O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 2,33 din 5)
Încarc...

Romania iti multumesc!

Romania iti multumesc!

Romania iti multumesc ca esti minunata!

Multumesc oamenilor care traiesc in tara asta si celor care o iubesc. Multumesc celor care imi sunt vecini, prieteni, rude pentru ca ne-am nascut aici si pentru ca fiecare facem tot ceea ce stim mai bine pentru a lasa urmasilor nostri ca mostenire o Romanie frumoasa, pline de Armonie.

Multumesc celor care muncesc si traiesc in Romania, indiferent de sistemul de conducere, le multumesc celor care se bazeaza pe ei si nu asteapta de la nimeni, nimic nemeritat. Le multumesc celor care cred ca viata este „o oglinda”, a ceea ce facem.

Ceea ce faci, primesti:

  • faci bine, primesti bine;
  • faci rau, primesti rau;
  • dai valoare, primesti valoare.

Multumesc medicilor si cadrelor medicale pentru ca isi dedica viata salvarii vietii altora. Multumesc medicilor ca sunt langa noi dimineata si la pranz si seara si noaptea si oricand, pentru noi, pentru sanatatea noastra!

Romania iti multumesc

Multumesc profesorilor care isi iubesc meseria si care ne educa copiii si astfel creeaza o alta generatie, una libera, demna si fara limitari. Multumesc profesorilor pentru ca ne invata copiii ceea ce stiu ei cel mai bine.

Multumesc soferilor din Romania pentru ca nu claxoneaza, pentru ca parcheaza regulamentar, pentru ca nu trec pe rosu, pentru ca opresc la trecerile de pietoni, pentru ca au rabdare si nu se grabesc excesiv si pentru ca nu pun vietile celorlalti participanti la trafic in pericol. Multumesc ca imi pot lasa copilul sa mearga singur pana la magazin sau pana la scoala fara sa-mi fie teama ca va fi calcat de o masina.

Multumesc romanilor pentru ca nu arunca gunoi pe strada, in ape, in paduri si prin parcuri. Le multumesc pentru ca le place curatenia si le multumesc pentru ca au grija de natura, ea este parte din noi.

Multumesc romanilor pentru ca se ajuta unii pe altii, le multumesc pentru ca sunt altruisti si solidari cu cei din jurul lor. Multumesc romanilor pentru ca sunt plini de compasiune si le pasa de cei de langa ei.

Multumesc celor ce platesc taxe si impozite pentru ca din ele se cladesc scoli, spitale, sosele si din ele se platesc pensiile parintilor si bunicilor nostri. Le multumesc pentru ca astfel ne aratam recunostinta pentru cei ce ne-au ajutat sa ajungem ceea ce suntem astazi.

Multumesc politicienilor pentru ca ne-au aratat ca Romania este o tara puternica. Multumesc ca ne-au aratat ca indiferent de ceea ce fac sau nu fac, indiferent de ce se intampla, Romania rezista in continuare si este in continuare o tara puternica.

Multumesc coruptiei pentru ca fara ea poate am fi progresat prea mult si poate nu eram pregatiti. Unde am fi fost fara coruptie?! Poate fara coruptie eram prea sus si poate altii ar fi dorit sa ne distruga printr-un razboi.

Multumesc lui Dumnezeu ca ne-a dat un colt de rai, nu o tara. Multumesc lui Dumnezeu ca ne indura toate nedreptatile si ne iubeste asa cum noi nu il iubim. Multumesc ca traiesc in Romania, o tara binecuvantata.

Multumesc celor care ies in strada si ne arata ca nu suntem singuri, ne arata ca suntem multi cei care vrem normalitate si armonie, suntem multi care avem idealuri si tinem la ele, suntem multi care nu aruncam cu noroi in ceilalti, ci vrem sa cladim si sa recladim Romania. Suntem multi cei care vrem sa construim o societate de care sa fim mandrii, o societate bazata pe valori autentice. (N.R. nov.2015 dupa accidentul din clubul Colectiv)

Multumesc victimelor din clubul „Colectiv” pentru ca si-au dat viata pentru ca noi sa avem puterea sa ne trezim din nou si sa credem din nou in idealurile noastre. Le multumesc pentru sacrificiul lor si sper ca sangele lor sa ramana in amintirea noastra la fel ca al altor eroi cazuti in rascoale si revolutii. Le multumesc pentru ca nu au murit degeaba si ca odata cu sacrificiul lor, Romania a renascut… (N.R. nov.2015)

Multumesc celor 600.000 de romani adevarati care au iesit din nou in strada si au dat unei lumi intregi exemplu de democratie, perseverenta, anduranta, corectitudine, decizie si au aratat ca nu accepta sa facem pasi inapoi pe drumul democratiei, pe drumul progresului nostru ca societate. Le multumesc pentru ca au aratat unei lumi intregi „Ca-n aste mani mai curge un sange de roman”, „Romana natiune, ai vostri stranepoți”. (N.R. feb.2017)

Multumesc Diasporei care nu si-a uitat patria si pamantul stramosesc… o diaspora care isi doreste sa se gandeasca si sa revina intr-o Romania demna, corecta si frumoasa. Ne-ati dat tuturor celor de acasa o lectie de demnitate, determinare si curaj …iar Jandarmeria (no comment) nu a facut decat sa treaca in istorie efortul vostru remarcabil. (N.R. aug.2018)

Romania esti frumoasa azi! Iti multumesc ca ne-ai aratat ca poti fi demna de un mare viitor, ca tot ce a fost rau a fost doar un pretext ca sa ne mobilizam si sa mergem la vot. Iti multumim ca democratia si-a aratat puterea si precum un boxer cazut la podea, numarat de arbitru, te-ai revigorat si ai castigat meciul. Romania, azi e o zi mare pentru tine. Multumesc tuturor romanilor de pretutindeni. (N.R. 26.mai.2019)

Multumesc judecatorilor si justitiei din Romania! Va multumesc pentru ca inca justitia este independenta si isi face corect treaba. Iti multumuesc pentru ca cine greseste si comite infractiuni primeste ceea ce merita, indiferent de pozitia pe care o are in stat si de functia pe care o ocupa. (N.R. 27.mai.2019)

Multumesc copiilor nostri pentru ca ne sunt profesori si mentori si pentru ca accepta sa administram aceasta tara care este de fapt a lor, nu a noastra!

Multumesc Romania pentru ca esti frumoasa, sanatoasa, curata, prospera, corecta, multumesc ca esti Armonia.

Romania - Armonia

Multumesc celor ce viseaza, pentru ca visele devin realitate…. 

La multi ani remarcabili, Romania!

2 thoughts on “Romania iti multumesc!

  1. Pingback: Ai de mancare? Multumeste unei albine! – Blogul Minunea Naturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *