O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

Viciile îți viciază sănătatea! (Legitatea #258)

Viciile îți viciază sănătatea! (Legitatea #258)

Să faci sport și să ai o alimentație sănătoasă nu este suficient, e nevoie să renunți și la vicii!

Vin la noi unii pacienți care au diverse probleme: cu ficatul sau/și colesterolul crescut, cu stare de oboseală cronică sau imunitatea scăzută sau alte probleme și ne spun că ei mănâncă sănătos, fac și sport dar cu toate astea nu au analize perfecte.

Unii miros a fum de țigară, alții întreabă dacă mai pot consuma alcool!

Realitatea este că viciile pot bloca, stopa sau întârzia procesul de vindecare și de reglare a sănătății organismului. Astfel încât, așa cum scrie mare și pe pachetul de țigări, viciile afectează sănătatea într-un mod cert!

Majoritatea fumătorilor au impresia că lor nu li se întâmplă, că ei nu vor păți nimic dacă fumează, dar realitatea îi contrazice, iar abundența bolnavilor din ziua de azi nu este decât o confirmare a acestui aspect.

Mai vedem sportivi care ies de la sală și își aprind o țigară… Faptul că merg la sală nu este suficient ca să fii sănătos! La fel cu faptul că ai o alimentație sănătoasă, asta nu înseamnă că nu e nevoie să renunț la vicii!

Atunci când ai impresia că faci totul bine, dar analizele sau starea ta, te contrazic e nevoie să faci „săpături” mai adânc, întotdeauna există o cauză, la fel cum întotdeauna există o soluție!

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

 

P.S. În legitatea următoare, despre control.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *