O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Efectele secundare care duc spre vindecare (Legitatea #350)

Efectele secundare care duc spre vindecare (Legitatea #350)

Există un paradox al vindecării care este destul de greu de înțeles: persoanele care au afecțiuni mai grave sau care au o boală veche, cronicizată, pot să treacă printr-o fază de agravare atunci când organismul începe să se vindece.

Practic există anumite efecte secundare, care deși sunt neplăcute, sunt de fapt un semn al faptului că suntem pe drumul spre vindecare!

De exemplu:

  • atunci când vrei să slăbești și ai mai multe kilograme de dat jos, iar asta se întâmplă prea brusc, poate apărea o reacție similară cu cea de intoxicare: dureri de cap, diaree, amețeală, greață, etc; această reacție este datorată faptului că în grăsime sunt depozitate diverse toxine, care odată cu „topirea” grăsimii trec masiv în sânge, producând un fel de intoxicare acută.
  • atunci când se începe o detoxifiere hepatică, celulară sau mitocondrială, se poate întâmpla ca extremitățile sa fie umflate, să existe edeme; atunci rinichii este nevoie să fie ajutați prin a consuma mai multe lichide.
  • vindecarea de o boală cronică sau autoimună, cum este astmul de exemplu, poate culmina cu un episod de febră mare, ceea ce este de fapt un semn de creștere a nivelului de sănătate (vezi legitatea #91)

…sau mai pe înțelesul tău: similar cu eliminarea unei pietre la rinichi, la început este o durere mare dar apoi eliminarea ei este benefică pentru funcționarea rinichiului!

Mai sunt și alte exemple dar acestea sunt cele mai frecvente și cele mai elocvente pentru a înțelege acest principiu al vindecării organismului. Multe altele sunt aspecte mult mai fine pentru care este nevoie să înțelegi în profunzime funcționarea organismului uman și nu am dorit să intrăm în detalii mult prea sofisticate.

Reține doar că procesul real de vindecare poate trece prin anumite etape mai neplăcute, însă ele pot fi normale dacă îți dorești sănătatea deplină! …și mai reține că nu este obligatoriu să treci prin ele, este doar posibil, poți la fel de bine să nu ai simptome negative deloc!

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *