O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Maestrul apare atunci când discipolul este pregătit! (Legitatea #247)

Maestrul apare atunci când discipolul este pregătit! (Legitatea #247)

Oamenii au percepția de foarte multe ori că ceva sau cineva din exteriorul lor le rezolvă problemele. De cele mai multe ori însă este vorba de o conștientizare personală, de o muncă interioară și de un efort propriu susținut. Aportul exteriorului este de cele mai multe ori foarte mic, dar cu toate astea semnificativ…ca un declanșator, dar atât!

Meritul rezultatelor excelente pe care le au pacienții noștri sunt în mare măsură ale lor, nu al nostru! Noi ne facem treaba cu fiecare la fel și deși majoritatea au rezultate extraordinare, mai sunt și excepții.

Am avut pacienți care au fost la noi în urmă cu 5-6 ani, care au avut rezultate bune și atunci, însă nu ceva spectaculos. Au revenit însă recent și cu aproape aceleași recomandări și indicații, rezultatele lor au fost cu adevărat remarcabile. 

Chiar și noi am rămas uimiți… dar apoi am înțeles de ce!

Acesta este și motivul pentru care de multe ori le spunem mereu pacienților că nu noi facem lucruri mărețe, ci ei. Rezultatele depind în cea mai mare măsură de consecvența și perseverența cu care ei aplică ceea ce le spunem.

Maestrul apare atunci când discipolul este pregătit. Aceeași informație poate fi percepută diferit de mai multe persoane în funcție de gradul de înțelegere sau de deschidere al fiecăruia dintre noi.

De aceea o preocupare pentru sănătate care implică informarea prin orice mijloace despre o sănătate optimă, te ajută cu adevărat să fii mai sănătos. Iar atunci când apare maestrul vei fi pregătit(ă) să obții maximul de beneficii!

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

 

P.S. În legitatea următoare, despre cum să ajungi cel mai bun… în sănătate!

One thought on “Maestrul apare atunci când discipolul este pregătit! (Legitatea #247)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *