O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

Nu poți ajunge „top performer” fără antrenor (Legitatea #248)

Nu poți ajunge „top performer” fără antrenor (Legitatea #248)

Cunoști vreo persoană care să fi ajuns cel mai bun în domeniul său fără un antrenor bun? 

Nu, nici noi!

Dar știi de ce nu există? Pentru că informația nu este de ajuns!

Legitățile, cărțile, cursurile și alte modalități de informare fac treabă bună până într-un punct. De la un moment încolo, tot ai nevoie de un „antrenor”.

De aceea nu am renunțat la partea de consiliere personalizată, ci din contră i-am acordat o importanță mai mare, pentru că acolo vedem cu adevărat rezultatele fantastice. Acolo vedem efectiv „top performeri” în sănătate!

Am avut printre pacienți persoane care s-au vindecat de boli cronice, persoane care au slăbit peste 50 de kg și nu s-au mai îngrășat la loc, persoane care de fiecare dată când merg la control li se spune că îmbunătățesc statistica spitalului, persoane în prag de burnout și care după câteva zile simțeau că „pot muta munții din loc” și multe alte cazuri. 

Fiecare persoană care își îmbunătățește sănătatea, ne aduce o mare bucurie și astfel credem că aducem cu adevărat o contribuție comunității. 

Dacă simți un blocaj, dacă informațiile din cărți par ambigue sau se contrazic între ele sau dacă ai ajuns într-un moment în care nu știi ce este de făcut mai departe probabil că ai nevoie de ajutorul unui „antrenor”. El poate fi sub forma unui medic, a unui nutriționist sau a unui farmacist naturopat care are o privire de ansamblu asupra sănătății și care chiar te poate ajuta semnificativ!

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

 

P.S. În legitatea următoare, despre altitudine și atitudine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *