O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Legitatea #68: Realitatea e formată din ceea ce faci, NU din ceea ce spui!

Legitatea #68: Realitatea e formată din ceea ce faci, NU din ceea ce spui!

O altă legitate spune că știi doar ceea ce faci! Teoria este bună dar nu a făcut pe nimeni mai sănătos, fără ca să pună în practică ceea ce învață.

Degeaba spui că vrei sa fii sănătos dar mănânci doar fast-food sau semipreparate! Degeaba ții teorii despre nutriție și alimentație sănătoasă dacă vorbești doar din cărți fără să implementezi în viața ta ceea ce propovăduiești.

Legitățile au un impact mult mai mare decât speram inițial, primim zilnic foarte multe mesaje de apreciere de la voi, foarte mulți dintre voi le apreciați și le distribuiți pe canalele voastre și vă mulțumim foarte mult. 🙏🙏🙏 

Însă vă îndemnăm să nu vă rezumați la atât, ci efectiv să le implementați în viața voastră. Astfel veți face nu doar pași mărunți, zi de zi, către o sănătate și mai bună, ci veți avea și o mult mai mare credibilitate în fața celorlalți.

După ce simți pe pielea ta influența și importanța stilului de viață sănătos vei prezenta mult mai multă încredere în fața celorlalți și vei avea mult mai mult impact prin ceea ce spui!

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

 

P.S. În legitatea de mâine, vorbim puțin despre post!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *