O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Nu contează… doar gândește-te (Legitatea #314)

Nu contează… doar gândește-te (Legitatea #314)

Nu contează ce faci, cine ești sau cu cine te însoțești, doar gândesște-te că acest mesaj este scris pentru tine de adâncul sufletului tău!

Nu contează ce faci pentru a trăi, gândește-te doar dacă ceea ce faci este ceea ce-ți dorești cu adevărat, dacă îți încălzește inima și dacă îndrăznești să visezi până dincolo de limitele tale?

Nu contează câți ani ai, gândește-te doar dacă mai iubești din toată inima și dacă încă ai mai putea să arăți ca un adolescent (prostuț) de dragul iubirii tale, pentru visul tău și pentru aventura de a fi în viață?

Nu contează ce planete îți influențează zodia, ci dacă ai atins punctul cel mai profund al propriei tale ființe, dacă ai deschis și vindecat toate traumele, toată trădarea, tot abuzul și toată violența din trecutul tău? …sau din contră dacă te-ai contractat și te-ai închis de teama unui chin suplimentar…?

Gândește-te dacă poți sta cu durerea – a mea sau a ta – fără a încerca să o ascunzi sau să o atenuezi sau să o elimini…? Gândeste-te dacă poți fi acolo cu bucurie, dacă poți să dansezi cu sălbăticie și să lași extazul să te umple de la vârful degetelor până la vârful picioarelor…? Gândeste-te dacă poți să te bucuri de viață în toate ipostazele ei?

Gândește-te dacă povestea pe care ți-o spui este adevărată…? Gândește-te care este gradul de adevăr pe care poți tu să-l suporți…? Dacă poți dezamăgi pe altcineva, doar pentru a fi sincer cu tine însuți? Gândește-te dacă poți suporta acuzația de trădare, dar să alegi să nu-ți trădezi propriul suflet? Gândește-te dacă poți fi credincios și, prin urmare, de încredere pentru tine însuți?

Gândește-te dacă poți vedea frumusețea vieții, chiar și atunci când ea nu este frumoasă în fiecare zi…? Dacă îți poți hrăni viața din simpla prezența lui Dumnezeu în tot și în toate?

Gândește-te dacă poți trăi cu eșecul, al tău, al meu sau al altora, și dacă poți sta în continuare pe malul unui lac, la argintiul lunii pline și să strigi: „Da, a meritat!”?

Nu contează unde locuiești sau câți bani ai, gândește-te doar dacă te poți trezi după o noapte de durere și disperare, obosit(ă) și învinețit(ă) până la oase și să faci ce trebuie făcut pentru toți cei de lângă tine, așa cum face o mamă iubitoare pentru a-și hrăni copiii dragi?

Nu contează cine ești sau cum ai ajuns cine ești astăzi, gândește-te dacă ai tăria să stai în mijlocul „focului” pentru a-ți atinge toate visele și obiectivele…? Gândește-te dacă te poți și tu antrena cel puțin 4 ani ca să alerg doar 9 secunde, precum Usain Bolt?

Nu contează unde, sau ce, sau cu cine ai studiat și învățat, gândește-te doar la ce experiențe ai acumulat și cum sunt ele susținute de valorile din interior tău, atunci când totul pare să se năruie?

Gândește-te dacă poți fi singur cu tine și dacă îți place cu adevărat compania pe care ti-o ții în momentele în care nu ai pe nimeni lângă tine…?

Gândește-te cum ar fi să-ți pui aceste întrebări mai des și să reflectezi la ele, măcar din an în… Paști?

 

Sărbători cu sens și binecuvântate!

 

Hristos a înviat! …ca tu să te gândești mereu dacă…

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *