O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

Să spui unui om bolnav „este simplu să fii sănătos” este ca și cum i-ai spune unui sărac „este simplu să fii bogat”! (Legitatea #287:)

Să spui unui om bolnav „este simplu să fii sănătos” este ca și cum i-ai spune unui sărac „este simplu să fii bogat”! (Legitatea #287:)

A fi sănătos sau a-ți redobândi sănătatea ar putea părea lucruri simple pentru cineva care le-a realizat deja.

Un program fix al meselor, alimente sănătoase, un program de sport regulat, renunțarea la vicii, puțin lucru la partea emoțională… și gata, am obținut o sănătate mai bună.

Dar când ai niște tipare moștenite sau/și dobândite pe care le-ai „exersat” zeci de ani, este foarte greu să le schimbi și să iei totul de la zero.

Printre cei mai bogați oameni ai lumii sunt multe exemple de persoane care au fost foarte bogate, apoi în faliment, apoi din nou foarte bogate și apoi din nou în faliment și din nou bogate. Și o astfel de persoană, probabil că ți-ar spun este simplu să te îmbogățești, dar de fapt este simplu doar pentru el.

La fel este și în cazul sănătății: este simplu să rămâi sau să redevii sănătos, dar nu toată lumea reușește.

Empatia și înțelegerea pe deplină a celuilalt sunt aspecte destul de greu de dobândit și de cuprins cu adevărat.

Cu toate astea, dacă pui o persoană zi de zi în cercul oamenilor bogați, va ajunge într-o zi să dobândească din abilitățile, comportamentele și relațiile care o pot face un om bogat.

La fel este și în sănătate, dacă citești zi de zi legitățile și alte surse corecte de informare sau educare în domeniul sănătății sau te înconjori de oameni care au obiceiuri sănătoase, vei ajunge și tu să adopți comportamente sănătoase care te vor face în timp, o persoană mai sănătoasă!

A fi sau a redeveni sănătos este în același timp și ușor, și greu dar este cu siguranță cu putință pentru toată lumea!

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

 

P.S. În legitatea următoare, despre ceva scump în viața noastră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *