O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Puzzle-ul sănătății (Legitatea #486)

Puzzle-ul sănătății (Legitatea #486)

Ai făcut vreodată un puzzle? …Ne gândim că da!

Multora dintre noi ne place să găsim și să montăm piesa de Puzzle potrivită ca să ajungem să construim imaginea de ansamblu.

Cele mai multe puzzle-uri cadou le primesc copii și se bucură de ele! 

Dar crezi că s-ar bucura la fel dacă le-ar primii gata făcute? 

…cred că mai degrabă ar fi dezamăgiți!

Cam așa este și cu sănătatea ta! Toate informațiile despre sănătate sunt disponibile pe internet, precum piesele unui puzzle… 

Doar că nu știi ce piesă urmează… Găsești una de aici, una de acolo și îți este foarte greu să îmbini acest puzzle cu “10.000” de piese!

Din păcate nici legitățile sănătății, luate separat, nu sunt decât, cel mult grupuri de piese de Puzzle dar tot nu reprezintă întregul așa cum, poate, ți l-ai dori.

Până la urmă depinde tot de tine cât de pasionat ești de acest Puzzle numit “SĂNĂTATE” și cât de repede reușești să-l asamblezi.

Desigur noi te putem ajuta mai mult, ori prin consiliere 1:1, ori în programele de grup:

  • Pas cu pas mai sănătos“, un program in care înveți și aplici treptat principiile sănătoase astfel încât în 8 săptămâni să ajungi la un stil de viață sănătos mult dorit, sustinut de Farm. Adrian IENIN
  • FEMIS“, un workshop intens și exclusiv de 3 zile, dedicat exclusiv femeilor în care se pune accentul pe conștientizare și împuternicire, susținut de Farm. Anca IENIN 

În programe îți “punem în mână piesa de puzzle” care urmează, ca tu să te bucuri de cât de bine se potrivește, ca mai apoi să ajungi să ai imaginea (sănătatea) pe care ți-o dorești!

Chiar dacă nu ești pasionat de puzzle, sper că ai înțeles comparația, pentru că de sănătatea ta e cam musai să ajungi sa fii pasionat! 

Știi cum e vorba aceea: “dacă nu îți faci timp pentru sănătate vei fi obligat să îți faci timp pentru boală”!

La mulți ani și un an nou inspirat, sănătos și cu alegeri înțelepte îți dorim!

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *