O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Legitatea #74: Niciun produs, plantă sau medicament nu este panaceu universal!

Legitatea #74: Niciun produs, plantă sau medicament nu este panaceu universal!

Ai văzut și în bancul preluat de la Marin Preda (din legitatea #72) ce efecte uluitoare a avut zeama de varză murată dar sunt sigur că ai auzit și alte reclame sau promovări la plante, medicamente sau suplimente care vindecă în mod miraculos o anumită boală sau chiar toate bolile.

Îți spunem cu sinceritate că: niciun produs, plantă sau medicament nu este panaceu universal! Nu există panaceu universal!

La fel cum fiecare organism este diferit și are nevoi diferite, la fel și procesul de vindecare este unic. Deși boala se poate numi la fel, procesul de îmbolnăvire s-a derulat și avut cauze diferite de la persoană la persoană.

Există foarte multe studii științifice sau studii clinice veritabile care demonstrează efectul unui anumit produs, fie că este plantă, medicament sau remediu natural. Însă toate studiile au un procent de reușită, de exemplu: 

  • la 90% dintre subiecți a dispărut durerea de cap 
  • simptomele s-au redus cu 80% la 60% dintre persoane
  • etc.

Deci de fiecare dată există un procent de nereușită, mai mic sau mai mare. Niciun studiu nu are o rată de succes de 100%. Și dacă ar avea, ar fi pe o singură afecțiune, nu pe toate.

Desigur există multe produse benefice în mai multe situații, însă afirmațiile absolutiste nu sunt de bun augur.

De exemplu putem recomanda Spirulina în aproape orice afecțiune, atât la oamenii bolnavi cât și la cei sănătoși, atât la cei care vor să slăbească cât și la cei care vor să se îngrașe (diferă doar modul de administrare), atât la adulți cât și la copii, atât la sportivi cât și la femei care alăptează. Ea are efecte remarcabile de cele mai multe ori, ajutând omul să se simtă mult mai bine, însă nu vindecă singură o afecțiune ci doar oferă un suport remarcabil.

De câte ori ai fost la medic și ți-a recomandat un singur produs și de câte ori ți-a dat o listă cu 3-4-5 produse. E din cauza aceluiași principiu: el dorea să se asigure că te vindeci și ți-a recomandat produse care să acționeze complementar.

Și noi procedăm la fel, combinăm mai multe produse pentru a ajuta oamenii să se vindece mai repede. Astfel ne bucurăm de efectele sinergice și complementare ale diverselor plante care acționează împreună într-un mod mult mai eficient.

Iar persoanele care pe lângă remedii schimbă și alimentația, se bucură de multe ori de efecte spectaculoase, de o vindecare mult mai rapidă și de efecte cu adevărat remarcabile.

Așadar, natura are remediu pentru orice boală, dar niciun produs nu este benefic pentru toate bolile. Încetează să mai crezi diverse reclame care vând iluzii și cere sfatul experților!

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

 

P.S. În legitatea de mâine abordăm o terapie extrem de eficientă, care totuși nu contrazice ce am spus astăzi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *