarea de carențe.

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *