O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Aspiratorul care nu face gălăgie (Legitatea #363)

Aspiratorul care nu face gălăgie (Legitatea #363)

După o renovare locuinței am avut de făcut curățenie generală și fix în acea zi ni s-a defectat aspiratorul de acasă. Pentru că timpul era foarte limitat, cea mai simplă variantă era să împrumutăm aspiratorul de la birou pentru un weekend. …doar că ni s-a spus că aspiratorul acela nu funcționează că „nu trage nimic”!

Noi știam că era un aspirator mai special, care nu făcea gălăgie pentru a nu perturba mediul de lucru. Desigur am ajuns acasă și aspiratorul funcționa perfect și, fără zgomot, aspira totul foarte bine, mai puțin câteva obiecte metalice mai grele precum șuruburi.

Nu am spus povestea asta de până acum ca să facem reclamă la vreun aspirator, ci ne-a dus cu gândul la sănătate, la faptul că sunt atâtea lucruri care aparent nu funcționează sau ai impresia că nu au niciun efect dar de fapt, îți dai seama că sunt remarcabile doar după ce le folosești consecvent.

De exemplu:

  • fumezi de ani de zile și sănătatea ta pare în regulă… dar până într-un moment, când te trezești cu un diagnostic care te sperie
  • acumulezi an după an câte 1-2 kg și în afară de puțină oboseală totul pare normal, pe când nu este chiar evident că ești (mai mult decât) supraponderal(ă)
  • mănânci preponderent fast-food și alimente semipreparate de ani buni în care ai impresia că nu s a întâmplat nimic cu organismul tău

Sau în tabăra cealaltă:

  • ignori efectul pe care îl poate avea o salată mâncată în fiecare zi
  • ignori efectul a 10.000 de pași pe zi sau a trei antrenamente pe săptămână
  • ignori beneficiile consumului suficient de apă de calitate
  • ignori importanța utilizării cosmeticelor fără parabeni și a reducerii utilizării plasticului
  • ignori eficiența naturopatiei și a remediilor naturale eficiente, bine dozate și corect administrate, deși te-ar putea salva de afecțiunile de care suferi

Pentru că toate acestea, la fel ca și aspiratorul care nu se aude, nici ele nu strigă în gura mare: avem un efect extraordinar (fie el bun sau rău, după caz) pe care, pe termen lung nici nu îl bănui!

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *