O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Cel mai mare dușman al sănătății tale viitoare, este starea de bine de acum (Legitatea #236)

Cel mai mare dușman al sănătății tale viitoare, este starea de bine de acum (Legitatea #236)

Faptul că acum ești sănătos, te simți bine și nu ai nici o problemă reală de sănătate, este un lucru foarte bun dar în același timp, poate fi o mare primejdie. 

Faptul că ai un prilej de a nu ține cont de principii de stil de viață sănătos, de a face abuzuri de tot felul și de a ignora cele mai elementare principii de sănătate, pentru că, ghici ce, mie nu o să mi se întâmple”, reprezintă un real pericol.

Nu este înrădăcinat în cultura noastră principiul numit: prevenție.

Din contră, probabil, din pricina comunismului, lipsurilor și neajunsurilor, este mai degrabă înrădăcinat principiul: „acum e momentul, mănâncă tot, până pici sub masă, cine știe când mai prinzi”.

Senzația aprigă de lipsă a timpului ne face să avem impresia că nu avem timp pentru sport, alimentație sănătoasă și pentru sănătate în general…dar de fapt avem timp pentru tot ceea ce este cu adevărat important pentru noi!

Nu este o judecată, ci doar o observație! Pune un accent mai mare pe prevenție și nu aștepta boala ca să faci schimbările necesare. 

Pune accentul pe alimentație și pe stil de viață dar și pe administrarea de suplimente care au rol antioxidant, anti-îmbătrânire (anti-age-ing) sau care suplinesc anumite carențe.

Cu cât educația, cultura și cunoștințele despre sănătate sunt mai ample, cu atât conștientizezi mai mult importanța suplimentelor administrate cu scop preventiv.

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

 

P.S. În legitatea următoare despre cine se aseamănă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *