O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Ciclul menstrual – pacoste sau binecuvântare (Legitatea #257)

Ciclul menstrual – pacoste sau binecuvântare (Legitatea #257)

Așa cum am prezentat în legitatea anterioară ciclurile menstruale ale femeilor nu ar trebui să fie un chin și nici un blestem pentru ele.

Privit, însă, dintr-o altă perspectivă, ciclul menstrual reprezintă o mare binceuvântare: fiecare femeie are practic acest instrument lunar de detoxifiere, prin care corpul se curăță de toxine.

Cu cât ciclurile menstruale sunt mai abundente și cu mai multe simptome neplăcute, acesta este de fapt un semn că acel organism este foarte intoxicat sau dereglat.

Odată ce ficatul se curăță și se detoxifică, odată ce microbiomul intestinal se echilibrează și tranzitul se normalizează, odată ce analizele medicale sunt în parametrii și greutatea este una normală, ciclurile menstruale revin la un firesc.

Dar simptomele neplăcute ale ciclurilor menstruale au un impact major pe termen lung: cu cât ciclurile menstruale sunt mai dureroase, dereglate sau abundente, cu atât simptomele de pre-menopauză și menopauză vor fi mai evidente!

Practic o femeie care se confruntă lună de lună cu cu astfel de probleme, ar fi bine să se aștepte ca la trecerea spre menopauză să apară și acolo simptome neplăcute: bufeuri, transpirații, indispoziție, tulburări de somn, etc.

Practic odată cu menopauza corpul femeii nu mai are acel instrument lunar de detoxifiere și astfel el caută alte modalități de curățare. Una din ele este o încercare de a „arde” toxinele crescând temperatura corpului, acesta este motivul pentru care apar bufeurile!

Adoptarea unui stil de viață sănătos împreună cu suplimentele potrivite pot ajuta organismul să ajungă la echilibru și stare de bine într-un timp relativ scurt, astfel încât venirea menstruației să nu fie un calvar lună de lună!

Scrie-ne dacă ai nevoie de ajutor în direcția asta!

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

 

P.S. În legitatea următoare, puțin despre vicii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *