O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 3,50 din 5)
Încarc...

Aventurile lui Erus, de Alec Blenche – povesti terapeutice pentru sanatate si intelepciune

Aventurile lui Erus, de Alec Blenche – povesti terapeutice pentru sanatate si intelepciune

Intr-o lume a Gadget-urilor povestile pentru copii sunt din pacate alegeri secundare pentru copii, cartile sunt mai putin citite astazi, decat in trecut. Piata de carte din Romania este in stagnare si studiile arata ca cei care cumpara carti sunt cam aceeasi an de an. Cititul este unul din sporturile mintii, dezvolta imaginatia, creativitatea si inlatura stresul, astfel oamenii care citesc sunt de obicei mai intelepti si sunt cei care de obicei au mai mare succes in viata.

Povestile stimuleaza imaginatia copiilor si le hraneste creierul, spre deosebire de „obiectele” cu ecran care pot dauna creierului. O poveste inainte de culcare ajuta somnul, linisitirea copilului si il introduce intr-o lume frumoasa pe care sa si-o „aminteasca” pe parcursul noptii.

Povestile terapeutice sunt si mai benefice pentru ca au invataminte si lectii pe care copii le inteleg si le percep diverse principii mult mai bine decat am incerca noi sa le explicam.

Alec Blenche, fondatorul Viata Verde Viu, ne intampina cu o colectie minunata de carti cu povesti terapeutice pentru cei mici si cei mari. Seria de carti Calatoriile lui Erus, un baiat cu obiceiuri nu prea sanatoase si cu atitudini nepotrivite este supus mai multor incercari si provocari iar el invata lucruri minunate, devenind mai bun, mai intelept si mai sanatos.

Calatoriile lui Erus sunt povesti pline de intelepciune care împletesc inteligența emotionala cu informatiile relevante despre alimentatie si stil de viata. Punand accentul pe cele mai importante virtuti, pe responsabilitatea umana dar si pe importanta mediului înconjurator, colectia de carti Aventurile lui Erus va bucura deopotriva pe cei mici si pe cei mari.

Aventurile lui Erus, de Alec Blenche, este o lectură obligatorie pentru cei care isi doresc copii sanatosi, familii sanatoase si o lume mai buna.

Colectia Calatoriile lui Erus cuprinde:

Iti oferim colectia de carti Calatoriile lui ERUS la un PRET SPECIAL, click pentru detalii.

Va recomand cu drag aceasta lectura, va fi cu adevarat magica atat pentru adulti cat si pentru copii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *