Suntem adesea întrebați: cât de bun sau cât de nociv este un anumit preparat, aliment sau obicei?
Adevărul este că beneficiul este de multe ori la fel ca și greutatea unui pahar de apă. Nu contează cât e de greu, ci cât de mult timp îl ții în mână…
Cât de nociv este un suc plin de zahăr, sau un semipreparat, sau mâncarea fast food, sau uleiul rafinat?
Dacă le consumi o dată pe an, probabil nu te vor afecta deloc, dar daca le consumi zilnic, își vor lăsa cu siguranță amprenta nefavorabilă asupra sănătății tale. Am scris și în legitatea #192: Cu cât ai o sănătate mai bună cu atât îți permiți multe derapaje!
Așadar cultivă obiceiuri cât mai sănătoase și nu mai pune întrebări la care tu știi de fapt răspunsul! …doar sperând că cineva, cândva îți va spune ceva ce vrei să auzi…
Bucuroși să te știm sănătos,
Farm. Anca și Adrian Ienin