O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Revolutia sanatatii

Revolutia sanatatii

Ai vrea sa te stii sanatos? Ai vrea si ca cei apropiati tie sa fie mereu sanatosi?

Cu totii ne dorim astea, dar cu toate astea populatia este din ce in ce mai bolnava si asistam la adevarate epidemii de boli considerate incurabile: cancer, diabet, hipertensiune, boli autoimune, alzheimer, parkinson. Se estimeaza ca in viitorul apropiat mai mult de 95% din persoanele peste 50 de ani vor suferii de una sau mai multe din aceste afectiuni.

Vrei sa schimbi ceva? E nevoie de o revolutie in sanatate!

Si revolutia asta este la indemana noastra. Nu e nevoie de o revolutie cu violenta ci de una a valorilor. Revolutia sanatatii este revolutia ta, este o revolutie interioara.

Sanatatea ta incepe cu tine, cu decizia de a fi sanatos!

Sanatatea ta depinde doar de tine. Nici un medic si nici un farmacist nu poate fi responsabil de sanatatea ta si nici de vindecarea ta. Doar tu esti singurul responsabil.

Un medic sau un farmacist iti poate fi ghid pe drumul sanatatii insa tot efortul trebuie sa-l faci tu! Un medic sau un farmacist poate fi ca un antrenor, insa tu esti jucatorul, tu faci jocul, tu te poti vindeca. Sanatatea sau boala sunt un rezultat, un rezultat a ceea ce faci tu zi de zi! 

Tu esti creatorul lumii tale!

Toate razboaiele, toate revolutiile si toate alte tentative de a aduce egalitatea, dreptatea si pacea intre fiintele umane au esuat, deoarece ele sunt fondate pe convingerea ca exista un rau exterior care trebuie inlaturat si exista obstacole exterioare de indepartat.

Singura revolutie eficienta este cea interioara.

Oamenii asa cum sunt ei au nevoie de rau, au nevoie de durere pentru a renaste, au nevoie de suferinta pentru a declansa revolutia interioara.

Raul este in sluja binelui. Raul nu exista, ceea ce este in aparenta negativ, orice adversitate este de fapt o binecuvantare. Cele mai nedrepte evenimente se petrec pentru a inalta fiinta spre niveluri superioare ale desavarsirii, integritatii si libertatii.

Numai individul poate schimba lumea prin propria transformare!

Omenirea se poate redresa, regenera, vindeca si renaste… isi poate recastiga vointa ingropata. Nu este nevoie de o revolutie a maselor. Adevarata transformare a omenirii se intampla prin transformarea unui singur individ, care isi atinge propria integritate, desavarsirea lui insusui.

Oamenii sunt loviti de nenororciri, precum boli si accidentele, tocmai pentru a-i face sa inteleaga ca apartin acelui segment de oameni care platesc doar atunci cand sunt constransi… prin intamplari fortuite… care fac eforturi si se autodepasesc dar atunci cand sunt obligati sa o faca!

Intr-o lume noua vindecarea va aparea inaintea bolii si solutia se va ivi inaintea problemei.

Iesi din sclavia in care esti incatusat(a), elibereaza-te si preia controlul vietii tale. Tu esti regele in regatul tau, tu esti stapanul in viata ta!

Fii TU schimarea pe care vrei sa o vezi in lume”, cum spunea in mod maret Mahatma Ghandi, omul care a reusit de unul singur sa elibereze India de sub dominatia Marii Britanii. Daca un om, de unul singur, a reusit asta, atingandu-si potentialul si tu poti face la fel!

Vindecarea omenirii, vindecare planetei incepe cu tine! Revolutia sanatatii esti tu!

Vindecarea este un proces dinspre interior spre exterior. Se intampla numai daca ti-o doresti cu adevarat!

Tu ce mai astepti…?

2 thoughts on “Revolutia sanatatii

  1. Pingback: Sfaturi si remedii naturale anti-stres si anti-oboseala – Blogul Minunea Naturii

  2. victor says:

    Apreciez sfaturile date de Revolutia Sanatatii,noi suntem cei care prin inaltarea mentalului la cote inalte,ne vindecam, cu ajutorul Bunului Dumnezeu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *