O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

Nu vindecăm pe nimeni, doar pe noi înșine (Legitatea #250)

Nu vindecăm pe nimeni, doar pe noi înșine (Legitatea #250)

Așa cum am mai precizat cu câteva legități în urmă, vindecarea sau boala sunt aspecte de care suntem responsabili în nume propriu.

Există multe cazuri în care există o percepție greșită asupra vindecării. Avem impresia că un medic, un farmacist, un medicament sau un remediu natural ne poate vindeca de o boală.

Perspectiva este însă una diferită: singurul capabil să se vindece este organismul nostru.

Remediul potrivit doar creează cadrul pentru ca mecanismele de regenerare ale organismului să poată funcționa.

De aceea este atât de important ca să îmbinăm: remediile naturale, cu alimentația, cu sportul și cu echilibrarea emoțională, deoarece fiecare își face o felie din echilibrarea organismului.

Medicamente care blochează receptori, inhibă mecanisme, nu fac altceva decât să blocheze mecanisme de vindecare ale organsimului și ajung în final să provoace și mai multe boli.

Unele persoane se miră că există remedii care funcționează într-o multitudine de afecțiuni, cum sunt de exemplu: Vitamina C, vitamina D,  spirulina, Plasma Quinton, etc. Aceleași multe persoane consideră că acestea vindecă, dar de fapt ele nu vindecă, ci doar ajută organismul să funcționeze corect și să se auto-vindece!

Reține asta și ai în vedere că principalul instrument care optimizează funcțiile organismului, nu aste altul decât stilul tău de viață! El poate fi deopotrivă generator de boală sau generator de sănătate! …de tine depinde!

Să nu înțelegi că nu ar fi bine să ceri ajutor, doar ai citit legitatea #248, ci e nevoie să știi că nimeni nu poate face cu adevărat treaba în locul tău! Responsabilitatea sănătății și a vindecării rămâne a ta! 

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

 

P.S. În legitatea următoare, despre rezoluțiile noului an!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *