O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Atenția menține intenția (Legitatea #388)

Atenția menține intenția (Legitatea #388)

Una dintre cele mai mari provocări ale omului modern este menținerea atenției asupra unui obiectiv, mai ales dacă acela este menținerea sau redobândirea sănătății. 

Dar în același timp tocmai capacitatea de a-ți menține atenția în scop conștient, pentru ceea ce este important pentru tine, îți dă mari șanse să realizezi acel lucru.

Majoritatea oamenilor care rămân în mediocritate au de fapt o capacitate foarte mică de concentrare și focusare pe ceea ce își doresc cu adevărat. Ei își lasă mintea populată de gânduri care își au originea în mass media, social media și conversații nerelevante cu oameni care nu sunt nici experți nici exemple în domeniile de interes. Să înveți să slăbești de la vecina de la etajul 2 care a mai ținut 10 diete, este exemplul elocvent!

Dacă vrei să eviți acest potop de gânduri și informații și să îți menții atenția spre obiectivele tale, astfel încât să devii așa sănătos cum îți dorești, rămâi gardian la poartă minții tale!

Dar dacă îți lași atenția distrasă de la intenția ta, cel mai probabil vei rata țintele și te vei demoraliza, ca mai apoi să ai impresia că nimic nu funcționează.

Conștientizarea ispitelor și a conjuncturilor nefavorabile te va ajuta să ți menții concentrarea pe scop, pe obiectiv, astfel încât să ajungi la sănătatea dorită.

Și nu uita că ceea ce îți distrage atenția îți poate distruge intenția!

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *