O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Adevărul gol, goluț (Legitatea #483)

Adevărul gol, goluț (Legitatea #483)

E sfârșit de an și poate te gândești deja la rezoluțiile pentru anul care va urma. Și ca să îți fim de ajutor dar și ca să nu-ți faci speranțe deșarte, credem că este cazul ca cineva să-ti spună cum stă treaba, verde-n față!

Am fost duși cu zăhărelul prea mult timp, deși, se pare, ca nu suficient astfel încât creierul nostru să nu mai spere în magie. 

Nu există nicio formulă secretă sau rezolvare rapidă a problemelor noastre:

  • nu poți slăbi 15 kilograme într-o săptămână, 
  • nu poți șterge 20 de ani de pe față cu ajutorul unei creme, 
  • nu-ți poți rezolva problemele amoroase cu o pastilă, 
  • nu poți câștiga abundența petrecând 2 ore pe zi pe internet și 
  • nici nu poți descoperi succesul de durată cu ajutorul unei scheme (piramidale) care pare prea bună ca să fie adevărată. 

Ar fi grozav dacă am putea cumpăra sănătatea, succesul, celebritatea, relațile şi bunăstarea, frumos împachetate de la supermarket.

Dar nu așa funcționează lucrurile!

Dacă ai aversiune față de muncă, disciplina și dăruire, atunci te rog deschide televizorul și puneți nădejdea într-o reclamă, una care îți promite succesul peste noapte…

Și dacă nu crezi, studiază viața oricărui om de succes, în orice domeniu vrei tu și o să vezi că în spatele reușitelor mărețe este mereu multă muncă, dăruire, consecvență și perseverență!

Acesta este cadoul nostru de Crăciun, adevărul gol goluț care acum, poate, te deranjează, dar care te va salva pe viitor și îți va oferi ani de viață sănătoasă!

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *