O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Nu folosi scepticismul ca scuză pentru inacțiune (Legitatea #417)

Nu folosi scepticismul ca scuză pentru inacțiune (Legitatea #417)

Omul este o ființă foarte interesantă. Oricât de emancipată ar putea părea unele persoane, organismul uman este setat spre a menține echilibrul, spre stabilitate. 

Deci chiar dacă ai multe kilograme în plus, ești bolnav(ă) sau te simți rău, organismul consideră asta starea de echilibru pentru simplul fapt că încă ești în viață. 

De aceea, de exemplu, după ce slăbești ai tendința de a te îngrășa la loc, pentru că nu mai ești în acea stare de „echilibru” cu care era corpul obișnuit. Durează chiar și peste 1 an ca celulele corpului tău să memoreze noua „setare” și să nu te mai predispună la îngrășare. Dar am putea spune că de multe ori durează chiar mai mult, de aceea este nevoie să rămâi vigilent(ă) la a menține obiceiurile sănătoase.

Chiar dacă ceea ce scrie in legități ți se pare uneori greu de crezut sau de realizat, nu transforma asta într-o scuză pentru faptul că nu faci nimic pentru sănătatea ta.

Ai tot dreptul să fii sceptic(ă), dar nu ai dreptul să spui că ceva nu funcționează înainte să-l încerci.

Da, trăim într-o lume în care marketingul îi face pe mulți să facă afirmații duse la extremă și care tu pot duce la dezamăgire, dar nu o să vezi asta la noi, pentru că tot ceea ce facem este bazat pe experiența noastră și pe rezultatele pacienților noștri.

Deci, fii scpetic(ă), nu crede orice și pune totul sub semnul întrebării, dar implementează obiceiuri sănătoase simple, înainte să spui că, la tine, ele nu funcționează!

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *