O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Legitatea #128: Excepțiile nu fac regula

Legitatea #128: Excepțiile nu fac regula

Cel mai bun mod de regenerare al organismului uman este postul negru (legitatea #75), cu toate că nu pentru asta a fost construit corpul uman!

La fel cum pentru marinari, cel mai sigur loc este portul, deși nu pentru asta si-au ales profesia.

Deși postul negru are multe rezultate pozitive, el nu este benefic decât pentru aproximativ 50% dintre persoane. Pentru cealaltă jumătate funcționează mult mai bine o alimentație supra-bogată în nutrienți.

Un organism carențat și fără forță vitală e posibil să nu poată declanșa procesele de regenerare ale postului negru.

Rețeta „secretă” a unei alimentații ideale am prezentat-o în mai multe legități…în sensul că ea nu există! Există doar o conștientizare puternică că nimic nu se poate realiza fără disciplină și consecvență.

Cel mai important este ceea ce faci zi de zi, la fiecare masă, la fiecare gând, la fiecare antrenament pe care îl faci sau nu îl faci. 

Fiecare masă nesănătoasă, fiecare antrenament ratat și fiecare gând negativ afectează câte puțin sănătatea ta. La fel ca un vapor care pleacă la o călătorie peste ocean, doar o deviație de un singur grad de la traseu îl poate duce într-un cu totul alt port, într-o cu totul altă țară!

Așadar nu te baza pe soluții minune de scurtă durată, ci pune „osul la treaba” pentru a avea zi de zi un stil de viață sănătos!

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

 

P.S. În legitatea următoare, încă ceva despre sport!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *