O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Alimentele care susțin regenerarea, nu duc la degenerare! (Legitatea #283)

Alimentele care susțin regenerarea, nu duc la degenerare! (Legitatea #283)

Există multe polemici cu privire la cele mai benefice alimente, totuși fundamental vorbind diferența este dată de sursa acelor alimente:

  • o afină de pădure nu poate fi comparată cu o afină de crescătorie
  • o carne de la un animal care paște iarbă într-o zonă nepoluată de munte, nu poate fi comparată cu o carne de la un animal provenit din fermă de creștere intensivă
  • o roșie crescută tradițional, cu îngrășământ natural și nestropită, coaptă de razele soarelui, nu poate fi comparată cu o roșie dintr-o seră, coaptă iarna sau culeasă verde
  • un fruct proaspăt cules dintr-un copac nu are nicio legătură cu un suc 100% natural dintr-o cutie din supermarket
  • etc.

Aproape toate alimentele crescute natural, fără substanțe chimice, nestropite, neaditivate și neprocesate, ne sunt benefice dacă sunt consumate în combinații corecte și în cantități rezonabile, de o persoană activă fizic.

Și atunci de ce tot mai multă lume este bolnavă?

Pentru că majoritatea alimentelor pe care le consumăm sunt procesate intens și aditivate, dar în același timp și pentru că nivelul de stres a crescut concomitent cu reducerea efortului fizic depus. Mai apoi am fost „învățați” să combinăm greșit alimentele, dar și să negăm atunci când cineva contrazice credințele noastre.

Chiar și așa, revenind la alimente naturale și la un stil de viață activ, bolile pot da înapoi și corpul se poate regenera.

Așadar revenind la titlul legității, alimentele care susțin regenerarea, nu duc la degenerare! Un stil de viață bazat pe o alimentație naturală, bogată în crudități și săracă în alimente procesate industrial, ajută corpul să se regenereze și nu duce către degenerare.

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

 

P.S. În legitatea următoare, despre ce adăugăm și ce eliminăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *