O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 2,00 din 5)
Încarc...

Legitatea #15: Natura este cel mai bun medic!

Legitatea #15: Natura este cel mai bun medic!

Promovăm medicina bazată pe tratamente naturale și prevenție deoarece credem cu adevărat în ea și deoarece am văzut de-a lungul timpului ce efecte minunate poate avea.

Nu negăm rolul medicinei alopate care poate face minuni în special în situaţii de criză, de urgenţă, în situaţii limită, când se salvează nenumărate vieţi.

Însă în afara situaţiilor de urgenţă putem găsi tratamente naturale mai eficiente, mai sigure şi care ar duce cu adevărat la îmbunătăţirea stării de sănătate, în ansamblul ei. Apoi putem să ne folosim mult mai mult de prevenţie pentru a ne păstra sănătatea optimă.

Practicăm medicina naturopată de 8 ani de zile și am văzut pacienți vindecați de hipertensiune, de diabet și chiar de cancer.

Natura are o soluție pentru orice boală, însă vindecarea pe calea naturii vine doar în urma unei conștientizări adevărate și cu un efort personal semnificativ!

Și să nu uităm că medicina naturală are mii de ani de experiență, pe când medicina alopată are puțin peste 100 de ani. Da, progresele tehnologice sunt fantastice dar varianta optimă tot aproape de natură rămâne!

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

 

PS. Legitatea următoare care vine în completarea celei de astăzi! 

2 intrebari si raspunsuri la “Legitatea #15: Natura este cel mai bun medic!

  1. Maria Papp says:

    Apreciez activitatea și minunea naturii. Am hipertensiune minora și angina pectorala. Am avut ocluzie pe coronara stânga, segmentul 2 în 2008. Cu ceaiuri… am reușit sa scad o vreme tensiunea însă acum mai am perioade când crește brusc la 169 și am și ceva dureri în zona pieptului. EKG nu se modifica. Hrana consta mai mult în fructe și legume. APRECIEZ ACEST STIL DE VIAȚĂ. Am 73 ANI.

    • Farm. Mirabela Romanescu says:

      Buna ziua, va multumim mult pentru apreciere si ne bucuram ca rezonati cu alimentatia sanatoasa. Pentru oscilatiile dvs. tensionale si inceputul de angina va recomand sa folositi Tensopril de la Konig. Are o compozitie excelenta, si este foarte eficient. O capsula in fiecare dimineata, inainte de masa, ar trebui sa fie suficient. Asigurati-va ca va hidratati corespunzator (40mL/kg corp/zi), consumati doar putina sare si faceti miscare, in masura in care puteti (o plimbare zilnica).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *