O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Legitatea #104: Repetiția este mama… permanenței

Legitatea #104: Repetiția este mama… permanenței

Expresia pe care toată lumea o cunoaște este Repetiția este mama învățăturii”, provenită din latinul: repetitio mater studiorum”. Însă în cazul sănătății nu este vorba de învățătură, ci de implementare.

Problemă nu este că repetăm tot la câteva legități cât de important este să mănânci sănătos la fiecare masă, ci faptul că televizorul și reclamele îți repetă chiar mai des faptul că dacă nu faci nimic tot vei rămâne sănătos! Ceea ce este FALS!

…Prin repetiție ți se induce faptul că poți să mănânci orice și sănătatea ta nu va fi afectată.

Corpul tău știe instinctiv ce are nevoie pentru a fi sănătos, doar că acele instincte au fost pervertite de obiceiurile noastre zilnice și de substanțele chimice din alimente.

Dă-i unui copil să mănânce câtă miere vrea și se va opri după 3 lingurițe. Dă-i să mănânce ciocolata și cu greu îl vei opri.

Doar implementând obiceiuri sănătoase și practicându-le zi de zi cu perseverență vei putea să te bucuri cu adevărat de beneficiile lor, doar așa vei putea observa pe pielea ta puterea de vindecare a naturii!

Mănâncă o salată la fiecare masă un timp suficient de lung și apoi nu vei mai putea mânca nimic fără salată; fă sport un timp suficient de lung iar mai apoi te va trage corpul la antrenament; 

…doar printr-o astfel de repetiție se obține permanența și stabilitatea obiceiurilor sănătoase!

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

 

P.S. În legitatea de mâine despre culori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *