O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Legitatea #71: Deși toate ne sunt îngăduite, nu toate ne sunt de folos.

Legitatea #71: Deși toate ne sunt îngăduite, nu toate ne sunt de folos.

Toate ne sunt îngăduite, dar nu toate ne sunt de folos”, este un citat din Biblie, nu o legitate spusă de noi, însă merita toată atenția pentru că exprimă un mare adevăr:

  • Chiar daca avem acces la toată mâncarea din supermarketuri, majoritatea acesteia nu ne este de folos. 
  • Chiar dacă ne putem permite să nu facem efort fizic mai deloc, poate nici măcar 1000 de pași pe zi, nu înseamnă că asta ne este de folos.
  • Chiar dacă ne putem permite servicii medicale de top, nu înseamnă că ele ne și fac mai sănătoși, ci mai degrabă ele „sting mai eficient incendii” care tot lasă urme în corpul nostru.
  • Chiar dacă aparatele electrocasnice dintre cele mai diverse ne fac aparent viața mai ușoară, în același timp ne pot face și foarte mult rău (exemple sunt: cuptorul cu microunde, telefonul mobil, smart-watch-ul, televizorul, etc.).

Faptul că trăim într-o țară care are ca model civilizația Europei de vest și a SUA, să nu uităm că asta poate veni la pachet (și a venit deja) cu bolile acestor civilizații: diabet, hipertensiune, boli autoimune, cancer, boli degenerative (Alzheimer, Parkinson). Aceste boli sunt în mare parte absente în țările subdezvoltate! 

Axează-te mai mult pe ceea ce îți este de folos, pentru că îngăduit… este cam totul!

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

 

P.S. În legitatea de mâine discutăm despre multitudinea de bacterii din corpul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *