O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

Apiarium – Terra Apis , calitate si eficienta fara compromis

Apiarium – Terra Apis , calitate si eficienta fara compromis

Se spune ca in viata intalnesti oamenii potriviti la momente potrivite…

Astfel i-am intalnit pe cei de la APIARIUM-TERRA APIS, nu stiam exact ce fac, cum fac si ce produse au, tot ceea ce stiam era ca auzisem doar recomandari bune si ca fac bine ceea ce fac.

Intalnirea cu oameni care promoveaza aceleasi valori ca si noi ne da un sentiment de bucurie si satsifactie, ca nu suntem singuri si ca suntem din ce in ce mai multi. Valorile ca: tratamente naturale si produse de calitate maxima devin din fericire tot mai uzuale, ceea ce ne bucura .

Gandul a fost ca produsele APIARIUM sunt bune si atat, pentru ca auzisem ca sunt bune, dar este mai mult de atat. Grija pentru CALITATE si EFICIENTA este dusa la maxim, astfel incat albinaritul si fructificarea produselor apicole sunt duse la rang de arta.

APIARIUM TERRA APIS-38

Piata este plina de produse apicole a caror calitate si naturalete poate fi cu greu verificata, dar la APIARIUM totul este diferit si am ramas placut surprinsi de tot ceea ce am auzit.

In stupina APIARIUM totul se intampla in cel mai natural mod posibil:

  • albinele nu primesc zahar sau alti compusi similari, astfel ca traiesc doar cu ceea ce recolteaza ele singure
  • albinele nu sunt tratate cu nici un compus de sinteza (nici Varachet, nici nimic altceva) iar atunci cand este nevoie se intervine doar prin tratamente homeopate (inca o dovada si pentru eficienta homeopatiei si inca o doavada ca se poate si altfel)
  • stupina este intr-o zona izolata de orice forma de poluare si nu este mutata sau transportata niciodata
  • albinele culeg mierea si restul produselor apicole din flora spontana nu din culturi intense susceptibile de a fi fost tratate cu diverse insecticide, pesticide sau ingrasaminte

Avand o materie prima de cea mai buna calitate urmeaza faza formularii si prepararii produselor, unde cei de TERRA APIS ne-au demonstrat ca sunt la curent cu cele mai recente studii si cercetari.

Eficienta apiterapiei este cunoscuta de mii de ani iar studiile care certifica asta sunt si ele nenumarate, totusi elementul cheie este autenticitatea si calitatea produsului apicol. Un produs apicol autentic are un potential de vindecare fantastic!

S-au scris mii de carti despre apifitoterapie si inca se scriu, s-au descoperit mii de indicatii si inca se descopera, astfel potentialul produsele stupului de albine este nelimitat.

Albinaritul a evoluat si el, devenind din pacata o adevarata industrie unde, mai nou, conteaza doar: „cata miere a iesit”, „cate tratamente am facut”, „cati stupi noi am facut” etc., calitatea fiind pe ultimul loc. Devenind un domeniu industrializat calitatea produselor apicole este in scadere.

La Apiarium nu se intampla asa, de aceea produsele TERRA APIS isi pastreaza eficienta bine cunoscuta a produselor apicole. Formularile inedite si originale fac ca eficienta sa fie si mai mare.

Fiecare produs apicol este un veritabil medicament in sine, astfel ca diversitatea produselor nu poate fi mare. TERRA APIS a formulat „o mana” de produse inedite care cuprind aproape toate afectiunile ce pot fi tratate cu produse apicole.

Cu adevarat inedita este Crema solida sub forma de ovule, un produs cu rezultate deosebite in sfera genitala. Acolo unde tratamentele clasice dau de multe ori rateu acest produs isi dezvaluie puterea de vindecare si eficienta. Ovulele TERRA APIS se remarca si in tratamentul infectiei cu HPV, tratamentul chisturilor ovariene dar si a problemelor de infertilitate.

Concluzionand, produsele APIARIUM-TERRA APIS sunt ceea ce ar trebui sa fie orice produs apicol: CALITATE si EFICIENTA fara COMPROMIS.

Ne bucura si ne incanta ca produsele APIARIUM pot fi cumparate din farmaciile MINUNEA NATURII cat si de pe www.minunanaturii.ro.

Daca vreti un produs de calitate cu eficienta sigura alegeti TERRA APIS.

Cu sinceritate si responsabilitate,

Farm. Anca si Adrian Ienin – fondatorii Minuna Naturii

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *