O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Legitatea #60: „Mâine” e de cele mai multe ori prea târziu!

Legitatea #60: „Mâine” e de cele mai multe ori prea târziu!

Când suntem tineri credem că lumea ne aparține, că suntem invincibili, că sănătatea noastră va dura veșnic, că vârsta de 50 de ani este departe, că noi nu ne vom îmbolnăvi niciodată, etc.

Deși tocmai lipsa acestor limite duce la progres în multe situații, când e vorba de sănătate e bine sa avem o atitudine responsabilă și preventivă.

Vârsta de incidență a bolilor cronice a scăzut extrem de mult, tot mai mulți tineri fiind bolnavi de boli tot mai grave și care au fost considerate, până nu demult, boli ale bătrâneții. Hipertensiunea, accidentele vasculare cerebrale, obezitatea, cancerul nu mai sunt o excepție nici măcar la 20-30 de ani.

Vremea sănătății este acum! Fă acum alegeri sănătoase ca să te bucuri de vitalitate și de o viață optimă până în ultima zi! 

Nimeni nu vrea să-și petreacă mai mult de jumătate din viață luând medicamente și stând la cozi pe la medici deși alegerile pe care le fac zi de zi într-acolo îi duc.

Tine minte o vorbă din bătrâni, o legitate cu care chiar am început seria de legități: sănătatea e cea mai de preț bogăție! O pierzi ușor și o recâștigi foarte greu!

Astăzi este momentul perfect ca să faci schimbările necesare! …nu mâine!

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

PS. Legitatea următoare credem că îți va da mult de gândit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *