O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Legitatea #47:  Unde dai și unde crapă!

Legitatea #47:  Unde dai și unde crapă!

O privire reducționistă asupra sănătății te poate face să tragi concluzii greșite. Cu cât ai o privire mai amplă asupra sănătății și mai multe cunoștințe, cu atât poți urma calea de tratament corectă.

Adică: anumite afecțiuni au cauze pe care nici nu le bănuiești!

  • Suferi de afecțiuni reumatismale? Elimină glutenul și uleiul de floarea soarelui din alimentație și observa cum durerile se diminuează sau dispar.
  • Te concentrezi greu, ai confuzie mentală? Curăță-ți sistemul digestiv: detoxifică-ți ficatul și reglează-ți tranzitul intestinal sau inflamația colonului apoi observă cum claritatea mentală revine.
  • Bolile autoimune au o cauză genetică? De fapt ele sunt mai mult un rezultat al alimentației, al unor infecții virale nesimptomatice sau al unor deficiențe. Fă-ți analiza de vitamina D și elimină glutenul și lactatele din alimentație iar simptomele se vor diminua.
  • Suferi de hipertensiune? Slăbește, mănâncă sănătos, fă sport și hipertensiunea se vindecă!
  • Dereglări hormonale sau infertilitate? Renunță la lactate, s-ar putea să fie un ajutor mai mare decât crezi. 

Există multe legături neașteptate între alimente și afecțiuni dar cele mai multe sunt cele emoționale. Cauza emoțională a bolii poate fi cea care declanșează o afecțiune și tot remedierea cauzei emoționale poate duce la vindecare.

Te îndemnăm să te cunoști și să te observi mai bine:

  • Dacă un aliment nu îți face bine, exclude-l complet din alimentație.
  • Dacă ai ceva pe suflet, găsește o variantă care să te ajute să echilibrezi acea situație.

…Știm că nu e ușor dar e calea corectă!

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

 

PS. În legitatea de mâine vei afla că și știința are inexactitățile ei.

2 thoughts on “Legitatea #47:  Unde dai și unde crapă!

  1. Gina says:

    Buna dimineata, m ar bucura ca articolele dvs sa le citeasca cat mai multi oameni si bineinteles sa le verifice .Continuati ceea ce faceti ! As dori o parere legata de sanatate .Sunt o persoana care nu a crezut in vaccinul anticovid, urmarind ceea ce s-a dat la tv si in rest.Nu sunt Gica contra dar acelea nu erau argumente nici macar pt partea medicala.Cei din familie sunt vaccinati .Lucrez intr-un mediu unde am luat contact cu multa lume ,unii care au facut ulterior au contactat covid .In decembrie am facut analize pt ca nu mai facusem de vreo 4-5 ani si erau fonduri la laboratorul spitalului din zona .La hemoleucograma imunitatea era scazuta.iar alte rezultate nu erau modificate .Parca usor ceva inflamator.Cand mi-a interpretat analizele medicul de familie a zis ca sunt bune ,ca asa am eu imunitatea. Alte persoane au zis ca poate am facut covid ,eu nu am avut niciodata simptomele specifice ,dar poate am fost asimptomatica.Nu stiu daca cand esti asimptomatic boala nu lasa nici o urma.Oricum conteaza mai putin .Intamplator ,am gasit acasa si alte analize cu rezultate la imunitate asemanatoare.Acum va intreb , cum e posibil ca cineva cu imunitatea scazuta sa treaca peste 2 ani de pandemie fara vaccin , cu masuri de precautie de bun simt ,nu exagerari privind dezinfectia ?Va pup si va urez o zi cu pace , iubire si armonie!

    • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

      Buna ziua!

      O sa va raspund pe scurt:
      1. Imunitatea organismului nu se detecteaza prin antibiograma.
      2. Cel mai probabil toti oamenii au facut o forma de COVID, dar nu toti s-au testat.
      3. Puteti vedea daca chiar ati trecut prin COVID, facandu-va testul de anticorpi.

      In rest, multa sanatate si mult optimism!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *