O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Detoxifiere la nivel CELULAR cu tehnologia AgeLOC Pharmanex

Detoxifiere la nivel CELULAR cu tehnologia AgeLOC Pharmanex

De functionarea optima a celulelor depinde functionarea intregului tau organism. O celula care functioneaza optim, ajuta la sanatatea intregului organism.

Detoxifierea celulara este cea care optimizeaza procesele si imbunatateste performanta

Sunt foarte multe substanțe necunoscute cu care venim în contact zilnic şi care ne distrug organismul. Chiar dacă ştim sau nu, cu toţii suntem victime şi în același timp distrugători ai organismului nostru.

Tehnologia AgeLOC Reînnoieşte (purificare celulară şi detoxifiere) şi Reîncarcă (sănătate fizică, mentală şi sexuală).

Linda Bates, director al Asociaţiei Naţionale de Botanică din Australia, spune că merită să eliminăm toxinele din organism putând astfel preveni apariţia bolilor. Sunt mai multe feluri în care putem anihila aceste efecte negative. O cale sigură de a scăpa de substanţele necunoscute care pătrund în plămâni şi în corp este detoxifierea totală a organismului. Dacă nu aţi auzit de aşa ceva până acum poate fi o surpriză pentru dumneavoastră. Dar se pare totuşi că o adevărată detoxifiere va ajuta în menţinerea sănătăţii şi toata lumea ar trebui să recurgă la aşa ceva.

Un alt efect major al detoxifierii este că organele noastre vor fi curate. Nu mulţi oameni se gândesc că rinichii noştri, colonul, ficatul şi multe alte organe muncesc riguros zi de zi. Consideram că aceste lucruri ni se cuvin cu toate că detoxifierea poate schimba totul şi poate face organele mai curate pentru a funcţiona corect. După cum vedeţi detoxifierea este cu adevărat importantă în viaţa tuturor. Chiar dacă nu toată lumea este obişnuită cu procesul de detoxifiere, este responsabilitatea noastră să ne menţinem organismul curat. Urmând un proces de curăţare sigur ne va fi de ajutor în toate aspectele vieţii!

Produse Pharmanex oferta pret

Detoxifiere la nivel CELULAR cu AgeLOC R2– Reinnoire/Detoxifiere

Alte metode de detoxifiere a organismului vs AgeLOC R2

Sunt mai multe moduri pentru a efectua o detoxifiere a organismului. Toate metodele de detoxifiere depind în principal de fiecare persoană în parte şi de preferinţele ei. Sunt multe feluri de a curăţa organismul de substanţe necunoscute şi toxine, dar unele includ curele cu sare de mare, detoxifierea cu cafea, precum şi alte metode convenţionale.

Cura cu sare de mare elimina reziduurile care din diverse motive n-au fost eliminate pe cale naturală. Dezavantajul curei cu sare de mare este dificultatea de a ingera o cantitate aşa mare de lichid dintr-o dată ştiind totodată ca sarea de mare conţine metale grele. Poate ajută la eliminarea reziduurilor, dar este riscant pentru sănătate din cauza metalelor grele.

Conceptul de detoxifiere cu cafea, clisma cu cafea este un proces de detoxifiere care va curăţă cu siguranţă întreg organismul, nu doar anumite părţi. Totuşi dacă cineva recurge la aceasta metoda are nevoie în primul rând de ingrediente. Cafeaua obişnuită din comerţ nu este făcută pentru o detoxifiere totală, trebuie căutată o cafea organică (netratată cu pesticide). De cele mai multe ori nu poţi verifica sursa boabelor de cafea. Clisma este o metodă inoportună de detoxifiere care introduce lichid in rect si colon prin anus. O administrare nepotrivită a clismei poate provoca dezechilibru electrolitic sau rupturi ale intestinului sau țesuturilor rectale cauzând sângerări interne. În plus clisma repetată poate cauza disturbări ale peretelui colonului. Clisma poate fi considerată o soluţie pe termen scurt pentru probleme medicale precum constipaţia sau defecaţie involuntară.

Sunt diverse mărci de băuturi detoxifiante pe piaţă care promit scăderea în greutate şi detoxifierea. Poate fi dificilă găsirea unei băuturi detoxifiante care să fie sigură şi eficientă. Aveţi grijă cu băuturile detoxifiante care conţin laxative şi ierburi nedovedite ştiințific. Laxativele curată şi elimină formaţiunile mucoase întărite, dar în acelaşi timp deshidratează organismul şi folosul în exces poate cauza dependenţă.

Toate metodele de detoxifiere pe care le-am amintit până acum se limitează la tractul gastrointestinal şi ţintesc câteva sisteme nereuşind să se adreseze sursei cheie a formării toxinelor.

Odată cu îmbătrânirea organismul nostru este mai puţin eficient în curăţarea lui şi celulele noastre încep să acumuleze reziduuri şi toxine. Toata lumea este îngrijorată de contaminarea mediului înconjurător, dar este important să ne ocupăm şi de metabolismul intern (respiraţie, transformarea hranei în energie etc.) care se deteriorează în timp şi accelerează procesul de îmbătrânire.

Un stil de viata sanatos, cu alimentatie sanatoasa, miscare fizica si echilibrare emotionala, asigura o detoxifiere optima si de durata, insa intr-un timp relativ lung. Corpul s-ar bucura de un ajutor cum este tehnologia AgeLOC de la PHarmanex.

AgeLOC R2 asigură o curăţare celulară, care se focusează pe sursa internă ţintind Grupa de Gene ale Tinereţii asociate purificării celulare. În termeni mai simpli, AgeLOC R2 se focusează pe detoxifierea celulară (mitocondria) , partea umană de bază, CELULA.

AgeLOC R2– Reîncarcare

Pe măsură ce îmbătrânim expresia genelor sau modul de comunicare al genelor cu celulele se schimbă. Acest lucru poate diminua abilitatea celulei de a funcţiona la capacitate maximă. Când trilioane de celule se simt slăbite nu este de mirare că şi noi ne simţim fără vlagă şi obosiţi. Acest fenomen al îmbătrânirii este pe de o parte rezultatul schimbării expresiei Grupei de Gene ale Tinereții raportându-se la doua procese importante: purificare celulară şi producerea energiei celulare. Acesta este un proces ciclic care poate cauza şi duce la creşterea cantităţii toxinelor în organism şi pierderea vitalităţii. Pierderea vigorii fizice, activitatea mentală redusă şi lipsa libidoului sunt semne ale îmbătrânirii – ceea ce se poate numi pierderea vitalităţii. Studiile arată ca 85% din consumatori sunt preocupaţi de nivelul de energie şi de rezistenţă. Sursa acestui declin izvorăşte din fiecare celula, deoarece „plantele puterii” celulare numite mitocondria transformă energia din hrană în energia chimică, energie ce ne alimentează organismul. Eficienţa şi numărul mitocondriilor scade şi producerea energiei nu poate să ţină pasul cu cerinţele organismului. Pierderea vitalităţii odată cu îmbătrânirea este asociată cu schimbările legate de vârstă a Grupei de Gene ale Tinereţii responsabile pentru producerea energiei celulare.

Cu 30 de ani de cercetări genetice în anti-aging, AgeLOC R2 aduce ştiința ageLOC la nivelul la care produsul resetează Grupa de Gene ale Tinereții responsabile cu purificarea celulară şi producerea de energie celulară ducând-o într-o stare mai echilibrată şi plină de tinereţe ajutându-ne să ne simţim mai tineri, mai sănătoşi şi cu o viaţă mai îndelungată. Pe scurt, AgeLOC R2 aduce următoarele beneficii: Ţinteşte sursa îmbătrânirii; Purifică celulele şi produce energie celulară promovând o expresie sănătoasă a Grupei de Gene ale Tinereţii; Promovează 3 dimensiuni ale vitalităţii care includ vigoare fizică, acuitate mentală şi sănătate sexuală (creşte libidoul şi la bărbaţi, şi la femei). Măreşte şi menţine nivelul de bază al energiei. Sprijină capacitatea organismului de a neutraliza şi îndepărta reziduurile celulare şi toxinele. Protejează şi fortifică celulele împotriva atacului extern al toxinelor prin îmbunătăţirea mecanismului de protecţie a organismului. Ajută la restaurarea funcţiei normale a celulelor; 90% din consumatori au simţit schimbări pozitive la nivel de oboseală pe parcursul utilizării produsului sau au simţit o accentuare a stării de oboseală după renunţarea la produs.

Ce cercetări susţin capacitatea AgeLOC R2 Pharmanex de a reseta expresia genelor tinereţii?

Ingredientele AgeLOC R2 au fost selectate printr-un proces unic care începe cu compararea mostrelor de expresie a genelor pentru a identifica schimbările expresiei genelor în funcţie de vârsta corelate cu producerea de energie celulară şi purificarea celulară.

Odată ce au fost identificate grupe specifice de gene funcţionale, zeci de componente naturale au devenit subiect de studiu de laborator. Pe baza acestui studiu am ales doar ingredientele care ajutau expresia genelor să întinerească. Această cercetare a fost prezentată la multe conferinţe ştiinţifice, inclusiv la „Gordon Research Conference, CoLONGY”, şi la Primul Congres Mondial „Targeting Mitochondria”. Prezintă AgeLOC R2 siguranţă pentru uz pe termen lung? Bineinţeles, AgeLOC R2 ţinteşte purificarea şi producerea de energie la nivel celular resetând Grupele de Gene ale Tinereţii. AgeLOC R2 lucrează cu sistemele proprii ale celulelor de purificare celulară şi producere de energie, prezintă siguranţă pe termen lung.

Cine ar trebui sa folosească AgeLOC R2?

Bărbații şi femeile cu vârsta peste 18 ani care s-au simţit vreodată obosiţi, slăbiţi, lipsiţi de vlagă sau incapabili de a duce o viaţă activă şi cei care vor să se simtă tineri şi viguroşi şi vor să-şi îmbunătăţească viaţa sexuală.

Mărturii ale utilizatorilor AgeLOC R2 ?

– „În prima săptămâna apare pe piele o urticarie şi după câteva săptămâni de utilizare urticaria dispare şi pielea este mai viguroasă şi strălucitoare; Timp de 2 săptămâni apare o tuse însoţită de expectoraţie, după ce dispare, persoana se simte mai energică şi sănătoasă; Eliminare mirositoare; Flux menstrual mai bun; Îmbunătăţeşte focusul mental; Pierdere în greutate; Mai multă energie, mai ales în timpul exerciţiilor fizice; Creşte libidoul. Am un nivel de energie ridicat care îmi place foarte mult şi care rezistă pe parcursul întregii zile.” ~Ashley W., San Diego, California.

– „După ce am consumat AgeLOC R2 timp de 2 luni, am observat că mi s-a închis părul la culoare. Am mai multă energie, dorm mult mai bine şi textura pielii s-a îmbunătăţit!” ~ Dahniel Poon, 52 ani.

– „M-am simţit mai energic după ce am consumat ageLOC R2 şi mi s-a îmbunătăţit textura pielii.” ~ 45 ani, Mdm Rowin.

– „După ce am consumat AgeLOC R2 timp de 3 saptamani, am descoperit ca tenul este mai strălucitor şi nu mai trebuie să folosesc machiaj. M-am înscris imediat pentru o cură de 10 luni pentru mine, părinți şi soţ.” ~ 36 ani, Mdm Joan.

Mărturiile individuale pot varia. În unele cazuri se observă diferenţe la nivel de energie în cazul discontinuităţii.

Utilizarea AgeLOC R2 şi ingrediente

AgeLOC R2– Noaptea – resetează Grupele de Gene ale Tinereţii asociate cu purificarea celulară. Ingredientele active conţin Extract de seminţe de struguri (Vitis vinifera L.), Extract de fruct de Portocale roşii (citrus sinesis) , Extract de seminţe de Broccoli (Brassica Oleracea italica). A se lua doua (2) capsule Night AgeLOC R2 în fiecare zi, seara.

AgeLOC R2 – Ziua – resetează Grupele de Gene ale Tinereţii asociate cu producerea energiei celulare. Ingredientele active conţin Cordyceps Cs-4 Mushroom Mycelia (Cordyceps sinensis), Extract de fruct de Rodie (Punica granatum), extract de radacina de Ginseng Pharmanex Asian Ginseng Rb (panax ginseng) . A se lua şase(6) capsule Day ageLOC R2 zilnic, dimineaţa. ageLOC R2 este Certificat Halal de către IFANCA Islamic Food and Nutrition Council of America, recunoscut de JAKIM (Malaysia). ageLOC R2 nu este un medicament, este un produs alimentar.

BENEFICII ale ingredientelor active

Cordyceps – aurul medicamentelor – efect de reglare a imunităţii (imunoregulator) echilibrează funcţiile Yin-Yang ale organismului; – este un antibiotic natural, având acţiune bacteriostatică asupra majorităţii bacteriilor (pneumococi, streptococi, stafilococul auriu), viruși, agenți patogeni; – antiinflamator puternic; hipoglicemiant (benefice pentru persoanele cu rezistenţă la insulină); acţiune anticancerigenă, îmbunătăţind starea organului afectat; – măreşte rezistenţa organismului la insuficienţa de oxigen, combate oboseala şi creşte capacitatea de muncă ; efect antioxidant; scade nivelul colesterolului, reglează nivelul calciului şi a fosforului în sânge; rol în eliminarea din organism a substanţelor toxice; reglează funcţia rinichiului şi a ficatului (elimină toxinele, reface celulele afectate, distruge viruşii din celulele hepatice) ; reglează nivelul trombocitelor în sânge; previne boli ale aparatului cardiovascular şi ale vaselor de sânge : ischemie cardiacă, infarctul miocardic, tromboze, înlătură efectele negative ale chimioterapiei şi radioterapiei; experimente recente au remarcat şi un efect antidepresiv. În medicina traditională chineză, Cordyceps este folosit din cele mai vechi timpuri pentru tratarea şi prevenirea multor boli, cancerul fiind una din reuşitele acestuia.

Punica granatum (Fruct de Rodie) – Toate părţile fructului (coaja, frunzele, pieliţele, pulpa şi bobiţele comestibile) sunt folosite pentru a trata o gamă largă de boli, de la conjunctivite la hemoroizi. Rodiile sunt bogate în antioxidanți. Rodia este singurul fruct care conţine trei tipuri de antioxidanți: taninuri, antociani şi acid elagic. Polifenolii pot ajuta chiar şi la reducerea daunelor produse de hipertensiunea arterială asupra pereţilor vaselor de sânge. De asemenea, lupta împotriva aterosclerozei, cauza principală a bolilor cardio-vasculare. Beneficii pentru piele. Combate acneea, oferă luminozitate tenului, înlătură problemele dermatologice legate de pielea sensibilă, vindecă cu rapiditate tăieturile, zgârieturile şi vânătăile. Rodia conține cantități însemnate de vitamina A, vitamina C si vitamina E, fier şi antioxidanţi cu proprietăţi anti-îmbătrânire şi anti-rid. Protejează împotriva hiperpigmentării, a petelor ce apar odată cu vârsta şi repară pielea afectată de expunerea prelungită la soare.

Panax Ginseng – Stimulează activitatea mentală. Creşte putere de concentrare şi întârzie apariţia oboselii. Stimulează capacităţile intelectuale. Sporeşte pofta de viaţă. Regenerează celule şi previne îmbătrânirea. Fortifică sistemul imunitar al organismului. Este un bun afrodiziac, previne disfuncţiile sexuale atât la bărbați, cât şi la femei. Este foarte important pentru persoanele care prezintă carenţe de vitamine şi minerale datorită unei alimentaţii necorespunzătoare, ca aceste elemente importante să fie absorbite şi utilizate integral. Efectele extraordinare ale ginsengului chinezesc şi coreean (Panax ginseng) sunt cunoscute încă din medicina Orientului Îndepărtat unde era considerat un medicament bun la toate. Este folositor pentru orice persoană indiferent de vârsta sau sex, deoarece previne îmbătrânirea şi menţine forţa şi pofta de viaţă. Sportivii au o rezistenţă mai mare şi o refacere mult mai rapidă a condiţiei fizice în urma unui efort prelungit. Studii efectuate confirmă faptul că această plantă stimulează activitatea cerebrală prin creşterea nivelului de adrenalină, astfel ţinând „treaz” creierul şi întârziind apariţia oboselii. Ginsengul face ca musculatura, în timpul antrenamentelor sau competiţiilor să folosească pentru producerea energiei mai puţin glicogen şi mai mulţi acizi graşi.

Seminţe de struguri (Vitis vinifera) – Ajută la creşterea rezervelor de energie , Stimulează digestia – Consumul constant duce la o regularizare a mişcărilor intestinale şi la o eliminare a toxinelor din organism. Îmbunătăţesc sănătatea cavităţii bucale împotriva cariilor, prevenind dezvoltarea bacteriilor nocive, care pot afecta gingiile, ducând la gingivită. Îmbunătăţesc sănătatea oaselor – bogată sursa de calciu, mineral esenţial pentru dezvoltarea dinţilor şi a oaselor şi bor (2,2 mg/100 g), care ajută la absorbţia calciului în oase, prevenind apariţia osteoporozei. Diminuează aciditatea gastrică şi îndepărtează toxinele stocate în organism, care pot determina apariţia unor afecţiuni precum guta, artrita, litiaza urinară (pietre la rinichi), dar şi afecţiunile cardiace. Ţin infecțiile la distanţă – conţin polinutrienţi polifenolici, cu proprietăţi antiinflamatorii şi antibacteriene; beneficii în scăderea febrei şi în distrugerea bacteriilor, care duc la declanşarea diferitelor afecţiuni; protejează ochiul de acţiunea nefastă a radicalilor liberi care se acumulează în organism, din cauza poluării şi a noxelor inhalate. Previn apariţia cataractei, a degenerescenţei maculare, a orbirii şi a celorlalte afecţiuni oculare. Previn afecţiunile tumorale, stimulează secreţia biliară şi scăderea colesterolului. Ajută în curele de slăbire – Previn anemia – Stimulează funcţiile sistemului nervos – concomitent cu o alimentaţie sănătoasă, duce la îmbunătățirea memoriei, a capacităţilor cognitive şi a motivaţiei.

Seminţe de broccoli (Brassica oleracea L.) Este o sursă  excelentă de vitamina A, B2, acid folic şi vitamina C (are de 2 ori mai multă vitamina C decât o portocală), Este bogată în fier şi potasiu, are conţinut crescut de calciu, aproape ca şi al laptelui – Conţine seleniu şi compuşi cu sulf, cu importante efecte antioxidante şi anticancerigene. Un alt compus al său distruge bacteria care cauzează gastrită şi ulcer gastric. Alţi compuşi ai săi au proprietăţi importante anticancerigene, utile în prevenirea cancerului de sân, cancerului gastric, a melanomului malign, a leucemiilor. Are efect detoxifiant – Previne cataracta, Întăreşte oasele şi previne apariţia osteoporozei, ajută sistemul imunitar – Are conţinut ridicat de potasiu şi luptă împotriva hipertensiunii – Este recomandat în cure de slăbire şi ajută la o digestie bună.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *