O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Controlul este o iluzie. (Legitatea #259)

Controlul este o iluzie. (Legitatea #259)

Este frumos să vorbim despre control, este un concept frumos, dar in realitate, este o iluzie.

 

Realitatea este că nu poți controla vântul, nu poți controla soarele, nu poți controla ploaia!

Nu poți găsi o explicație rațională de ce anumite persoane cu un stil de viață total haotic și nesănătos sau cu boli grave sunt încă în viață, pe când alții, aparent sănătoși mor într-o clipă!

În plan omenesc nu îți poți controla cu adevărat nici măcar gândurile, trăirile, reacțiile sau emoțiile tale, decât cu mult lucru interior, cu atât mai puțin pe ale altcuiva.

Poți să faci tot ceea ce ține de tine pentru a fi sănătos dar cu toate astea nu poți controla moartea!

Nu îți poate garanta nimeni că vei trăi 150 de ani (așa cum spun cercetătorii că suntem capabili genetic să trăim) dacă adopți un stil de viață sănătos, dar îți poate garanta o viață plină de energie, cu analize în parametrii și cu multă vitalitate!

Sănătatea este o consecință, nu o întâmplare, chiar dacă moartea este o certitudine!

Ducând în ignoranță stilul de viață al omului modern, drumul către boală este deja bătătorit, iar abundența bolilor este o confirmare pentru asta. Stresul, oboseala cronică, imunitatea precară și dereglările hormonale sunt primele semne că ceva este greșit. Mai departe, analizele medicale confirmă dezechilibrele iar până la boli cronice nu mai este decât un pas.

Nu poți controla totul, dar poți controla ceea ce faci tu zi de zi. Și nu există niciun dubiu că dacă adopți un stil de viață sănătos nu vei avea multiple beneficii!

Reține că tot ceea ce este nenatural sau nefiresc, mai devreme sau mai târziu, va duce la dereglări și la aberații. Natural înseamnă cunoaștere de sine și înseamnă acceptare. Dar mai înseamnă și conștientizare și asumare! 

Când totul este natural, nu exista loc de interpretare. Iar dacă nu este nimic de interpretat, controlul nu mai este necesar!

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

 

P.S. În legitatea următoare, despre boli autoimune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *